Mesut Mestan

Mesut Mestan

Son dakika mesut mestan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut mestan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut mestan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Mestan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut mestan gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 mesut mestan haberi bulunmuştur. Tüm mesut mestan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da Ali Akman’a tepki dinmiyor! CİMER’e şikayet ettiler...
Bursa'da Ali Akman’a tepki dinmiyor! CİMER’e şikayet ettiler... Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a etik dışı transferi sonrası bir Bursaspor taraftarı, 18 yaşındaki futbolcuyu CİMER'E şikayet etti.
3.02.2021 TFF 1.Lig
'Anlatsana başkan o takımı nasıl sattın?'
'Anlatsana başkan o takımı nasıl sattın?' Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Özer Hurmacı eski başkanı Mesut Mestan hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
12.10.2020 TFF 1.Lig
Bursaspor'dan 3000 taraftar idman
Bursaspor'dan 3000 taraftar idman Bursaspor, yaklaşık 3 bin taraftarı önünde Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
22.07.2020 Futbol
Bursaspor, teknik direktör İrfan Buz'a imza attırdı
Bursaspor, teknik direktör İrfan Buz'a imza attırdı Yeşil-beyazlı ekip, deneyimli teknik adama 1.5 yıllık imza attırdı.
24.06.2020 Futbol
Mesut Mestan: Bursaspor'u bekleyen en büyük tehlike FIFA'daki dosyalar
Mesut Mestan: Bursaspor'u bekleyen en büyük tehlike FIFA'daki dosyalar TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, "Bizi bekleyen en büyük tehlike FIFA'daki dosyalar. 5 milyon avro anaparası, yaklaşık 1 milyon avro da faiz ve cezaları olabilir. Bunların içinde, ödenmezse 3 dönem transfer yasağı olan dosyalar var." dedi.
1.10.2019 Futbol
Umut Meraş Le Havre'a transfer oldu
Umut Meraş Le Havre'a transfer oldu Bursasporlu Umut Meraş, Le Havre ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Le Havre, Umut Meraş için Bursaspor'a 1.3 milyon euro ödeyecek.
14.08.2019 TFF 1.Lig
Umut Meraş'tan transfer isyanı
Umut Meraş'tan transfer isyanı Son dönemde transferlerle çokça anılan Bursasporlu futbolcu Umut Meraş, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla isyan etti. 23 yaşındaki savunmacı kendisine yurtiçi ve yurtdışından gelen teklifleri doğrularken yönetimin tutumunu eleştirdi.
7.08.2019 Futbol
Umut Meraş için Beşiktaş'a karşı teklif!
Umut Meraş için Beşiktaş'a karşı teklif! Bursaspor’un yeni yönetimine daha önce Umut Meraş için yaptığı teklifi yineleyen Beşiktaş, farklı bir cevap aldı. Yeşil-beyazlılar, takasta Umut Nayir ve Sedat Şahintürk’ü istedi, bir miktar para talep etti.
28.06.2019 Beşiktaş
Kulüp başkanlarından Nihat Özdemir'e ziyaret
Kulüp başkanlarından Nihat Özdemir'e ziyaret 2018-2019 futbol sezonunda Spor Toto Süper Lig'den düşen Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Akhisarspor'un kulüp başkanları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti.
25.06.2019 TFF 1.Lig
Volkan Şen geri dönüyor! Görüşme yapıldı, imzayı atıyor
Volkan Şen geri dönüyor! Görüşme yapıldı, imzayı atıyor Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe ve Konyaspor forması giyen Volkan Şen'de sürpriz bir gelişme yaşandı.
13.06.2019 Futbol
Mesut Mestan adaylıktan çekildi
Mesut Mestan adaylıktan çekildi Bursaspor Kulübünün 16 Mayıs'ta yapılacak olağan kongresi öncesi, Murat Yanıklar'ın ardından Mesut Mestan da başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.
11.05.2015 Futbol
Bursaspor'da listeler verildi
Bursaspor'da listeler verildi Bursaspor'da yönetim listeleri divana verildi
5.05.2015 Futbol
Bursaspor'da Arda Turan itirafı!
Bursaspor'da Arda Turan itirafı! Bursaspor Kulübü'nün başkan adaylarından Mesut Mestan, seçim öncesinde konuştu.
2.05.2015 Futbol
Bursaspor'da 5 başkan adayı!
Bursaspor'da 5 başkan adayı! Bursaspor'da 7-16 Mayıs'ya yapılacak seçim öncesinde 5 başkan adayı çıktı.
30.04.2015 Futbol
Bursaspor'a Mestan'dan şok haber
Bursaspor'a Mestan'dan şok haber Bursaspor'a başkan adayı olan Mesut Mestan, alacakları nedeniyle kulübün gelirlerine temlik koydurdu.
25.07.2014 Futbol
Aydın Karabulut'un yeni takımı belli oldu!
Aydın Karabulut'un yeni takımı belli oldu! Bursaspor, geçen sezon Sivasspor forması giyen Aydın Karabulut'un transferi için menajeri ile prensip anlaşmasına vardı.
30.05.2014 Süper Lig
Delgado, Süper Lig'e dönüyor
Delgado, Süper Lig'e dönüyor Bursaspor’da önceki gün yapılan kongrede Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan’ı geride bırakıp başkanlık koltuğuna seçilen Recep Bölükbaşı, göreve başlar başlamaz kolları sıvadı.
25.05.2014 Futbol
Yeni başkan seçildi!
Yeni başkan seçildi! Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Recep Bölükbaşı başkanlığa seçildi
24.05.2014 Süper Lig
Flaş!.. Ön protokol imzalandı!
Flaş!.. Ön protokol imzalandı! Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adayı Mesut Mestan, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol imzaladı
15.05.2014 Süper Lig
İlk aday Mesut Mestan!
İlk aday Mesut Mestan! Bursaspor Kulübünün eski yöneticilerinden Mesut Mestan, 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongre için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
8.05.2014 Futbol
'Aday değilim'
'Aday değilim' Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, yeşil beyazlı kulübün 16-23 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Spor Sarayı'nda yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olmayacağını açıkladı.
27.04.2014 Süper Lig
Taraftar Mestan'ı istiyor
Taraftar Mestan'ı istiyor Bursasporlu bazı taraftarlar, kulübün mayıs ayında yapılacak olağanüstü kongresinde Mesut Mestan'ın aday olmasını istediklerini belirttiler.
23.04.2014 Süper Lig
İşte Bursaspor'un yeni başkanı
İşte Bursaspor'un yeni başkanı Bursaspor'un olağanüstü genel kurulunda, Erkan Körüstan başkanlığa seçildi.
18.06.2013 Futbol
Uslu'ya adaylık baskısı
Uslu'ya adaylık baskısı Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu açıklamalarda bulundu.
22.05.2013 Futbol
Bursaspor'da ilk başkan adayı
Bursaspor'da ilk başkan adayı Bursaspor’un 7 Haziran Cuma günü yapılacak olağanüstü kongresi öncesinde, kulüp başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Mesut Mestan oldu.
21.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Mestan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut mestan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.