Son dakika... Öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıktı, eşi boşadı
Son dakika... Öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıktı, eşi boşadı DENİZLİ'deki bir lisede görevli kadın öğretmen ile erkek öğrencisi arasındaki duygusal ilişki, eşinin açtığı boşanma davasıyla ortaya çıktı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada öğrenci ilişkiyi doğrularken, kadın öğretmen ise iddiaları reddetti. Mahkeme, öğretmenin eşinin mahkemeye delil olarak sunduğu yazışma ve fotoğrafları, yasal yollardan elde edilmediği gerekçesiyle kabul etmezken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturmasına dayanarak çifti boşadı.
9.05.2018 Yaşam
Öğretmen-öğrenci ilişkisinin önemi nedir?
Öğretmen-öğrenci ilişkisinin önemi nedir? Öğrenciler zamanlarının büyük bir çoğunluğunu okulda öğretmenleri ile geçiriyor. Peki, öğretmen-öğrenci ilişkisinin önemi nedir? Uzman Klinik Psikolog Gülşah Ergin, konuyla ilgili önemli bilgiler verdi.
14.11.2016 Eğitim
Okulda öğrencisinin bekaretini bozan öğretmen suçlu bulundu
Okulda öğrencisinin bekaretini bozan öğretmen suçlu bulundu Genç kızın kendisine aşık olmasından yararlanan Stuart Kerner isimli 1 çocuk babası öğretmen, karısının düşük yaptığı hafta genç kızın bekaretini bozdu.
6.12.2014 Dünya