New Jersey

New Jersey

Son dakika new jersey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan new jersey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını new jersey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

New Jersey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan new jersey gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.043 new jersey haberi bulunmuştur. Tüm new jersey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! 'Sonsuz teşekkür ediyorum'
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! 'Sonsuz teşekkür ediyorum' Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Hayat arkadaşını kaybeden Bezmen'den yeni bir paylaşım geldi.
3.03.2024 Magazin
Tolga Savacı’nın vasiyeti yerine getirilecek! ABD'de defnedilecek
Tolga Savacı’nın vasiyeti yerine getirilecek! ABD'de defnedilecek Oyuncu Tolga Savacı'nın cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu. Savacı, cumartesi günü vasiyeti üzerine ABD'nin New Jersey eyaletinde defnedilecek.
29.02.2024 Magazin
ABD'de öldürülen imamın katilinin bulunması için 25 bin dolar ödül
ABD'de öldürülen imamın katilinin bulunması için 25 bin dolar ödül ABD’nin New Jersey eyaletinde, dün vurularak öldürülen İmam Hasan Şerif’in katilinin bulunması için 25 bin dolar ödül kondu. Başsavcı Matthew Platkin saldırıyla iligli “Şu ana kadar toplanan deliller, saldırının önyargıyla motive edilmiş bir eylem ya da bir terör eylemi olduğunu göstermiyor” dedi.
4.01.2024 Dünya
650 milyon dolar cirolu ABD şirketi Getir tarafından satın alındı
650 milyon dolar cirolu ABD şirketi Getir tarafından satın alındı Getir, yıllık cirosu 650 milyon doları bulan ve 3 binden fazla çalışanı olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect'i, ülkenin en büyük gıda perakende gruplarından biri olan Ahold Delhaize’den satın aldığını duyurdu.
15.12.2023 Ekonomi
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu!
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu! “Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hayatımda ilk kez pizza, dondurma gibi şeyler yiyerek kilo verdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.12.2023 Magazin
Getir, ABD'de online market şirketi FreshDirect'i satın alıyor
Getir, ABD'de online market şirketi FreshDirect'i satın alıyor Getir, yıllık cirosu 650 milyon dolar olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect'in tamamını satın almak üzere anlaşmaya vardı. Bu satın almayla Getir ve FreshDirect arasında önemli sinerjinin yaratılması ve Getir'in ABD'deki büyüme stratejisine destek olması hedefleniyor.
8.11.2023 Finans
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Robert Oppenheimer kimdir? Atom bombasının mucidi Oppenheimer neden öldü, kaç yaşında? J. Robert Oppenheimer hayatı ve eğitimi
Robert Oppenheimer kimdir? Atom bombasının mucidi Oppenheimer neden öldü, kaç yaşında? J. Robert Oppenheimer hayatı ve eğitimi Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı Oppenheimer, 21 Temmuz’da gösterime girdi. Film gündemdeki yerini korurken ünlü fizikçinin bilim dünyasının önemli isimlerinden biri olan Feza Gürsey'e yazdığı mektup ortaya çıktı. 'İlk atom bombasının babası' olarak bilinen Oppenheimer hayatıyla da dikkat çekiyor. Peki, Robert Oppenheimer kimdir, neden, ne zaman ve kaç yaşında öldü? J. Robert Oppenheimer hayatı, boyu ve biyografisi…
21.07.2023 Dünya
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan, ABD-Türkiye çifte vatandaşı Onur Aksoy, Çin’den getirdiği cihazlara sahte yazılım yüklediği ve bununla 100 milyon dolar gelir elde ettiği yönündeki suçlamaları kabul etti.
11.06.2023 Yaşam
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
ABD, Rus bilgisayar korsanının başına 10 milyon dolar ödül koydu
ABD, Rus bilgisayar korsanının başına 10 milyon dolar ödül koydu ABD, Rus bilgisayar korsanı Mikhail Pavlovich Matveev hakkında tutuklanmasını sağlayacak herhangi bir bilgi paylaşımında bulunana 10 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
17.05.2023 Dünya
Evin damını delerek içeri düşen cismin, 4,5 milyar yıllık bir göktaşı olduğu doğrulandı
Evin damını delerek içeri düşen cismin, 4,5 milyar yıllık bir göktaşı olduğu doğrulandı ABD’de 9 Mayıs’ta bir evin damını delerek içeri düşen yaklaşık 1 kiloluk cismin, 4,5 milyar yaşındaki bir göktaşı olduğu açıklandı.
13.05.2023 Gündem
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti...
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti... ABD'de yaşanan korkunç olaydan sonra ilk kez bir kadın elektrikli sandalyede idam edilecekti. Olayın kahramanı üvey kızını korkunç bir şekilde katleden Martha Place idi. 19. yüzyılın sonunda ABD’de yeni yeni denenmeye başlayan elektrikli sandalyeyle idam şeklinin ilk kadın kurbanı Martha Place olmuştu. Martha’nın işlediği suçlar ise hem o dönem duruşmada bulunanların hem de günümüzde okuyanların kanını donduran cinsten.
9.05.2023 Dünya
ABD'de namaz kılan imamı bıçakladı! Detaylar ortaya çıktı: Zanlı Türk, polis Türk, savcı Türk
ABD'de namaz kılan imamı bıçakladı! Detaylar ortaya çıktı: Zanlı Türk, polis Türk, savcı Türk ABD'de korkunç bir olay yaşandı. ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cemaatin arasına saklanan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Saldırı sonrasında saldırganın kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
12.04.2023 Dünya
Camide namaz kılan imamı bıçakladı! Kimliği şoke etti
Camide namaz kılan imamı bıçakladı! Kimliği şoke etti ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cemaatin arasına saklanan Türk saldırgan tarafından bıçaklandı.
11.04.2023 Dünya
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Kaliforniya'da dans salonuna silahlı saldırı düzenleyen şüpheli intihar etti
Kaliforniya'da dans salonuna silahlı saldırı düzenleyen şüpheli intihar etti ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen ve 10 kişini hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelisi, özel timin operasyonu sırasında bulunduğu kamyonette intihar etti.
23.01.2023 Dünya
XBB.1.5'in ardından flaş maske kararı!
XBB.1.5'in ardından flaş maske kararı! Dünya Sağlık Örgütü, koronavirüsün Omicron varyantının ABD başta olmak üzere birçok ülkede yeniden artması üzerine alarma geçti. DSÖ maske kararını açıkladı.
11.01.2023 Gündem
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
ABD'den F-16 kararı! Kısıtlayıcı koşullar kaldırıldı
ABD'den F-16 kararı! Kısıtlayıcı koşullar kaldırıldı ABD Temsilciler Meclisince sunulan ve Türkiye'ye F-16 satışını kısıtlayıcı koşullara bağlayan maddeler, savunma bütçesi yasa tasarısından tamamen çıkarıldı.
7.12.2022 Dünya
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf ABD'de seri katil, kadınları otele götürerek odada öldürüyordu. Kurbanlarına uyguladığı işkenceler ve kestiği uzuvlar sebebiyle 'Gövde Katili' ismini almıştı. 13 yıl boyunca dehşet saçan evli ve 3 çocuk babası seri katilin 100'e yakın kadını katlettiği düşünülüyor. Yıllar sonra yaptığı itiraflar ile korkunç detaylar ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

New Jersey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki new jersey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.