Kamuda mesai saatleri değişecek mi?  17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri
Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri Türkiye'de 17 günlük tam kapanma süreci sona eriyor. Yeni normalleşme takvimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında netlik kazanacak. Yeni normalleşmede kademeli olarak bazı adımlar atılacak. İlk olarak sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. İllerin risk durumunun da değerlendirileceği toplantıda bazı işyerlerinin açılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '17 Mayıs Pazartesi günü kontrollü normalleşme sürecine giriyoruz' açıklamasının ardından milyonlarca kamu çalışanı da pazartesi mesai saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Peki, Pazartesi mesai var mı? Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 17 Mayıs kamu mesai saatleri yeniden düzenlenecek mi? İşte yeni normalleşme sürecinde memur mesai saatleri ve resmi dairelerin açılış ve kapanış saatleri..
15.05.2021 Gündem
Memurların mesai saati değişiyor! İşte yeni model...
Memurların mesai saati değişiyor! İşte yeni model... Milyonlarca memur bekliyordu ve taslak ortaya çıktı. Memurların esnek çalışma saatleri ile ilgili düzenlemede sona gelindi. Zaman aralıkları belirlendi. Ücret de netleşince hayata geçecek. Yazarımız İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır memura esnek çalışama modelinin ayrıntılarını yazdı...
22.01.2020 Çalışma Hayatı
Memurlar mesai saatlerinde spor salonuna gidebilir mi?
Memurlar mesai saatlerinde spor salonuna gidebilir mi? Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların hakları 657 sayılı Devlet Memurluğu Kanunu ile belirlenmiş durumda. Mesai saatlerinde memurların neler yapabilecekleri için de yine bu kanuna bakmak gerekiyor. Peki memurlar mesai saatlerinde spor yapabilir mi?