Oculus Rift

Oculus Rift

Son dakika Oculus Rift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oculus Rift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oculus Rift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oculus Rift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oculus rift gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 oculus rift haberi bulunmuştur. Tüm oculus rift haberleri aşağıda listelenmiştir.
Facebook’un sanal gerçeklik dünyasını tanıttı!
Facebook’un sanal gerçeklik dünyasını tanıttı! Popüler sosyal medya devi Facebook, yeni platformu Facebook Spaces'i geliştiriciler için düzenlediği F8 2017 Konferansı'nda tanıttı. Kullanıcılar Spaces ile üç boyutlu nesneler çizebilmenin yanı sıra sanal gerçeklik formatında fotoğraf veya video paylaşabilecekler.
20.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Sanal Gerçeklik Platformu 'Facebook Spaces' Tanıtıldı
Sanal Gerçeklik Platformu 'Facebook Spaces' Tanıtıldı F8 2017 konferasında sanal gerçeklik platformu olan Facebook Spaces tanıtıldı. Oculus Rift ve Touch sayesinde Facebook'taki bir video ya da fotoğraf sanal gerçeklik formatında görüntülenebiliyor. Ayrıca kullanıcılar Messenger video sayesinde görüntülü konuşma yapabilecek.
19.04.2017 Yaşam
Facebook resmen duyurdu!
Facebook resmen duyurdu! Facebook, sanal gerçeklik uygulaması Facebook Spaces'in beta versiyonunu, geliştiriciler için düzenlediği F8 2017 Konferansı'nda tanıttı
19.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook, 500 milyon dolarlık ceza ile karşı karşıya
Facebook, 500 milyon dolarlık ceza ile karşı karşıya ABD'de bir mahkeme, Facebook'u bir firmanın sanal gerçeklik teknolojisini yasadışı olarak kullandığı suçlamasıyla 500 milyon dolar cezaya mahkum etti.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan 360 derece fotoğraf hamlesi!
Facebook'tan 360 derece fotoğraf hamlesi! Dünyada en fazla kullanılan sosyal ağ olma özelliğini koruyan Facebook kullanıcılarına yeni imkanlar sunmaya devam ediyor. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook'un son uygulaması ne? İşte Facebook'un yeni uygulamasının detayları...
12.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Sanal gerçeklik gözlüğü sevkiyatları başladı!
Sanal gerçeklik gözlüğü sevkiyatları başladı! 2012 yılında bu yana geliştirme sürecinde olan Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüğü artık son düzlükte. Geçtiğimiz aylarda ön sipariş veren kullanıcılar, cihazın son kullanıcıya yönelik versiyonuna kavuşacak.
28.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple ne tanıtacak, ne tanıtmayacak?
Apple ne tanıtacak, ne tanıtmayacak? Apple'ın Pazartesi günü düzenleyeceği tanıtımda yeni iPhone mu gelecek? Yoksa fazlası da mı var?
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung Gear VR Pro mu geliyor?
Samsung Gear VR Pro mu geliyor? Gelen bilgilere göre Samsung yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü piyasaya sunacak?
18.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Sony, PlayStation VR'ın fiyatı ve çıkış tarihini açıkladı
Sony, PlayStation VR'ın fiyatı ve çıkış tarihini açıkladı Sony'nin merakla beklenen sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR'ın fiyatı, çıkış tarihi ve diğer tüm detayları netlik kazandı.
16.03.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC Vive VR'ın fiyatı belli oldu
HTC Vive VR'ın fiyatı belli oldu HTC'nin yeni bir görünüme kavuşan sanal gerçeklik gözlüğü Vive 29 Şubat'tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak. HTC Vive VR için ilk fiyat bilgisi de geldi.
13.01.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC One A9'un pembe rengi geliyor
HTC One A9'un pembe rengi geliyor HTC , One A9'un pembe rengini hazırlıyor. Bayanlara özel yeni renk seçeneği Tayvan'da satışa sunuldu.
7.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Oppo'nun kamera odaklı telefonu Oppo F1 detaylandı
Oppo'nun kamera odaklı telefonu Oppo F1 detaylandı Oppo'nun kamera odaklı telefonu Oppo F1'in detayları haberimizde...
6.01.2016 Bilim ve Teknoloji
İki rakibin erotizm tartışması!
İki rakibin erotizm tartışması! Birbirlerine rakip olan Oculus Rift ve Sony Project Morpheus, sanal gerçeklik gözlükleri noktasında bir kez daha karşı karşıya geldi.
7.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Android görsel gerçekliğe uyarlanacak
Android görsel gerçekliğe uyarlanacak Google'ın Android biriminde gizli bir ekip kurduğu ve mobil işletim sistemini görsel gerçekliğe uyarlamak için çalıştığı belirtildi. Google'ın amacı, görsel gerçeklikte Facebook'un önüne geçmek.
7.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan ses getirecek yeni ürün!
Apple'dan ses getirecek yeni ürün! Apple sanal gerçeklik (VR) dünyasına giriyor...
19.02.2015 Bilim ve Teknoloji
YouTube'a bomba özellik
YouTube'a bomba özellik Popüler video paylaşım sitesi YouTube çok yakında panoramik videoları da desteklemeye başlayacak. Böylece bu tip videoları da sitede izlemeye başlayacağız!
12.01.2015 Bilim ve Teknoloji
O videolar artık Youtube'da yayınlanabilecek
O videolar artık Youtube'da yayınlanabilecek Popüler video paylaşım sitesi, yepyeni bir özelliğe daha merhaba demeye hazırlanıyor! Chip...
12.01.2015 Bilim ve Teknoloji
199 dolardan satışa sunulacak!
199 dolardan satışa sunulacak! Samsung’un geçtiğimiz hafta duyurulan sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR, VentureBeat’in haberine göre 199 dolardan satışa sunulacak...
8.09.2014 Bilim ve Teknoloji
Facebook bunu yapana para ödeyecek!
Facebook bunu yapana para ödeyecek! Sosyal medya devi Facebook, Oculus Rift cihazı üzerinde herhangi bir hatayı bulana 500 dolar dağıtacak...
24.08.2014 Bilim ve Teknoloji
Yıllık maaşını açıkladı: Şok eden rakam!
Yıllık maaşını açıkladı: Şok eden rakam! Faceboook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in, şirkette sembolik bir ücret olan 1 dolar karşılığı çalıştığı açıklandı.
1.04.2014 Dünya
Facebook'tan cyborg-insan tasarımı
Facebook'tan cyborg-insan tasarımı ‘Oculus Rift’ adlı sanal gerçeklik oluşturan gözlükleri tasarlayan Oculus firmasını da satın alan Facebook, ürünü daha da geliştirmeyi planlıyor...
1.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Facebook''tan 2 milyar dolarlık satın alma
Facebook''tan 2 milyar dolarlık satın alma Facebook sanal gerçeklikle ilgili bir anlaşmaya imza attı.
27.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Sony''den davet var!
Sony''den davet var! Sony, düzenleyeceği etkinlik için davetiye yayınladı.
13.12.2013 Bilim ve Teknoloji
Facebook nasıl kayıt olunur? Ücretli mi?
Facebook nasıl kayıt olunur? Ücretli mi? Dünya üzerinde en fazla kullanıcı rakamlarına sahip sosyal mecrası Facebook'a siz hala kayıtlı değil misiniz? Eğer Facebook'a giriş yapmak istiyorsanız tüm bilgileri sizin için derledik. Facebook' nasıl kayıt olunur? Tüm bilgiler haberimizde...
30.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook nasıl kayıt olunur? İşte Facebook giriş ve şifre işlemleri
Facebook nasıl kayıt olunur? İşte Facebook giriş ve şifre işlemleri Facebook nasıl kayıt olacağınızı bilmiyorsanız haberimizi okumanızda fayda var. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Facebook kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Haberimizdeki linkten Facebook indirebilir ve giriş yapabilirsiniz.
28.03.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oculus Rift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oculus rift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.