Montreal Impact

Montreal Impact

Son dakika montreal Impact haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan montreal Impact ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını montreal Impact haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Montreal Impact

haberleri sayfasında son dakika yaşanan montreal ımpact gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 montreal ımpact haberi bulunmuştur. Tüm montreal ımpact haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
Didier Drogba emekli oldu!
Didier Drogba emekli oldu! Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen dünyaca ünlü golcü Didier Drogba, sahibi olduğu ve aynı zamanda formasını giydiği Phoenix Rising'in Louisville City'ye 1-0 mağlup olduğu lig finali maçının ardından emekli oldu.
9.11.2018 Futbol
Briand transferinde rakip çıktı!
Briand transferinde rakip çıktı! Bursaspor, Jimmy Briand için temaslarının sürdürürken MLS ekiplerinden Montreal Impact de tecrübeli forveti kadrosuna katmak istiyor.
25.06.2018 Futbol
Drogba futbola veda ediyor
Drogba futbola veda ediyor Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fildişi Sahilli golcü, sezon sonunda kariyerini noktalayacağını yineledi
13.03.2018 Futbol
Alanyaspor'da Fofana'nın sözleşmesi uzatıldı
Alanyaspor'da Fofana'nın sözleşmesi uzatıldı Aytemiz Alanyaspor'da, 20 yaşındaki Malili defans oyuncusu Mamadou Fofana'nın sözleşmesi uzatıldı.
7.02.2018 Alanyaspor
Didier Drogba vedasını açıkladı!
Didier Drogba vedasını açıkladı! Kariyerini ABD'de Phoenix Rising'de sürdüren Dider Drogba, 2018'de kramponlarını çıkarıp yeşil sahalara futbolcu olarak veda edeceğini açıkladı.
14.11.2017 Galatasaray
'Senden vazgeçmedik ama gitsen iyi olur'
'Senden vazgeçmedik ama gitsen iyi olur' Ayrılacak mı kalacak mı tartışmalarının gölgesinde tatile devam eden Sneijder’in, gitmeden önce Özbek’le bir araya geldiği belirlendi. Bu görüşmede başkanın, övgü dolu sözler kullandığı Hollandalı yıldızdan kibarca kulüp bulmasını rica ettiği ortaya çıktı.
2.07.2017 Galatasaray
Drogba, Phoneix Rising'e ortak oldu!
Drogba, Phoneix Rising'e ortak oldu! Bir dönem G.Saray forması da giyen Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, ABD İkinci Futbol Ligi (USL) takımlarından Phoneix Rising'e ortak olduğunu duyurdu
13.04.2017 Futbol
İşte Drogba'nın yeni takımı!
İşte Drogba'nın yeni takımı! Son olarak MLS ekiplerinden Montreal Impact'te forma giyen Didier Drogba yeni takımını açıkladı.
12.04.2017 Futbol
İşte Drogba'nın yeni adresi...
İşte Drogba'nın yeni adresi... Montreal Impact ile olan sözleşmesi aralık ayında sona eren Didier Drogba kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) sürdürecek.
29.03.2017 Futbol
Ontivero'nun yeni takımı belli oldu
Ontivero'nun yeni takımı belli oldu Galatasaray'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği 22 yaşındaki futbolcu, Şili temsilcisi Universidad de Chile'ye transfer oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve...
Galatasaray'ın eski yıldızına transfer teklifi: Zırhlı araç ve... Galatasaray’ın eski oyuncularından Didier Drogba ile ilgili transfer bombası gündeme düştü. İddiaya göre bir zamanlar Galatasaray’da da forma giyen Drogba, Brezilya yolunda... Yapılan teklif ise oldukça ilginç
24.01.2017 Futbol
Lucas Ontivero'nun yeni takımı belli oldu
Lucas Ontivero'nun yeni takımı belli oldu Galatasaray'la olan sözleşmesini fesheden 22 yaşındaki Lucas Ontivero'nun yeni takımı belli oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, dünya rekortmeni Ontivero'dan kurtuldu!
Galatasaray, dünya rekortmeni Ontivero'dan kurtuldu! Galatasaray, 2014'te 'büyük yıldız olacak' beklentisiyle transfer ettiği ancak her sezon başka kulüplere kiraladığı Lucas Ontivero ile yollarını kesin olarak ayırdı. Bugüne dek 9 ülkede 12 ayrı kulübün formasını giyen 22 yaşındaki Ontivero, 'genç yaşta bu kadar çok ülke ve kulüp değiştiren tek futbolcu.'
6.01.2017 Galatasaray
Galatasaraylı futbolcuya büyük şok!
Galatasaraylı futbolcuya büyük şok! Kamerun'un turnuvada mücadele edecek 23 kişilik kadrosuna Beşiktaş forması giyen Aboubakar da çağrıldı
24.09.2021 Galatasaray
Aslan'ın Ontivero çilesi bitmiyor
Aslan'ın Ontivero çilesi bitmiyor MLS kulüplerinden Montreal İmpact’te kiralık oynayan Galatasaraylı Lucas Ontivero hakkında Kanada kulübünden kesin açıklama geldi.
24.09.2021 Galatasaray
Drogba futbolu bırakıyor mu? Açıkladı...
Drogba futbolu bırakıyor mu? Açıkladı... Bir dönem Galatasaray forması giyen Didier Drogba, emeklilik iddialarını yanıtladı ve futbola devam etmek istediğini söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
Drogba Avrupa'ya geri dönüyor
Drogba Avrupa'ya geri dönüyor Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, İtalya kulübüne transfer oluyor.
24.09.2021 Galatasaray
Drogba MLS'i salladı! 6 gollük...
Drogba MLS'i salladı! 6 gollük... Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Montreal Impact forması giyen Didier Drogba, takımının Philadelphia Union'ı 5-1 yendiği maçta 3 gol kaydetti.
24.07.2016 Futbol
Drogba'ya IŞİD şoku!
Drogba'ya IŞİD şoku! Didier Drogba'nın Facebook hesabı terör örgütü tarafından ele geçirildi.
8.03.2016 Futbol
G.Saray Ontivero'yu KAP'a bildirdi
G.Saray Ontivero'yu KAP'a bildirdi Galatasaray, Lucas Ontivero'yu Montreal Impact'e kiralandığını KAP'a bildirdi. Montreal, 800 bin euro karşılığında futbolcuyu satın alabilecek.
18.01.2016 Galatasaray
Drogba futbolu bıraktı
Drogba futbolu bıraktı Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Drogba'nın, eski kulübü Chelsea'de teknik ekipte yer almaya karar verdiği ileri sürüldü
6.01.2016 Futbol
Drogba, Chelsea'ye dönmeyecek!
Drogba, Chelsea'ye dönmeyecek! Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Montreal Impact forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba'nın, Chelsea'ye döneceği şeklindeki haberlerin doğru olmadığı bildirildi.
18.12.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Montreal Impact ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki montreal ımpact haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.