Mevlid Kandili nedir, önemi? Kısa ve öz en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
Mevlid Kandili nedir, önemi? Kısa ve öz en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri… Mevlid Kandili 17 Ekim Pazar günü idrak edilecek. Muhammed'in doğduğu gün olan Mevlid Kandili’nde SMS göndermek, sosyal medya platformları üzerinden günün kudretini kutlamak ve hatırlatmak için kısa ve öz Mevlid Kandili mesajları sorgulanıyor. İşte en güzel Mevlid Kandili mesajları ve sözleri…
16.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili 2020: Mevlid Kandili 2020 ne zaman, hangi gün, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili orucu tutulur mu, kandilin fazileti ve önemi nedir?
Mevlid Kandili 2020: Mevlid Kandili 2020 ne zaman, hangi gün, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili orucu tutulur mu, kandilin fazileti ve önemi nedir? Mevlid kandili nedir? Mevlid kandili fazileti, önemi ve anlamı hakkındaki araştırmalar kandil gününün yaklaşmasıyla arttı. İslam aleminin en önemli günlerinden biri olarak atfedilen Mevlid Kandili günü dualarla, namazlarla idrak edilecek. Peygamber Efendimiz’in doğum yıl dönümü olarak her yıl Rebiülevvel ayının Onbirinci gecesini Onikinci'ye bağlayan gece Mevlid Kandili olarak idrak edilir. Peki, Mevlid Kandili 2020 ne zaman, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili’nde neler yapılır, oruç tutulur mu?
18.10.2020 Gündem
2020 Mevlit Kandili ne zaman? İşte Diyanet dini günler takvimi ve Mevlit Kandili tarihi...
2020 Mevlit Kandili ne zaman? İşte Diyanet dini günler takvimi ve Mevlit Kandili tarihi... Hazreti Muhammed'in doğum günü nedeniyle rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla pek çok vatandaş '2020 Mevlit Kandili ne zaman?' sorusunu araştırıyor. Peki, 2020 Mevlit Kandili ne zaman? İşte Diyanet dini günler takvimi ve Mevlit Kandili tarihi...
15.10.2020 Gündem
Mevlid kandili ne zaman? Mevlid Kandili'nde nasıl ibadet yapılır?
Mevlid kandili ne zaman? Mevlid Kandili'nde nasıl ibadet yapılır? Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek? 2018 Mevlid Kandili için arayış başladı. İslam alemi için büyük önem taşıyan Mevlid Kandili'nde nasıl ibadet yapılır? Mevlid Kandili önemi nedir?
5.11.2018 Gündem