Menez

Menez

Son dakika Menez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Menez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Menez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menez gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 menez haberi bulunmuştur. Tüm menez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan Bulut açıkladı! Yeni teknik direktör...
Başkan Bulut açıkladı! Yeni teknik direktör... ANTALYASPOR Başkanı Cihan Bulut, kulübün ana para 200 milyon lira borcu olduğunu belirterek, "Yönetim olarak kemer sıkma politikasını çok iyi uyguladık. Eto'o, Menez, Nasri, Sandro gibi futbolcularla yol ayrımından sonra 42 milyon lira tasarrufumuz oldu" dedi.
29.05.2018 Antalyaspor
İşte Menez'in yeni takımı!
İşte Menez'in yeni takımı! Meksika Birinci Futbol Ligi takımlarından Club America, Antalyaspor'da forma giyen Jeremy Menez ile anlaştıklarını duyurdu.
5.01.2018 Antalyaspor
Antalyaspor, Menez ile yollarını ayırdı
Antalyaspor, Menez ile yollarını ayırdı Antalyaspor, sezon başında transfer ettiği Jeremy Menez ile sözleşmesini karşılıklı feshetti. Fransız futbolcu, Meksika takımı Club America'ya transfer oldu.
3.01.2018 Antalyaspor
Leonardo'dan 'istifa' açıklaması
Leonardo'dan 'istifa' açıklaması Antalyaspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Leonardo, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.
11.12.2017 Antalyaspor
CANLI! Trabzonspor - Antalyaspor
CANLI! Trabzonspor - Antalyaspor Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor karşılaşıyor.
4.12.2017 Trabzonspor
Konya'da puanlar paylaşıldı
Konya'da puanlar paylaşıldı Süper Lig’in 12. haftasında Atiker Konyaspor, sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
18.11.2017 Antalyaspor
Çalımbay açıkladı: Eto'o ile Beşiktaş
Çalımbay açıkladı: Eto'o ile Beşiktaş Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT Spor'da yayınlanan "Basın Tribünü" programının konuğu oldu. Canlı yayında Eto'o ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
13.11.2017 Futbol
Bursaspor, Antalyaspor'u dağıttı!
Bursaspor, Antalyaspor'u dağıttı! Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor. Mücadele yeşil-beyazlı ekibin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.
29.10.2017 Futbol
Antalyaspor tek golle turladı
Antalyaspor tek golle turladı Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Etimesgut Belediyespor'u tek golle geçti.
24.10.2017 Antalyaspor
Göztepe'nin zirve yürüyüşü! 4 gol, 1 kırmızı
Göztepe'nin zirve yürüyüşü! 4 gol, 1 kırmızı Süper Lig 8. hafta maçında Göztepe, deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti.
14.10.2017 Antalyaspor
Nasri'den flaş sözler: Ligin favorisi...
Nasri'den flaş sözler: Ligin favorisi... Antalyaspor'un flaş transferi, dünyaca ünlü maestrosu Samir Nasri, A Spor'a verdiği röportajda yarınki kritik Göztepe karşılaşması öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2017 Antalyaspor
Nasri'den itiraf! Beşiktaş ve Galatasaray...
Nasri'den itiraf! Beşiktaş ve Galatasaray... Antalyaspor'un Fransız yıldızı Samir Nasri'nin Canal Plus'a verdiği röportajın ikinci kısmı yayınlanırken, tecrübeli oyuncudan dikkat çeken transfer itirafları geldi.
9.10.2017 Galatasaray
Fransa'da Galatasaray manşette!
Fransa'da Galatasaray manşette! Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, aylık çıkardığı dergisinin Ekim sayısında Galatasaray’ı manşete taşıdı.
6.10.2017 Galatasaray
Çalımbay'dan flaş açıklamalar! Beşiktaş Eto'o'yu istedi...
Çalımbay'dan flaş açıklamalar! Beşiktaş Eto'o'yu istedi... 2 hafta önce Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'la yollarını ayıran teknik direktör Rıza Çalımbay, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.
4.10.2017 Beşiktaş
Antalyaspor galibiyetle tanıştı!
Antalyaspor galibiyetle tanıştı! Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor evinde konuk ettiği Osmanlıspor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki ilk 3 puanını aldı.
25.09.2017 Antalyaspor
Rıza Çalımbay: "Geldiğimde Eto'o krizi vardı, hala var"
Rıza Çalımbay: "Geldiğimde Eto'o krizi vardı, hala var" Antalyaspor ile yolları ayrılan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Güzelce konuştuk ve ayrılmaya karar verdik. Bence bu takımın, ekibin mutlaka 5 maçtan fazla kredisi olması gerekiyordu. Ama konuşup ayrılmak da en güzel şeylerden bir tanesi" dedi
19.09.2017 Antalyaspor
Rıza Çalımbay sitem etti!
Rıza Çalımbay sitem etti! ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yakın çevresine "Geçen sezon kulüp rekorları kırdık. 5 maçlık kredi olur mu?" sözleriyle sitemini dile getirdiği belirtildi.
18.09.2017 Antalyaspor
Öztürk'ten Eto'o ve Nasri açıklaması
Öztürk'ten Eto'o ve Nasri açıklaması Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor Eto’o ile güzel, Eto’o da Antalyaspor’la güzel. Bugün kaptanlığını en iyi şekilde yaptı” derken, Nasri kriziyle ilgili ise, “Büyütülmemesi gereken bir olay. Bunlar olağan şeyler” ifadelerini kullandı.
10.09.2017 Antalyaspor
‘Eto’o Fener’i ister’
‘Eto’o Fener’i ister’ Samuel Eto’o-Fenerbahçe transferi yeniden gündemde. Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz ay girişimde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Tam da Van Persie’nin sakatlandığı bu dönemde, Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi, yaptığı son açıklamayla Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandırdı.
6.09.2017 Fenerbahçe
Antalyaspor transferi bitirdi!
Antalyaspor transferi bitirdi! Antalyaspor, 500 bin Euro bonservis bedeliyle Roma'dan transfer ettiği defansif orta saha oyuncusu 28 yaşındaki William Vainqueur ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
5.09.2017 Galatasaray
Alanya, Antalya'yı tek golle geçti
Alanya, Antalya'yı tek golle geçti Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Alanyaspor, hazırlık maçında Antalyaspor'u 1-0 yendi.
3.09.2017 Antalyaspor
Vainqueur imzaya yakın
Vainqueur imzaya yakın Antalyaspor, Nasri, Djourou ve Menez’in ardından son bombasını patlatmaya hazırlanıyor.
3.09.2017 Antalyaspor
Antalya’ya, Jeremy Menez müjdesi
Antalya’ya, Jeremy Menez müjdesi Fransız temsilcisi Bordeaux’dan kadroya katılan ve Antalyaspor ile çıktığı ilk idmanda sakatlanan Jeremy Menez’in, milli arada takımla beraber çalışmalara başlaması bekleniyor.
31.08.2017 Antalyaspor
"Hüsrana kapılacak bir şey yok"
"Hüsrana kapılacak bir şey yok" Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in ilk 2 haftasında aldıkları sonuçlarla ilgili, hüsrana kapılacak bir şey olmadığını belirterek, "Ligin başındayız. Bizden daha büyük paralar harcayan takımlar dahi istedikleri seviyede değiller, bunların hepsi gayet normal." dedi.
23.08.2017 Antalyaspor
Dünya yıldızı imzayı attı
Dünya yıldızı imzayı attı Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, İngiltere’nin Manchester City takımından kadrosuna kattığı Cezayir asıllı Fransız oyuncu Samir Nasri’ye, logosunda yer alan ve Antalya’nın simge noktalarından birisi olan Yivli Minare önünde imza töreni düzenledi.
22.08.2017 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Menez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.