Mustafa Tolucan

Mustafa Tolucan

Son dakika Mustafa Tolucan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Tolucan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Tolucan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Tolucan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa tolucan gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 mustafa tolucan haberi bulunmuştur. Tüm mustafa tolucan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bin 700 komando etrafını sardı! Aç kalınca yakalandı…
Bin 700 komando etrafını sardı! Aç kalınca yakalandı… Giresun kırsalında süren operasyonlar neticesinde ‘Aras’ kod adlı terörist Aras Aslan, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bin 700 komando ile süren operasyonlarda daralan çemberden dolayı kaçamadığı ve aç kaldığı için ormandan çıktığı öğrenildi.
23.05.2019 Gündem
Karadeniz yaylalarında komandolar eksi 7 derecede terörist arıyor
Karadeniz yaylalarında komandolar eksi 7 derecede terörist arıyor Karadeniz'de Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Tokat ve Sivas kırsalında PKKlı teröristlerin kış üslenmesini önlemek amacıyla komandolar, eksi 7 derecede karlı ve soğuk havada operasyon yaparak her yerde terörist arıyor.
6.01.2018 Gündem
Karadeniz kırsalında operasyon! PKK’lı terörist yer gösterdi ve...
Karadeniz kırsalında operasyon! PKK’lı terörist yer gösterdi ve... Karadeniz kırsalında PKK’ya karşı yürütülen ‘Eren Bülbül Operasyonu’ devam ederken gelen son dakika habere göre PKK’lı terörist yer gösterdi, C4 ve zırh delici patlayıcılar ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
"Terör örgütünden yeni kaçışlar olabilir"
"Terör örgütünden yeni kaçışlar olabilir" Giresun'da teslim olan "Agit Van" kod adlı teröristin jandarmadaki ilk sorgusunda, güvenlik güçlerinin operasyonları nedeniyle rahat hareket edemeyen örgüt üyelerinin zor günler geçirdiğini, kendisi gibi yeni kaçışların olabileceğini söylediği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Giresun’da PKK'lı terörist işte böyle teslim oldu
Giresun’da PKK'lı terörist işte böyle teslim oldu Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepeler Beldesi Günlük Yaylası'nın yolunda kar nedeniyle yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinasının önüne çıkarak teslim olan PKK’lının yakalanma anına ilişkin fotoğraf ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Özel harekat ekipleri o bölgeye kaydırıldı!
Özel harekat ekipleri o bölgeye kaydırıldı! Trabzon'un Tonya ilçesi kırsalında, önceki gün, PKK terör örgütüne ait sığınakta ele geçirilen patlayıcı, el bombası, mermi ve uzaktan kumandalı bomba düzeneği ile tüm malzemeler, oluşturulan özel ekiplerce incelemeye alındı. Diğer taraftan, güvenlik güçlerinin bölgedeki yoğun operasyonları sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Mehmetçik Türk Tarık’ın peşinde!
Mehmetçik Türk Tarık’ın peşinde! Giresun’un Yağlıdere ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Örgütün Karadeniz yapılanmasının başında ‘Roşad Ankara’ ve ‘Türk Tarık’ kod adlı teröristlerin olduğu tespit edilmişti
29.09.2021 Gündem
Giresun'da, PKKlı teröristlerle sıcak temas sağlandı
Giresun'da, PKKlı teröristlerle sıcak temas sağlandı Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında arama tarama faaliyeti sürdüren güvenlik güçleri ile PKK'lı bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Bölgeye takviye birlikler sevk edildi.
24.11.2017 Yaşam
Eren Bülbül'ün katili tutuklandı
Eren Bülbül'ün katili tutuklandı Giresun'un Dereli ilçesindeki Kulakkaya Yaylası'nda gittiği kahvede bulunanlar tarafından yakalanan 'Aram' kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Tolucan 14 gün sonra tutuklandı
Mustafa Tolucan 14 gün sonra tutuklandı Giresun’da yakalanan PKK’lı terörist 14 gün süren sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Karı koca PKK'ya yardım ve yataklıktan tutuklandı
Karı koca PKK'ya yardım ve yataklıktan tutuklandı Giresun’un Dereli ilçesi Kulakkaya yaylası kırsalında geçtiğimiz hafta yakalanan PKK’lı terörist ‘Aram’ kod adlı Mustafa Tolucan’ın ifadeleri doğrultusunda Yağlıdere ilçesi Yeşilpınar köyünde yaşayan B.K, eşi G.K. ve oğulları M.K.'ın Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına yardım ve yataklık yaparak erzak temin ettikleri tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Giresun'da yakalanan terörist, arazide yaşam koşullarını anlattı
Giresun'da yakalanan terörist, arazide yaşam koşullarını anlattı Trabzon'da 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Astsubay Ferhat Gedik'i şehit eden PKK'lı terörist grubun içinde yer aldığı belirtilen 'Aram kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgusunda ve götürüldüğü arazide, bölgedeki yaşam koşullarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Üç aydır nefes bile alamadık, aç kaldık’
‘Üç aydır nefes bile alamadık, aç kaldık’ Giresun’da aç kaldığı için yaylaya inince yakalanan ‘Aram’ kod adlı terörist, polis sorgusunda “Baktığımız her yerde askerler ve zırhlılar vardı” dedi
29.09.2021 Gündem
Teröristler Doğu Karadeniz’de sıkıştı
Teröristler Doğu Karadeniz’de sıkıştı Giresun’un Dereli ilçesi kırsalında yakalanan PKK’nın Karadeniz yapılanmasına mensup ‘Aram’ kod adlı Mustafa Tolucan’ın sorgusu sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Giresunda yakalanan terörist yer gösterdi, sığınaklar bulundu
Giresunda yakalanan terörist yer gösterdi, sığınaklar bulundu GİRESUNun Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda halkın ihbarı sonucu 2 gün önce yakalanan 'Aram kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucanın sorgusu sürüyor. İfadesinde PKKnın sözde Karadeniz açılım grubuna yönelik önemli bilgiler veren teröristin yer göstermesiyle yapılan aramalarda, arazide sığınaklar tespit edildi. Terörist ayrıca Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının kimin talimatıyla yapıldığını da açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İşte o teröristin ilk ifadesi
İşte o teröristin ilk ifadesi Giresun'da keşif yaparken vatandaş ihbarı sonucu önceki gün bölgede yakalanan PKK'lı teröristin ifadeleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Kapıyı kapattık, hiç yanından ayrılmadık’
‘Kapıyı kapattık, hiç yanından ayrılmadık’ Giresunlu kahveci Kemal Çoban, 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden terörist grup içinde yer alan ‘Aram’ kod adlı PKK’lıyı nasıl yakalattıklarını anlattı
29.09.2021 Gündem
Eren Bülbül'ün annesi konuştu
Eren Bülbül'ün annesi konuştu TRABZON'un Maçka İlçesi'nde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit olduğu saldırıyı gerçekleştiren terörist grup içerisinde yer aldığı belirlenen 'Aram' kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ın yakalanması, Bülbül Ailesi'ne buruk mutluluk yaşattı. Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, teröristin yakalanmasının evladını geri getirmeyeceğini belirtti, "Yine de yüreğime biraz su serpildi" dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK'lı teröristi yakalatan kahveci konuştu!
PKK'lı teröristi yakalatan kahveci konuştu! Giresun’un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda 'Aram’ kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ı ihbar ederek yakalanmasını sağlayan yayladaki kahveci Kemal Çoban o anları anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Tolucan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa tolucan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.