Okan Buruk transfer listesini verdi! Yıldız oyuncuyu gönderiyor kadrosunda görmek istediği ismi yönetime bildirdi
Okan Buruk transfer listesini verdi! Yıldız oyuncuyu gönderiyor kadrosunda görmek istediği ismi yönetime bildirdi Galatasaray'da transfer listesini Okan Buruk yönetime verdi. Aradığı sol beki bir türlü bulamayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transferde son kararını verdi. Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesine 3 maç kala Angelino'nun Leipzig'e geri gönderilmesini talep eden başarılı teknik adam, yerine kadrosunda görmek istediği sol beki de yönetime bildirdi.
23.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 3 orta saha, bir santrfor, bir kanat forvet ve bir stoper için operasyon! Yabancı kontenjanı için 6 isme güle güle
Galatasaray'da 3 orta saha, bir santrfor, bir kanat forvet ve bir stoper için operasyon! Yabancı kontenjanı için 6 isme güle güle Galatasaray'da takımın başına Okan Buruk geldikten sonra transfer hamleleri peş peşe geldi. Şu anda kontratlı 13 yabancı futbolcusu bulunan sarı kırmızılılar 3 orta saha, bir santrfor, bir kanat forvet ve bir de stoper başta olmak üzere 7 yabancı oyuncu daha alacak. Bu isimlere yer açılması, transferlerine mani olmaması adına Galatasaray kadrosunda ciddi bir tasfiye olacak.
30.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk yönetime transfer listesini sundu! Transfer çalışmalarına hız verildi! İşte listedeki önemli isimler...
Galatasaray'da Okan Buruk yönetime transfer listesini sundu! Transfer çalışmalarına hız verildi! İşte listedeki önemli isimler... Galatasaray'ın gece geç saatlerde KAP'a bildirdiği Okan Buruk ayağının tozuyla transfer çalışmalarına da hız verdi. Okan Buruk'un yönetime sunduğu transfer raporu ortaya çıkarken transfer istediği bölgeler ve isimler netlik kazanmaya başladı.
23.06.2022 Galatasaray