Milli Piyango bileti nasıl alınır? Milli Piyango çeyrek yarım tam bilet fiyatı ne kadar? 2021 Milli Piyango online bilet alma linki!
Milli Piyango bileti nasıl alınır? Milli Piyango çeyrek yarım tam bilet fiyatı ne kadar? 2021 Milli Piyango online bilet alma linki! Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişi için heyecan dorukta. Milli Piyango büyük ikramiyesi 100 milyon TL için geri sayım başladı. Milyonlar 100 milyon TL'lik büyük ikramiye için nefeslerini tuttu ve çekilişin yapılacağı saate odaklandı. Milli Piyango tarihinde bugüne kadar verilen en büyük ikramiye 2021'i karşılayacağımız saatlerde yapılacak. Bu yıl ilk olarak 1 Aralık’ta satışa sunulan yılbaşı biletlerinin tamamına yakını satıldı. Yılbaşı çekilişi için Milli Piyango bileti online olarak da alınabiliyor. Milli Piyango biletleri tek tek tükenmeye başlarken, bilet satın almak isteyenler, Milli Piyango biletlerinin saat kaça kadar satılacağını öğrenmek istiyor. Peki, Milli Piyango bileti saat kaça kadar satılacak? Milli Piyango online bilet nasıl alınır? Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişi saat kaçta başlayacak? Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişi çeyrek yarım tam bilet fiyatı ne kadar? İşte Milli Piyango online bilet alma ekranı!
31.12.2020 Gündem
Milli Piyango’nun ilk çekilişinde büyük ikramiye 3 milyon TL!
Milli Piyango’nun ilk çekilişinde büyük ikramiye 3 milyon TL! Sisal Şans, yılların geleneği Milli Piyango’nun ilk çekilişini 9 Ağustos Pazar saat 15.30’da gerçekleştirecek. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Milli Piyango’nun ilk çekilişinde büyük ikramiye 3 milyon TL. Peki, Sisal Şans Milli Piyango nasıl oynanır? Milli Piyango oynamanın kuralları neler? Milli Piyango çekilişi ne zaman? İşte Sisal Şans ve Milli Piyango ile ilgili merak edilenler...
8.08.2020 Gündem