Nasır El-Halifi

Nasır El-Halifi

Son dakika Nasır el-Halifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nasır el-Halifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nasır el-Halifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasır El-Halifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasır el-halifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 nasır el-halifi haberi bulunmuştur. Tüm nasır el-halifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadece Jorge Jesus mu? Fenerbahçe'de 8 futbolcu Samandıra'daki eşyalarını boşalttı
Sadece Jorge Jesus mu? Fenerbahçe'de 8 futbolcu Samandıra'daki eşyalarını boşalttı Fenerbahçe transfer haberleri... Gelecek sezonun kadro yapılanmasına başlayan ve şampiyon bir takım kurmak için önce eldeki oyuncularla yolları ayırma hamlesinde bulunan Sarı Lacivertli yönetim Jorge Jesus'la birlikte 8 futbolcunun hesabını kesti. 3 yıldızdan 12 milyon euro'luk bonservis geliri elde etmek isteyen Ali Koç'un PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile bir araya gelmesi camiada bomba etkisi yaratırken, Fenerbahçe'nin ilk etapta Renato Sanches'i İstanbul'a getirmeyi planladığı bildirildi.
9.06.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek İcardi'nin bonservisini duyunca şok oldu! '3 yıldızımızı satsak bile yetmez'
Dursun Özbek İcardi'nin bonservisini duyunca şok oldu! '3 yıldızımızı satsak bile yetmez' Yaz ayı transfer döneminde kadroya katılan ve oynadığı futbolla sadece Türkiye'de değil İtalya, Arjantin ve İspanya'da da ses getiren Mauro İcardi'nin bonservis bedeli belli oldu. PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile görüşen Dursun Özbek'in astronomik fiyat karşısında hayal kırıklığı yaşadığı belirtilirken, Galatasaray'ın 3 yıldızını satması halinde bu bonservis ücretini karşılayamayacağı anlaşıldı.
24.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika! Erden Timur Nasır el-Halifi ile görüşmelere başladı
Galatasaray'da son dakika! Erden Timur Nasır el-Halifi ile görüşmelere başladı Özellikle orta saha hattını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden ve Sergio Oliveira'dan sonra '6' numara transferinde epey bir yol kat eden Erden Timur'un ünlü başkan Nasır el-Halifi ile masaya oturduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu için artık son raddeye gelen Galatasaray'ın, dünyaca ünlü oyuncuyu renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiği bildirildi.
11.07.2022 Galatasaray
Neymar'a senelik 50 milyon euro!
Neymar'a senelik 50 milyon euro! Paris Saint-Germain Başkanı Nasır el-Halifi, Neymar'ı elinde tutmak için kesenin ağzını açtı.
13.07.2018 Fransa
PSG milli yıldız için harekete geçti!
PSG milli yıldız için harekete geçti! PSG'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Thomas Tuchel milli yıldız için harekete geçti!
26.04.2018 Fransa
Dünyanın en zengin kulübü belli oldu
Dünyanın en zengin kulübü belli oldu Kulüplerin saha performansından elde ettiği gelir, toplam mal varlığı, kasasındaki para miktarı, yatırımları ve borçlarına göre belirlenen zenginler listesinde ilk sırayı, Manchester City aldı.
4.01.2018 Fenerbahçe
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
PSG'den Emery'ye güvenoyu
PSG'den Emery'ye güvenoyu Paris Saint-Germain (PSG) Kulübü Başkanı Nasır el-Halifi, takımın performansından dolayı eleştirilen İspanyol teknik direktör Unai Emery'ye güveninin tam olduğunu söyledi.
8.01.2017 Fransa
Blanc gelecek sezon da PSG’de
Blanc gelecek sezon da PSG’de Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain’in (PSG) başkanı Nasır el-Halifi, teknik direktör Laurent Blanc’ın gelecek sezon da görevine devam edeceğini söyledi.
24.04.2016 Fransa
Avrupa'da dev transfer!
Avrupa'da dev transfer! Transferin gözde ismi Paul Pogba için Juventus ile Paris Saint Germain'in (PSG) anlaştığı öne sürüldü. Juventus'un 80 milyon Euro'yu kabul ettiği iddia edildi.
30.04.2015 Futbol
Ibrahimovic PSG'de kalıyor
Ibrahimovic PSG'de kalıyor Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain'in Katarlı başkanı Nasır el-Halifi, hakkında transfer iddiaları çıkan İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'in gelecek sezon takımda kalacağını söyledi...
28.04.2015 Futbol
Rövanşta yok!
Rövanşta yok! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'in (PSG) Chelsea ile oynadığı çeyrek final maçında sakatlanan İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'in sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağı bildirildi.
3.04.2014 Futbol
Messi itirafı!
Messi itirafı! 'Onu alabilecek bir tutar yok'
29.01.2014 Futbol
Yok artık! 422 milyon euro...
Yok artık! 422 milyon euro... Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz hayatın birçok alanı etkilerken, futbol kulüpleri yaşananlardan etkilenmemiş görünüyor. Kulüpler, 1 Temmuz'da başlayan 2013-2014 transfer sezonunda, en pahalı 50 oyuncu için şu ana kadar 948 milyon 825 bin avro harcadı.
24.07.2013 Futbol
Katar’a çifte darbe girişimi
Katar’a çifte darbe girişimi Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başını çektiği ambargocu ülkeler 5 ayda kendilerine boyun eğmeyen Katar’a yönelik dış kaynaklı yeni operasyonlar için düğmeye bastı.
14.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nasır El-Halifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasır el-halifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.