Neustadter

Neustadter

Son dakika Neustadter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neustadter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neustadter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neustadter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neustadter gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 neustadter haberi bulunmuştur. Tüm neustadter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den ayrılan Neustadter'in yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'den ayrılan Neustadter'in yeni takımı belli oldu Feneerbahçe ile sözleşmesi sona eren Roman Neustadter, yeni takımına imza attı.
9.08.2019 Futbol
Roman Neustadter, Dinamo Moskova’da!
Roman Neustadter, Dinamo Moskova’da! Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Rus stoper Roman Neustadter, Rusya Premier Lig ekiplerinden Dinamo Moskova ile sözleşme imzaladı.
7.08.2019 Futbol
Heyecanlandıran gelişme! Simon Kjaer...
Heyecanlandıran gelişme! Simon Kjaer... Sevilla, Diego Carlos’un ardından bir stoper daha aldı, Jules Kounde’yi 25 milyon euroya kadrosuna kattı. Bu gelişme sonrası İspanyol ekibindeki savunmacı sayısı 7’ye çıkarken; Simon Kjaer transferinde Fenerbahçe’nin önü iyice açıldı.
5.07.2019 Fenerbahçe
Menajeri resmen açıkladı! Simon Kjaer...
Menajeri resmen açıkladı! Simon Kjaer... La Liga ekibi Sevilla'dan ayrılarak eski takımı Fenerbahçe'ye döneceği konuşulan Danimarkalı stoper Simon Kjaer ile ilgili menajeri Mikkel Beck'ten gündem yaratan bir açıklama geldi.
26.06.2019 Fenerbahçe
1.91'lik yıldızdan Fenerbahçe açıklaması!
1.91'lik yıldızdan Fenerbahçe açıklaması! Roman Neustadter'in ayrılığı ve Martin Skrtel'in de sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle stoper arayışlarına geçen Fenerbahçe'nin Belçika ekiplerinden Royal Antwerp'te forma giyen Dino Arslanagic ile ilgilendiği iddia ediliyordu. 26 yaşındaki savunmacı, konuyla ilgili ilk kez konuştu.
22.06.2019 Fenerbahçe
Roman Neustadter: Beşiktaş'a gideceğim!
Roman Neustadter: Beşiktaş'a gideceğim! 3 sezon Fenerbahçe'de oynadıktan sonra sözleşmesi sona eren Rus futbolcu Roman Neustadter'in, büyük ihtimalle Beşiktaş'ta oynayacağını söyleyerek kendisine gelen teklifleri beklemeye aldığı öğrenildi.
17.06.2019 Beşiktaş
Neustadter'in yeni adresini açıkladı!
Neustadter'in yeni adresini açıkladı! Rusya Mili Takımı eski antrenörü Sergei Balakhnin, “Fenerbahçe'de geçirdiği kötü dönemle milli takımdaki yerini de kaybetti. Şimdi yeni rotası bence Almanya olacak” diye konuştu.
28.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 27 milyon euro boşa çıkıyor!
Fenerbahçe'de 27 milyon euro boşa çıkıyor! Şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayan yönetimin en büyük sıkıntısı, transferlerin maddi yönü.
7.05.2019 Fenerbahçe
Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe
Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı 1-0'dan 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, 12 maç sonra deplasmanda galip geldi. Sarı lacivertliler, 16. deplasman maçında 2. galibiyetini elde ederken yaklaşık 7.5 aylık hasret son buldu.
4.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den defansa 'kule' gibi transfer! Bedava geliyor
Fenerbahçe'den defansa 'kule' gibi transfer! Bedava geliyor Sezon sonunda Skrtel ve Roman Neustadter ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin gündemine Timm Klose girdi.
30.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de defans darmadağın
Fenerbahçe'de defans darmadağın Fenerbahçe’de savunma hattı tam anlamıyla darmadağın oldu. Takımın en tecrübeli isimlerinden Martin Skrtel, dün akşam gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanında forma giyemeyecek.
28.04.2019 Fenerbahçe
Ersun Yanal'dan Trabzonspor'a sürpriz!
Ersun Yanal'dan Trabzonspor'a sürpriz! Serdar Aziz’in sakatlığında Sadık’ın oynaması bekleniyordu. Ancak Ersun Yanal, dün özel olarak ilgilendiği Neustadter’in performansından son derece memnun kaldı. Rus savunmacı, 11’de olabilir.
26.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük tehlike! 7 futbolcu...
Fenerbahçe'de büyük tehlike! 7 futbolcu... Sarı-lacivertlilerde sarı alarm! Sakat olan Moses’in yanı sıra Fenerbahçe’de tam 7 futbolcu ceza sınırında. Dirar, Skrtel, Eljif, Tolgay, İsmail, Harun ve Neustadter Alanya maçında kart görmeleri halinde Trabzonspor’a karşı oynayamayacak.
20.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe Galatasaray taktiği uygulayacak!
Fenerbahçe Galatasaray taktiği uygulayacak! Fenerbahçe’nin transferdeki yol haritası: 17 futbolcu ile yollar ayrılıp 35 milyon euroluk maaş bütçesi açılacak. UEFA ile yapılan anlaşmadaki 65 milyon euro açık ‘Fener Ol’ projesiyle kapatılacak. Galatasaray’ın 2017-18’de yaptığı gibi sıfırdan takım kurulacak.
19.04.2019 Fenerbahçe
Neustadter Ozan Kabak'ın yanına gidiyor!
Neustadter Ozan Kabak'ın yanına gidiyor! Sarı-lacivertli ekibin sözleşmesini uzatmayacağı Roman Neustadter’e Almanya’dan bir teklif daha geldi.
17.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Yıldız futbolcu Başakşehir'e imzayı attı!
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Yıldız futbolcu Başakşehir'e imzayı attı! Ankaragücü maçında görev verilmeyen Roman Neustadter resmi olarak açıklanmasa da fiilen kadro dışı kaldı.
10.04.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hedef Marcos Rojo!
Fenerbahçe'de hedef Marcos Rojo! Skrtel, Neustadter ve İsmail ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe, gözünü Manchester United forması giyen Marcos Rojo’ya dikti.
5.04.2019 Fenerbahçe
Derbi öncesi Fenerbahçe'de endişe! Tam 6 isim...
Derbi öncesi Fenerbahçe'de endişe! Tam 6 isim... Ersun Yanal, öğrencilerine Galatasaray maçını konuşmayı yasakladı. Ancak Ankaragücü mücadelesi öncesi tam 6 oyuncu kart sınırında. Skrtel, Neustadter, İsmail, Eljif, Dirar ve Soldado kart görmeleri halinde derbide cezalı!
5.04.2019 Fenerbahçe
Skrtel'in yerine Zapata!
Skrtel'in yerine Zapata! Skrtel ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Kolombiyalı stoper Zapata ile anlaşmaya vardı.
1.04.2019 Fenerbahçe
Sezon sonu yollar ayrılıyor!
Sezon sonu yollar ayrılıyor! Fenerbahçe'de bu sezon kadroda bulunan 16 yabancıdan dördüyle sezon sonunda yollar ayrılacak. Gelişmelere göre yabancı sayısı 6'ya kadar düşebilir.
23.03.2019 Fenerbahçe
Serdar Aziz formayı kaptı!
Serdar Aziz formayı kaptı! Sadık Çiftpınar, Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşünce forma Serdar Aziz'e kaldı.
1.03.2019 Fenerbahçe
Serdar Aziz'den Yanal'a mesaj!
Serdar Aziz'den Yanal'a mesaj! Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar’ın sarı kart cezalısı olması sonrası gözler Neustadter ve Serdar Aziz’e çevrildi.
28.02.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iki kadro dışı!
Fenerbahçe'de iki kadro dışı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş derbisi öncesinde Slimani ve Frey'i kadroya almadı.
26.02.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 24. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
26.02.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iki yıldız Zenit kadrosunda yok!
Fenerbahçe'de iki yıldız Zenit kadrosunda yok! UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Zenit ile oynayacağı maç öncesi kamp kadrosu belli oldu. Kafilede Benzia ve Valbuena yer almadı.
20.02.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Neustadter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neustadter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.