Fenerbahçe Alioski, Pelkas ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe Alioski, Pelkas ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdı Fenerbahçe Kulübü Pelkas, Alioski ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdığını açıkladı.
2.07.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu Sezon başında Jorge Jesus'un yola devam etmek istemediği tecrübeli futbolcunun Alman devi Mönchengladbach tarafından istenmesi Sarı Lacivertli cephede heyecana yol açtı. Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 24 yaşındaki oyuncu için köklü kulübün 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaya hazır olduğu bildirilirken tarafların sezon sonunda masaya oturacakları belirtildi.
23.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye müjde gibi haber! Değerine değer kattı, büyük gelir sağlayacak
Fenerbahçe'ye müjde gibi haber! Değerine değer kattı, büyük gelir sağlayacak Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle birlikte kadroda yapılan değişiklik sonrasında takımda yer bulamadığı için kiralık olarak gönderilen futbolcuların bazıları değerlerine değer kattılar. Özellikle Mergim Berisha, Augsburg'da gösterdiği performansla sarı lacivertlilerin büyük bir gelir elde etmesini sağlayacak.
18.11.2022 Fenerbahçe
Mergim Berisha'dan itiraf! "Çok mutsuzum"
Mergim Berisha'dan itiraf! "Çok mutsuzum" UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun son haftasında Fenerbahçe, Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Mergim Berisha konuştu.
9.12.2021 Fenerbahçe