Mutlu Topçu

Mutlu Topçu

Son dakika Mutlu Topçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mutlu Topçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mutlu Topçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutlu Topçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutlu topçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 mutlu topçu haberi bulunmuştur. Tüm mutlu topçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin!
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin! Bursaspor, ligin ilk yarısını beşinci sırada bitirirken, 34'üncü Haftada Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalırken, yeşil beyazlıların 34 maçlık lig maratonunda, teknik direktörlerin banko oynattığı tek isim Harun Tekin oldu.
10.06.2017 Futbol
Arif Erdem tutuklanmama garantisi istedi! Mahkeme reddetti
Arif Erdem tutuklanmama garantisi istedi! Mahkeme reddetti FETÖ üyeliği suçlamasıyla eski futbolcular Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ve Arif Erdem'in yargılandığı davada, tanık olarak dinlenen eski futbolcu Mustafa Kocabey; "FETÖ üyeleri tarafından futbolculardan para toplandığını gördüm" Mahkeme, firari sanık Arif Erdem'in avukatı aracılığıyla tutuklanmama güvencesi talebini reddetti.
11.05.2017 Galatasaray
İşte Bursaspor'un yeni teknik direktörü!
İşte Bursaspor'un yeni teknik direktörü! Bursaspor'da teknik direktörlükten istifa eden Mutlu Topçu'nun yerine takımı sezon sonuna kadar altyapı sorumlusu Adnan Örnek'in çalıştıracağı açıklandı.
3.05.2017 Futbol
Bursaspor, Tunahan Akdoğan'a emanet edilecek
Bursaspor, Tunahan Akdoğan'a emanet edilecek Galatasaray'a farklı mağlup olan Bursaspor'da, Teknik Direktör Mutlu Topçu'nun istifasının ardından kalan 5 maçta takımın başında U21 Teknik Sorumlusu Tunahan Akdoğan'ın çıkması bekleniyor.
2.05.2017 Futbol
Mutlu Topçu canlı yayında istifasını açıkladı
Mutlu Topçu canlı yayında istifasını açıkladı Galatasaray'a evinde 5-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet alan Bursaspor'da Teknik Direktör Mutlu Topçu, canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.
1.05.2017 Futbol
G.Saray'da tek değişiklik!
G.Saray'da tek değişiklik! Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynadıkları maçın ilk 11'inde tek değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.
1.05.2017 Galatasaray
Dilmen'den flaş açıklamalar!
Dilmen'den flaş açıklamalar! NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
1.05.2017 Galatasaray
Topçu: “Galatasaray maçında kendimizi affettirmeliyiz”
Topçu: “Galatasaray maçında kendimizi affettirmeliyiz” Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 5-1 mağlup olan Bursaspor, 1 günlük aranın ardından Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Teknik Direktör Mutlu Topçu, "Kendimizi affettirmek için Galatasaray maçında iyi bir mücadele ile sahadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor" dedi.
25.04.2017 Futbol
Süper Lig'de Alpay Özalan sürprizi!
Süper Lig'de Alpay Özalan sürprizi! Bursalı yöneticiler Alpay Özalan ile görüşüyor!
26.04.2017 Futbol
'Başkan isterse istifa ederim'
'Başkan isterse istifa ederim' Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu, başkan isterse istifa edeceğini söyledi.
23.04.2017 Futbol
Bursaspor'un minik şampiyonları altınla ödüllendirildi
Bursaspor'un minik şampiyonları altınla ödüllendirildi 12 yaş altı takımların katılımıyla düzenlenen uluslararası İzmir Cup'ta şampiyon olan Bursasporlu oyuncular, altınla ödüllendirildi.
17.04.2017 Futbol
Bursaspor galibiyete odaklandı
Bursaspor galibiyete odaklandı Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 7 Nisan Cuma günü sahalarında yapacakları Kardemir Karabükspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
5.04.2017 Futbol
Aykut Kocaman'dan hakeme tepki
Aykut Kocaman'dan hakeme tepki ATİKER Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-0 galip ayrıldıkları Bursaspor maçını değerlendirdi. Orta Hakem Ali Palabıyık'ı eleştiren Kocaman, ''Ülkenin gelecekte önemli hakemlerinden bir tanesi, ancak ikinci yarı biraz rengini kaçırdı. Net hatalar vardı. Bu net hataların bizim aleyhimize olması ve bunu kazandığımız maçın ardından söylemek daha uygun oldu'' dedi.
2.04.2017 Futbol
'Şimdi yukarıya tırmanma zamanı'
'Şimdi yukarıya tırmanma zamanı' Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Süper Lig'de konumları hakkında açıklamalarda bulundu.
16.03.2017 Futbol
Bursaspor'da Batalla dinlendirildi
Bursaspor'da Batalla dinlendirildi Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda kalçasında ağrıları bulunan Pablo Martin Batalla tedbir amaçlı dinlendirildi.
15.03.2017 Futbol
Mutlu Topçu: 'Eksiklerimize rağmen...'
Mutlu Topçu: 'Eksiklerimize rağmen...' Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, berabere kaldıkları Osmanlıspor maçının ardından açıklamalar yaptı.
11.03.2017 Futbol
Mutlu Topçu: '3 puanla dönmeyi düşünüyoruz'
Mutlu Topçu: '3 puanla dönmeyi düşünüyoruz' Bursaspor Teknik Direktörü Topçu: Farklı mevkilerde birkaç oyuncu deniyoruz. En ideal 11'i bulup 3 puanla dönmeyi düşünüyoruz"
9.03.2017 Futbol
Bursaspor, Osmanlıspor'a hazırlanıyor
Bursaspor, Osmanlıspor'a hazırlanıyor BURSASPOR, bugün sabah ve akşam saatlerinde yaptığı iki antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.
7.03.2017 Futbol
Bursaspor'da yüzler gülüyor
Bursaspor'da yüzler gülüyor BURSASPOR, 1 günlük izin ardından deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
6.03.2017 Futbol
'Sezonun en önemli 3 puanlarından biriydi'
'Sezonun en önemli 3 puanlarından biriydi' Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kazandıkları Gaziantepspor maçıyla ilgili "Sezonun en önemli 3 puanlarından biriydi." dedi.
4.03.2017 Futbol
Bursaspor'a, Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'ndan ziyaret
Bursaspor'a, Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'ndan ziyaret BURSA Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve beraberindeki heyet, Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Yönetim Kurulu'na geçen hafta takım otobüsüne yapılan saldırıdan dolayı 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.
28.02.2017 Futbol
'Birlik ve beraberlik Bursaspor'u daha yukarı taşıyacak'
'Birlik ve beraberlik Bursaspor'u daha yukarı taşıyacak' Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, kadro dışı bırakılan futbolcular Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz'ın affedilmesinin, beraberliğe ihtiyaç duydukları bir dönemde takıma güç katacağını söyledi.
23.02.2017 Futbol
Bursaspor'da af zamanı!
Bursaspor'da af zamanı! Bursaspor'da teknik direktör Mutlu Topçu'nun raporu üzerine yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz, affedildi.
23.02.2017 Futbol
Bursaspor salonda güç depoladı!
Bursaspor salonda güç depoladı! BURSASPOR, bu sabah kondisyon salonunda yaptığı antrenmanla cuma akşamı deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa müsabakasının çalışmalarını sürdürdü.
20.02.2017 Futbol
Bursaspor'da iki isim kadro dışı!
Bursaspor'da iki isim kadro dışı! Ligin 21. haftasında Kayserispor'a 2-0 kaybederek 6 haftadır galip gelemeyen Bursaspor'da iki futbolcu kadro dışı bırakıldı.
18.02.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mutlu Topçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutlu topçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.