Nihat Hatipoğlu Soru

Nihat Hatipoğlu Soru

Son dakika Nihat Hatipoğlu soru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihat Hatipoğlu soru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihat Hatipoğlu soru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu Soru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat hatipoğlu soru gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 nihat hatipoğlu soru haberi bulunmuştur. Tüm nihat hatipoğlu soru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı Ramazan ayı ile birlikte Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı başladı. Son bölümde genç bir çocuk ünlü ilahiyatçıya özel hayatıyla ilgili bir soru sorunca sosyal medyada gündem yarattı.Nihat Hatipoğlu soru karşısında verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte detaylar...
27.03.2023 Magazin
İşte 'Başkasını seviyorum, günah mı?' sorusuna cevabı...
İşte 'Başkasını seviyorum, günah mı?' sorusuna cevabı... Nişanlı olduğunu belirten 19 yaşındaki genç kızın "Başkasını seviyorum. Günah mı?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemeyen Nihat Hatipoğlu, "Üzgünüm kızım" dedi.
22.01.2018 Televizyon
Kadın izleyicinin '3 harfliler' sorusu tüyler ürpertti!
Kadın izleyicinin '3 harfliler' sorusu tüyler ürpertti! İsmini vermek istemeyen kadın izleyicinin "Eşim işe gittikten sonra evin içinde eşim kılığında birilerini görüyorum" şeklindeki sorusu ekran başındakileri ürpertti.
11.01.2018 Televizyon
Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru!
Nihat Hatipoğlu'nu kızdıran soru! Bir izleyicinin "Evlenmek üzere olduğum kadından ayrılıp ablasıyla evlenebilir miyim?" şeklindeki sorusu Nihat Hatipoğlu'nu kızdırdı.
16.06.2017 Televizyon
'Orucum bozulmuş mudur?' sorusunda çığır açan izleyici
'Orucum bozulmuş mudur?' sorusunda çığır açan izleyici Nihat Hatipoğlu'na kadın bir izleyici "Sinirlendim, üzerime tiner döküp kendimi yakmaya çalıştım orucum bozulmuş mudur?" diye sorunca, ünlü ilahiyatçı şaşkınlığını gizleyemedi.
14.06.2017 Magazin
Nihat Hatipoğlu'nu ve izleyenleri şoke eden soru!
Nihat Hatipoğlu'nu ve izleyenleri şoke eden soru! Canlı yayında Nihat Hatipoğlu'na bir izleyicinin 14 defa evlilik yapan ve kendisini evlatlıktan reddeden babasıyla ilgili sorusu şaşkına çevirdi.
8.06.2017 Televizyon
Nihat Hatipoğlu öyle bir itirafta bulundu ki...
Nihat Hatipoğlu öyle bir itirafta bulundu ki... Nihat Hatipoğlu ile İftar programında merak edilen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ilginç bir itirafta bulundu.
1.06.2017 Televizyon
Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Hayvanlar oruç tutar mı?
Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Hayvanlar oruç tutar mı? Sultanahmet'teki iftar programında alandaki çocuklardan biri Nihat Hatipoğlu'na "hayvanlar da oruç tutar mı?" sorusunu yöneltti. Bu soru hem Hatipoğlu'nu hem de alandakileri güldürdü.
29.05.2017 Magazin
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Nihat Hatipoğlu'na gelen soru sosyal medyada gündem oldu!
Nihat Hatipoğlu'na gelen soru sosyal medyada gündem oldu! Ramazan aynın gelmesiyle birlikte Nihat Hatipoğlu da programlarına başladı. Ramazan'ın ilk sahurunda Hatipoğlu'na gelen "Sevip de sevilmemenin, umut verip yarı yolda bırakmanın günahı nedir?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2023 Magazin
Bitcoin caiz mi, haram mı? Nihat Hatipoğlu'ndan "Bitcoin" yanıtı!
Bitcoin caiz mi, haram mı? Nihat Hatipoğlu'ndan "Bitcoin" yanıtı! Ramazan ayı denince akıllara gelen isimlerden biri olan Nihat Hatipoğlu’na yaptığı sahur programında kripto para ile ilgili soru soruldu. Sosyal medya ünlülerinden Selçuk Büyük'ün kripto para sorusu sosyal medyaya da damga vurdu. Bitcoin caiz mi, haram mı? Nihat Hatipoğlu ne yanıt verdi?
15.04.2021 Gündem
Ebru Polat'tan Nihat Hatipoğlu'na soru!
Ebru Polat'tan Nihat Hatipoğlu'na soru! Şarkıcı Ebru Polat, ATV'de ramazan programı yapan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına video göndererek, bir soru yöneltti.
21.01.2022 Magazin
40'ın bu haftaki konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu
40'ın bu haftaki konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 40'a bu hafta Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk olacak.
11.12.2018 Televizyon
Programa damga vuran mezarlık sorusu!
Programa damga vuran mezarlık sorusu! Dün gece sahur programıyla startı Nihat Hatipoğlu, alandaki vatandaşlardan birinin "Gayrimüslim mezarlığında yanlışlıkla Fatiha okudum. Günah mıdır?" sorusunu yanıtladı.
16.05.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Şubat Cuma 23 Şubat Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm güncel gelişmelerini ve yaşanmış olaylarını sabahın ilk saatlerinde ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da heyecan dolu kesitleri ile yayına başlayan “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken bazen hüzünlü bazen de heyecan ve eğlence dolu anlar geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
23.02.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma 10 Kasım Cuma günü ATV, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ekranlarda yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan uzun bir haber skalası ile karşı karşıya kalacaksınız. Gündeme dair tüm merak ettiklerinizi ekranlarınız başındayken öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı sıcak İç Anadolu dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Yer yer güldüren bazen hüzünlendiren bir bölüm yine karşınızda. Yeni bölüme dair gelişmeleri merak ediyorsanız sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma 3 Kasım Cuma günü ATV, 07:00’da başlayan “Kahvaltı Haberleri” ile yayın akışına geçiyor. Gündeme dair tüm merak ettikleriniz sabah haberleri ile ekranlarınıza yansıtılacak. Erken uyananlardansanız mutlaka haber bültenini seyrederek güne başlamalısınız. Akşam kuşağında “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Cemal gerçekten cinayeti kendi üstüne aldı mı? Konakta gelişen olaylar neler? Tüm merak edilenler yeni bölüm sayesinde sonuçlanacak…Heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. ATV yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İzleyicinin sorusunu duyunca 'boşan' dedi!
İzleyicinin sorusunu duyunca 'boşan' dedi! Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programına telefonla bağlanıp "Kocam bana şiddet uyguluyor. Ne yapmalıyım?" diyen kadın izleyiciye "Allah size boşanma hakkını vermiştir" yanıtını verdi.
1.11.2017 Televizyon
Doktora, beyin yakan hamilelik sorusu!
Doktora, beyin yakan hamilelik sorusu! TRT'de yayınlanan 'Doktor Geldi' programında stüdyodaki izleyicilerden birinin "Hamileyken dondurma yenirse çocuk üşür mü?" sorusu ekran başındakileri şaşkına çevirdi.
26.09.2017 Televizyon
Nihat Hatipoğlu'na Seray Sever sürprizi!
Nihat Hatipoğlu'na Seray Sever sürprizi! Bir arkadaşıyla birlikte ATV'de yayınlanan 'Nihat Hatipoğlu ile İftar' programına izlemek için Sultanahmet Meydanı'na giden Seray Sever, canlı yayında Nihat Hatipoğlu'na soru yöneltti.
20.06.2017 Televizyon
Kadın izleyiciye verdiği cevap uzun süre alkışlandı
Kadın izleyiciye verdiği cevap uzun süre alkışlandı Nihat Hatipoğlu'nun kadın izleyicinin "Erkeklerin dar pantolon ve babet giymesi doğru mu?" sorusuna verdiği "Erkeklerin de inancına uygun giyinmesi gerekir" cevabı uzun süre alkışlandı
9.06.2017 Magazin
Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Hayvanlar oruç tutar mı?
Nihat Hatipoğlu'na ilginç soru: Hayvanlar oruç tutar mı? Sultanahmet'teki iftar programında alandaki çocuklardan biri Nihat Hatipoğlu'na "hayvanlar da oruç tutar mı?" sorusunu yöneltti. Bu soru hem Hatipoğlu'nu hem de alandakileri güldürdü.
29.05.2017 Sinema-Dizi
Evli kadınla zina yapanın günahı nedir?
Evli kadınla zina yapanın günahı nedir? ATV'de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun izleyici sorularını cevapladığı programa Gaziantep'ten telefonla bağlanan bir kişi zina yaptığı kadının evli olduğunu öğrendiğini, bu durumdan çok rahatsız olduğunu ve ne yapması gerektiğini sordu.
27.10.2016 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Hatipoğlu Soru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat hatipoğlu soru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.