Belediye binasında ilginç durum! "Ne yapacağımı şaşırdım"
Belediye binasında ilginç durum! "Ne yapacağımı şaşırdım" Nevşehir'de ağıldan çıkarak kent merkezindeki belediye binasının içine doğru yürüyen 5 küçükbaş hayvanın sahibi Hasan Ünbulan, "Ağılın kapısı rüzgardan açılmış, hayvanlar da buradan çıkıp gitmiş" dedi. Nevşehir Belediyesi’nde güvenlik görevlisi Gökhan Temel ise '' Hayvanların başındaki koç üzerime gelince birden afalladım ve ne yapacağımı şaşırdım. Koç üzerime doğru gelince de belediyeye girdim'' diye konuştu.
15.12.2020 Yaşam
Nevşehir Belediyesi memur alıyor! İşte Nevşehir Belediyesi memur alımı ilanı detayları!
Nevşehir Belediyesi memur alıyor! İşte Nevşehir Belediyesi memur alımı ilanı detayları! Nevşehir Belediyesi memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Nevşehir Belediyesi'ne tahsildar, veznedar, bilgisayar işletmeni, mutemet, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, memur ve zabıta memuru kadrolarında 19 personel alımı yapılacak. Peki, Nevşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Nevşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları...
30.10.2020 Personel Alımı
“Arabalı Sinema” etkinliği büyük ilgi gördü
“Arabalı Sinema” etkinliği büyük ilgi gördü Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği ikinci gününde de büyük ilgi gördü. Etkinliğin gerçekleştirildiği alanı dolduran yüzlerce araç içerisinde vatandaşlar “Türk İşi Dondurma” filmini izledi.
17.05.2020 Yaşam