Nurseli İdiz

Nurseli İdiz

Son dakika Nurseli İdiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nurseli İdiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nurseli İdiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurseli İdiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurseli idiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 nurseli idiz haberi bulunmuştur. Tüm nurseli idiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurseli İdiz’den ‘Seçil Erzan’ örneği: ‘Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım’
Nurseli İdiz’den ‘Seçil Erzan’ örneği: ‘Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım’ Parayla ilişkisinin hiçbir zaman iyi olmadığını söyleyen Nurseli İdiz Seçil Erzan örneğini verdi. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandıktan sonra konservatuvarı tercih eden oyuncu, “Rakamlarla ilişkimi düşünürsek Türkiye’nin başına ekonomik felaketler çıkarırdım. Seçil Erzan gibi olmazdım ama banka şubesi çökerdi” açıklamasında bulundu.
2.04.2024 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Seda Sayan, Nurseli İdiz’e estetik sözü verdi!
Seda Sayan, Nurseli İdiz’e estetik sözü verdi! Son günlerde ünlüler arasında artan estetik operasyonları gündemden düşmüyor. Yaptırdığı operasyonlarla çok konuşulan Seda Sayan, Nurseli İdiz’e estetik sözü verdi.
26.01.2022 Magazin
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Nurseli İdiz'in kızı Canan Elif İdiz kimdir? Elif İdiz kaç yaşında?
Nurseli İdiz'in kızı Canan Elif İdiz kimdir? Elif İdiz kaç yaşında? Nurseli İdiz'in kızı Canan Elif İdiz Paylaş Benimle programı ile birlikte gündem oldu. 1983 yılında evlenen Nurseli İdiz ile Cem İdiz çiftinin 1985 yılında dünyaya gelen kızları Elif İdiz, oyunculuk ve şarkıcılık eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında da rol alan Canan Elif İdiz'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Canan Elif İdiz kimdir? Elif İdiz kaç yaşında ve nereli? İşte Nurseli İdiz'in kızı Canan Elif İdiz'in hayatı!
16.08.2021 Gündem
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne?
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? Nurseli İdiz, Paylaş Benimle programı ile gündem oldu. Programa konuk olan Nurseli İdiz, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri paylaştı. İdiz'in ailesinden 5 kişinin ölümüyle birlikte hastalığının nasıl nüksettiğini anlattı ve yaşadığı zorlukları ekranda paylaştı. Hayatının en sarsıcı dönemini nasıl atlattığını "Ben bu yaşta iyileştiysem, herkes iyileşir" diyerek anlatan Nurseli İdiz'in hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında? Nurseli İdiz'in eski eşi kim? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? İşte Nurseli İdiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.08.2021 Gündem
Nurseli İdiz'e dava şoku!
Nurseli İdiz'e dava şoku! Menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Nurseli İdiz’in bir televizyon kanalında kendisi için ‘gay’ ve ‘sahte insan’ diyerek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 5 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
17.07.2021 Magazin
Nurseli İdiz: Trakya genim var benim!
Nurseli İdiz: Trakya genim var benim! Usta oyuncu Nurseli İdiz, yakında çekimlerine başlayacak komedi filminin senaryosuna çalışırken Nişantaşı'ndaki bir kafede görüntülendi.
10.07.2021 Magazin
Nurseli İdiz: Evimi ve arabamı kaybettim, hala ödemelerim var!
Nurseli İdiz: Evimi ve arabamı kaybettim, hala ödemelerim var! Usta oyuncu Nurseli İdiz, geçirdiği zor zamanları anlattı. Birçok kez dolandırıldığını söyleyen sanatçı, kendisini en çok sarsan olayı muhasebecisiyle yaşadığını açıkladı. Kariyer yönetimiyle ilgili de itiraflarda bulunan İdiz, alkol sorunundan ve bipolar bozukluk hastalığından nasıl kurtulduğuna dair konuştu.
26.06.2021 Magazin
Nurseli İdiz: Kafayı çekip çekip orayı aradım!
Nurseli İdiz: Kafayı çekip çekip orayı aradım! Nurseli İdiz hayatına dair bilinmeyen pek çok anısını anlattı. İdiz, alkollü şekilde Yunan konsolosluğunu aradığını anlatırken eğlenceli anlar yaşandı.
12.05.2021 Magazin
Nurseli İdiz isyan etti! '1 gün kala kadrodan çıkarıldım'
Nurseli İdiz isyan etti! '1 gün kala kadrodan çıkarıldım' Nurseli İdiz, rol almaya hazırlandığı film projesinden çıkarıldığını duyurdu.
16.12.2020 Magazin
"Nurseli İdiz’i görsem ümüğünü sıkarım"
"Nurseli İdiz’i görsem ümüğünü sıkarım" Ünlü menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Hangar TV adlı YouTube kanalında, Can Bozoklar’ın hazırlayıp sunduğu 'Dilimi Tutamadım' programına konuk oldu. Aras'ın Nurseli İdiz sorusuna verdiği yanıt şaşırttı.
23.09.2020 Magazin
Nurseli İdiz'den Meryem Uzerli'ye destek!
Nurseli İdiz'den Meryem Uzerli'ye destek! Nurseli İdiz, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2020 Magazin
'İlişkiler etrafa rezil olmadan bitirilmeli'
'İlişkiler etrafa rezil olmadan bitirilmeli' Sinan Özedincik ve Funda Karayel’in sunduğu, aPara’da yayınlanan ‘Günaydın Hafta Sonu’ programına; Akyaka’da kiteboard okulu olan Bilge Öztürk, şarkıcılar Fulin ve Cansu Koç, ‘Etekler ve Pantolonlar’ oyununda rol alan Kimya Gökçe Aytaç, Nergis Kumbasar ve Nurseli İdiz konuk oldu.
23.09.2019 Magazin
Bu Faruk o Faruk değil!
Bu Faruk o Faruk değil! Nurseli İdiz’in babasının adının Faruk Nafiz Çamlıbel olduğunu duyanlar “Aaa o ünlü şair mi?” diye şaşırıyor. Ancak işin aslı öyle değil. Nurseli İdiz’in babası, bir akademisyen. Ünlü şair ise Nurseli İdiz’in büyük amcası.
6.03.2019 Magazin
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti TÜRK tiyatro dünyasının ünlü yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncusu Yaman Tüzcet, uzun süredir yaşadığı Avustralya'da 76 yaşında hayatını kaybetti.
11.10.2018 Magazin
Tiyatroya dönüyor
Tiyatroya dönüyor Nurseli İdiz önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
28.09.2018 Magazin
Barıştılar
Barıştılar Erhan Yazıcıoğlu, 50’nci sanat yılını önceki gün Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde kutladı.
13.05.2018 Magazin
Yeni dizi Hıçkırık başladı!
Yeni dizi Hıçkırık başladı! Kanal D’nin merakla beklenen günlük dizisi 'Hıçkırık' başladı. Kerime Nadir’in eserinden uyarlanan dizi, etkileyici bir aşk öyküsünü ekrana taşıyor. Hıçkırık dizisi fragmanı izle. İşte Hıçkırık dizisinin oyuncuları...
4.01.2018 Magazin
'Hıçkırık' ne zaman başlıyor?
'Hıçkırık' ne zaman başlıyor? Mesut Yar, Hıçkırık dizisinin yayın tarihini köşesinde açıkladı.
22.12.2017 Televizyon
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu!
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu! Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.
28.11.2017 Magazin
Sanki camia çok temiz
Sanki camia çok temiz Müjdat Gezen, Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik ve Suzan Kardeş’i aynı sahnede buluşturan ‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikali önceki akşam Maslak TİM Show Center’da özel davetle prova yaptı.
26.10.2017 Magazin
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nurseli İdiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurseli idiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.