MSB en az lise mezunu 338 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru kılavuzu!
MSB en az lise mezunu 338 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru kılavuzu! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli personel temini başvuru kılavuzu yayımlandı. MSB, en az lise mezunu 338 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 11 Ağustos'ta başladı. Adaylar başvurularını 31 Ağustos 2021 tarihine kadar online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, MSB sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? MSB personel temin başvuru ekranı!
18.08.2021 Personel Alımı
MSB sözleşmeli personel alımı yapacak! MSB 200 personel alımı hangi kadrolara yapılacak, başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir?
MSB sözleşmeli personel alımı yapacak! MSB 200 personel alımı hangi kadrolara yapılacak, başvuru şartları ve son başvuru tarihi nedir? Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli 200 personel almak için ilana çıktı. Başvurular 21 Nisan2da sona erecek. Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığının internet sitesindeki personel teminine ilişkin başvuru kılavuzuna göre, adaylarda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca geçen yıl yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) katılmış ve puan almış olma şartı aranacak.
1.04.2021 Personel Alımı