Niasse

Niasse

Son dakika niasse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan niasse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını niasse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Niasse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan niasse gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 niasse haberi bulunmuştur. Tüm niasse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Omar Niasse Süper Lig'e geri dönüyor
Omar Niasse Süper Lig'e geri dönüyor Süper Lig'in yeni takımlarından Altay Oumar Niasse ile ilgileniyor.
13.07.2021 Süper Lig
Oumar Niasse Huddersfield'da
Oumar Niasse Huddersfield'da Tecrübeli golcü Omar Niasse İngiliz Championship kulüplerinden Huddersfield'a imza attı.
26.03.2021 İngiltere
Mario Mandzukic resmen Milan'da
Mario Mandzukic resmen Milan'da Beşiktaş'ın transfer listesinde olmasına rağmen Milan'a imza atan Mandzukic formayı giydi.
19.01.2021 Beşiktaş
Omar Niasse Sergen Yalçın'ın kararını bekliyor
Omar Niasse Sergen Yalçın'ın kararını bekliyor 1,5 milyon euro'dan 1,5 yıllık anlaşma konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya varan Niasse Sergen Yalçın'ın kararını bekliyor
16.11.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta son dakika Vincent Aboubakar ve Fode Koita gelişmesi
Beşiktaş'ta son dakika Vincent Aboubakar ve Fode Koita gelişmesi Forvet transferi için yapılan temaslardan henüz sonuç alamayan Beşiktaş, çalışmalarına hız verdi. Yönetim, teknik ekibin talebi doğrultusunda Vincent Aboubakar ve Fode Koita ikilisinden birini pazar günkü Trabzonspor maçına yetiştirmeye çalışıyor.
7.09.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Nikola Kalinic'i bekliyor
Beşiktaş, Nikola Kalinic'i bekliyor Forvet transferi için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Nikola Kalinic'in Atletico Madrid'den bonservisini almasını bekliyor.
29.08.2020 Futbol
İkinci golcü de geliyor! Oumar Niasse...
İkinci golcü de geliyor! Oumar Niasse... Forvet bölgesini Alexander Sörloth ile güçlendiren Trabzonspor, kadrosuna bir golcü daha katmak için çalışmalarını sürdürüyor.
11.08.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'da varsa yoksa Niasse
Trabzonspor'da varsa yoksa Niasse Daniel Sturridge defterini kapatan Karadeniz devinde gözler artık Oumar Niasse’ye çevrildi. everton ile yapılan pazarlıklarda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi.
8.08.2019 Futbol
Trabzonspor Oumar Niasse transferini bitiriyor
Trabzonspor Oumar Niasse transferini bitiriyor Alexander Sörloth’un ardından Trabzonspor bir golcü daha alacak... Gündemdeki isim oldukça tanıdık: Oumar Niasse. 2014 ve 2016’da Fırtına’nın kapısından dönen 29 yaşındaki Senegalli yıldız, bu kez Bordo-Mavili formaya hiç olmadığı kadar yakın.
6.08.2019 Futbol
Yıldız oyuncuyla ilgili bomba iddia! Süper Lig'e bedelsiz olarak gelecek
Yıldız oyuncuyla ilgili bomba iddia! Süper Lig'e bedelsiz olarak gelecek Everton’ın golcüsü Oumar Niasse’ın Beşiktaş’la anlaştığı ve sezon sonunda bedelsiz şekilde takımından ayrılacağı iddia edildi.
30.04.2019 Beşiktaş
Resmen açıklandı! Oumar Niasse...
Resmen açıklandı! Oumar Niasse... Cardiff City, Everton'dan Oumar Niasse'ı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
18.01.2019 İngiltere
Oumar Niasse resmen açıklandı!
Oumar Niasse resmen açıklandı! Transferde adı sıkça Süper Lig takımlarıyla anılan Everton'un Senegalli yıldızı Oumar Niasse, Cardiff City'e kiralandı.
17.01.2019 İngiltere
Everton kararını verdi! Cenk satılabilir ama...
Everton kararını verdi! Cenk satılabilir ama... Everton Kulübü Cenk Tosun’u kiralık olarak göndermemeye karar verdi. Oyuncunun bonservisiyle satışına sadece iyi bir teklif gelmesi durumunda onay verilecek.
25.12.2018 İngiltere
Everton onu alıyor! Cenk ve Niasse...
Everton onu alıyor! Cenk ve Niasse... Premier Lig'de bu sezon 17 maçta 24 gol atan Everton, Porto'nun formda golcüsü Moussa Marega'yı kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer Cenk ve Niasse'ye Süper Lig yolunu açabilir...
18.12.2018 Futbol
Galatasaray'da Guidetti sesleri!
Galatasaray'da Guidetti sesleri! Devre arasında kadrosuna mutlaka forvet transferi yapacak Galatasaray'ın listesine İsveçli golcü John Guidetti girdi.
8.11.2018 Galatasaray
Niasse Ocak'ta Galatasaray'da!
Niasse Ocak'ta Galatasaray'da! Sarı-Kırmızılı takım ve Everton, Senegalli golcünün kiralanması konusunda anlaştı. Ancak Aslan, mukaveleye satın alma opsiyonu koydurmak istiyor. Müzakereler sürüyor.
8.10.2018 Galatasaray
Böyle duyurdular! "Ocak'ta Galatasaray'da"
Böyle duyurdular! "Ocak'ta Galatasaray'da" Yaz transfer döneminde de Galatasaray tarafından istenen 28 yaşındaki forvet Oumar Niasse işlem tamamlandı. Yıldız futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği Ada basınında da yer aldı.
6.10.2018 Galatasaray
İngilizler duyurdu! Niasse Ocak'ta Aslan...
İngilizler duyurdu! Niasse Ocak'ta Aslan... İngiliz basını, Everton’da forma şansı bulamayan Senegalli yıldız Oumar Niasse'nin Ocak’ta Galatasaray’a gideceğini yazdı.
26.09.2018 Galatasaray
Vincent Aboubakar bombası!
Vincent Aboubakar bombası! Golcü konusunda da girişimlerine devam eden Galatasaray'ın transfer listesine Vincent Aboubakar da girdiği yazıldı.
27.08.2018 Galatasaray
G.Saray'da stopere mecburi Türk!
G.Saray'da stopere mecburi Türk! Galatasaray'ın yeni stoperinin yerli olması ihtimali güçlendi. Modeste haricinde bir forvet daha isteyen teknik heyetin sunduğu rapordaki oyuncular yabancı. Welbeck, Origi, Niasse gibi isimlerin bulunduğu listede Türk golcü yok. Galatasaray eğer diğer santrfor adaylarından birini daha kadrosuna katarsa stoper için mecburiyetten Türk bir oyuncu transfer edecek.
27.08.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Niasse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki niasse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.