Nefes kredisi veren bankalar hangileri? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Nefes kredisi başvuru şartları!
Nefes kredisi veren bankalar hangileri? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Nefes kredisi başvuru şartları! Koronavirüsün ekonomik etkilerini aza indirmek amacıyla hükümet tarafından devreye alınan Nefes Kredisi başvuruları 1 Haziran'da başlıyor. KOBİ ve işletmelere verilecek Nefes Kredisi'ne 10 banka katılacak ve 6 ay ödemesiz olacak. Peki, Nefes kredisi veren bankalar hangileri? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Nefes kredisi başvuru şartları!
31.05.2021 Ekonomi
Nefes Kredisi kimlere verilecek? Nefes Kredisi başvurusu ne zaman?
Nefes Kredisi kimlere verilecek? Nefes Kredisi başvurusu ne zaman? Milyonları ilgilendiriyor. Hükümetten kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu koronavirüsün etkilerini azaltmak amacıyla verilecek 'Nefes Kredisi'nin detayları araştırılıyor. Başvurulara kısa bir süre kala Nefes Kredisi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank'ın yanı sıra özel bankalar da nefes kredisi ödemelerine destek verecek. Nefes Kredisi ile düşük faizle kredi imkanı sağlanacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı pandemide etkilenen şirketlere kullandırılacak nefes kredisinin detayları belli oldu. Peki, Nefes Kredisi kimlere verilecek? Nefes Kredisi başvurusu ne zaman? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Esnafa Nefes Kredisi verilecek mi? Nefes Kredisi faiz oranı ne? İşte Nefes Kredisi şartları...
26.05.2021 Ekonomi
Müjde! Nefes Kredisi’nin şartlarında iyileştirme
Müjde! Nefes Kredisi’nin şartlarında iyileştirme Başbakan Yıldırım, dün yaptığı sürprizle, KOBİ’lere sunulan Nefes Kredisi’nin şartlarında iyileştirme sağladı. Kredi hacmi 7.5 milyar liraya çıktı. 6 ay geri ödemesiz bir dönem olacak. Vade 18 aya yayıldı.
1.04.2018 Ekonomi