MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir?
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir? 2023 MSÜ yasakları nelerdir, MSÜ’de para, oje, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırmalarını devam ettiriyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı kurallar var. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak ve bu eşyalar emanete alınmayacak. Adaylara ÖSYM'nin 15 dakika kuralı uygulanacak, sınavdan 15 dakika önce kapılar kapatılacak. Peki, MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? İşte MSÜ yasakları…
1.04.2023 Eğitim