Metin Kalkavan

Metin Kalkavan

Son dakika METİN KALKAVAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan METİN KALKAVAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını METİN KALKAVAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Kalkavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin kalkavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 metin kalkavan haberi bulunmuştur. Tüm metin kalkavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hikmet Karaman: Bu durumdan kurtulacağız
Hikmet Karaman: Bu durumdan kurtulacağız Kayserispor'la sezon sonuna kadar anlaşmaya varan Hikmet Karaman, Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Karaman, "Şimdi birlik zamanı. Ben buraya Kayserispor'u başarılı yapmaya geldim. El birliğiyle, kenetlenip, bulunduğumuz yerden kurtulacağız" dedi.
6.12.2018 Kayseri Spor
Karadeniz'de sular duruluyor!
Karadeniz'de sular duruluyor! İki kulüp, Rize'nin geçen yıl küme düşmesinin ardından gerilen ilişkilerin düzeltilmesi için dev bir adım atıyor.
2.05.2018 Trabzonspor
Ortaya çıkıyor
Ortaya çıkıyor Türkiye’nin ilk milli uçak gemisi belirmeye başladı. Blokların yüzde 90’ı tamamlanırken, 114 bloktan oluşacak geminin yüzde 10’u da birleştirildi.
24.03.2018 Ekonomi
Tahir Sarıoğlu cenaze töreni düzenlendi
Tahir Sarıoğlu cenaze töreni düzenlendi Fenerbahçe Kulübü, 66 yaşında vefat eden yönetim kurulu üyesi Mehmet Tahir Sarıoğlu için tören düzenledi. Dereağzı’nda bulunan Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapılan törende gözyaşlarını tutamayan Aziz Yıldırım, konuşma yapamadı.
7.02.2018 Fenerbahçe
Çaykur Rizespor Kulübü, şike iddiasıyla suç duyurusunda bulunacak
Çaykur Rizespor Kulübü, şike iddiasıyla suç duyurusunda bulunacak TFF 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, geçen sezonun son haftasında oynanan Trabzonspor - Bursaspor maçı için, her iki takımdan 3-4 futbolcu ve bazı menajerler hakkında şike iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
7.07.2017 TFF 1.Lig
Hikmet Karaman: Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturacağız
Hikmet Karaman: Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturacağız TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'den düşmeleri ile ilgili konuştu.
19.06.2017 Rizespor
Rizespor'dan Hikmet Karaman kararı
Rizespor'dan Hikmet Karaman kararı TFF 1'inci Lig'e düşen Çaykur Rizespor'da yönetim, teknik direktör Hikmet Karaman ile yola devam kararı aldı.
18.06.2017 TFF 1.Lig
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, “2016’nın sonlarında başlayan kurdaki dalgalanmayla birlikte panik havası oluştu. Gelip geçicidir dedik. İşte yüzde 5 büyüme yakaladık. Avrupa’nın 2 katından fazla” dedi.
29.09.2021 Gündem
'Rizespor için biz de üzgünüz'
'Rizespor için biz de üzgünüz' Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Rizeli kardeşlerimizin üzüntüsü karşısında gerçekten bizler de üzgünüz." dedi.
11.06.2017 Trabzonspor
Çok sert açıklama: "Şikeci Trabzon!"
Çok sert açıklama: "Şikeci Trabzon!" ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Trabzonspor'un sahasında Bursaspor'un yenilmesi ile ilgili konuştu. Rize ve Trabzon arasındaki dostluğun gelişmesi için çok çaba harcadığını ifade eden Kalkavan, dostluğun burada bittiğini belirterek "Rize bunu 100 yıl da, 500 yıl da geçse unutmaz" dedi.
3.06.2017 Rizespor
Başkana küfür etti, cezasını böyle çekti!
Başkana küfür etti, cezasını böyle çekti! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da alınan kötü sonuçlar sebebiyle, Ö.L.D. adlı şahıs sosyal medya hesabında Kulüp Başkanı Metin Kalkavan’a yönelik ağır küfürler içeren paylaşımlarda bulununca, tribündeki koltukları silme cezası aldı.
17.05.2017 Rizespor
Rize düşerse Kweuke gidiyor!
Rize düşerse Kweuke gidiyor! 24 lig maçında 12 gol attı, Çaykur Rizespor’u kümede tutmak için her şeyi yaptı ancak sezon sonunda ayrılık gözüküyor... Leonard Kweuke, Karadeniz ekibinin düşmesi halinde lig bitiminde Başkan ile görüşecek, gitmek istediğini söyleyecek.
11.05.2017 Rizespor
Başakşehir'de iki oyuncu kadro dışı
Başakşehir'de iki oyuncu kadro dışı Medipol Başakşehir, Rize'de yaşanan olaylardan dolayı Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı
24.04.2017 Başakşehir
Rize’de Hikmet Karaman gitti gidiyor
Rize’de Hikmet Karaman gitti gidiyor Tecrübeli hoca, istifasını sözlü olarak Başkan Metin Kalkavan’a sundu. Yeni hoca adayları üzerinde çalışan Kalkavan, kararını verdikten sonra istifayı açıklayacak.
22.03.2017 Rizespor
Başkan isyan etti!
Başkan isyan etti! ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, kaybedilen Kayserispor maçı sırasında taraftarların kendisine yönelik küfür etmesine tepki gösterdi, "Bunu yapmanın takıma bir faydası var mı? Küfür etmeye kimsenin hakkı yok" dedi.
25.02.2017 Rizespor
Kalkavan'dan Karaman için iddialı sözler!
Kalkavan'dan Karaman için iddialı sözler! Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, bir grup taraftarın eleştirilerde bulunduğu teknik direktörleri Hikmet Karaman'a sahip çıktı, "10 maçta da kaybetse bırakmam" dedi.
20.02.2017 Rizespor
Erdoğan'ı kızdıran iş adamı!
Erdoğan'ı kızdıran iş adamı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istihdam için vergi kolaylığı isteyen iş adamı Metin Kalkavan’a yanıtı sert oldu
9.02.2017 Ekonomi
Kırmızı kartın nedeni ortaya çıktı!
Kırmızı kartın nedeni ortaya çıktı! Sahasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Atiker Konyaspror'da Başkan Ahmet Şan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.
14.01.2017 Konya Spor
Metin Kalkavan: İstifaya davet etmek hakları
Metin Kalkavan: İstifaya davet etmek hakları Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 5-1 mağlup olan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, "Yenildiğiniz zaman seyircinin istifaya çağırma hakkı var. Bunları makul karşılıyoruz. Biz hocamızdan memnunuz ve herhangi bir problemimiz yok. " dedi
27.11.2016 Rizespor
Ersun Yanal devre arasında o ismi istiyor
Ersun Yanal devre arasında o ismi istiyor Trabzonspor'un forvet listesine ilk sıradan giriş yapan Kamerunlu'ya teknik direktör Ersun Yanal'dan da onay çıktığı öğrenildi. Deneyimli hocanın, "Eğer kronik bir sakatlık problemi yoksa bizim sistemimize değer katar" yorumunu yaptığı belirtildi.
24.09.2021 Trabzonspor
Beşiktaşlı oyunculardan zafer pozu
Beşiktaşlı oyunculardan zafer pozu Beşiktaşlı futbolcular, son anlarda gelen Rizespor galibiyeti sonrası dönüş yolunda çok mutluydular.
24.09.2021 Beşiktaş
Stoch'a talip çıktı!
Stoch'a talip çıktı! Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, en az 4 transfer daha yapacaklarını açıkladı. Bu isimlerden biri ortaya çıktı.
12.08.2016 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan çatışmalar bahane edilerek, parasıyla dahi Türkiye'ye satılmayan, verilmeyen silahlar olduğunu belirterek, "Bunlar NATO'ta beraber olduğumuz ülkeler, onu da söyleyeyim. Suriye'deki kriz sebebiyle ülkemize yönelik tehditler devam ederken, terör örgütlerine silah yardımı yapanlar, ne yazık ki dost Türkiye'ye bu desteğini vermiyorlar.
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş'a çifte jest
Beşiktaş'a çifte jest Karadeniz’de bu akşam Rize’yle, 2 gün sonra da Trabzonspor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’a, bu iki takım da tesislerini açtı.
12.03.2016 Beşiktaş
Hikmet Karaman'dan Beşiktaş değerlendirmesi
Hikmet Karaman'dan Beşiktaş değerlendirmesi Hikmet Karaman, karşılaşmanın kendileri ve Beşiktaş açısından da son derece zor olacağını belirtti.
8.03.2016 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Metin Kalkavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin kalkavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.