Mehmet Okur

Mehmet Okur

Son dakika Mehmet Okur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Okur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Okur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Okur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet okur gelişmeleri de dahil olmak üzere 864 mehmet okur haberi bulunmuştur. Tüm mehmet okur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Denizli İş Dünyası Buluşması'nda Türkiye Ekonomi Modeli'ne vurgu yaptı.
8.04.2023 Ekonomi
‘Saygı evliliğin temel taşı’
‘Saygı evliliğin temel taşı’ Yeliz-Mehmet Okur, mutlu evliliklerinin sırrını anlattı. Eski model, “Saygı, sevgi, anlayış ve hoşgörü evliliğin temel taşlarıdır” dedi.
26.07.2020 Magazin
Yeliz Okur'dan Mehmet Okur'a doğum günü mesajı
Yeliz Okur'dan Mehmet Okur'a doğum günü mesajı Dünyaca ünlü basketbolcu Mehmet Okur, 41 yaşına bastı. Yeliz Okur, eşinin yeni yaşını Instagram mesajı ile kutladı.
26.05.2020 Magazin
Ünlülerin güzellik merkezinde akılalmaz olay kamerada
Ünlülerin güzellik merkezinde akılalmaz olay kamerada Levent’te ünlü isimlerin müşterisi olduğu güzellik merkezine gelen genç bir kadın, 6 saat boyunca saçını yaptırıp çeşitli işlemlerden geçtikten sonra yaklaşık 4 bin 500 liralık ücreti ödemeden kaçtı. "Cüzdanım arabada" diyerek 15 liralık çantasını kasaya bırakan kadının kaçışı kameralara yansırken, soğukkanlı tavırları ise “bu kadarına da pes” dedirtti.
5.09.2019 Yaşam
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Doğuş!
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Doğuş! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi beşinci maçında Fenerbahçe Doğuş kendi sahasında TOFAŞ'ı 94-64 mağlup ederek seride durumu 4-1'e getirdi ve üst üste 3'üncü toplamda ise 9'uncu kez şampiyon oldu.
13.06.2018 Fenerbahçe
Mehmet Okur: "Favori biziz"
Mehmet Okur: "Favori biziz" Mehmet Okur, "Real Madrid'e karşı iyi savunma yaparak kupayı kaldıracağız. Favori biziz" dedi.
20.05.2018 THY Euroleague
TOFAŞ namağlup liderliğini sürdürüyor
TOFAŞ namağlup liderliğini sürdürüyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 7'nci haftada zirveyi yakından ilgilendiren mücadele TOFAŞ, Anadolu Efes'i ağırladı.
19.11.2017 TBL
Eskişehir Basket zirveye göz kırptı
Eskişehir Basket zirveye göz kırptı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 6'ncı hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka evinde Eskişehir Basket'e 74-70 yenildi.
12.11.2017 TBL
Anadolu Efes, Furkan Korkmaz'ı uğurladı
Anadolu Efes, Furkan Korkmaz'ı uğurladı Anadolu Efes, altyapısından yetişen milli basketbolcunun gelecek sezon NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers'ta oynayacağını açıkladı
1.07.2017 NBA
Başkentte silahlı kavga: 5 yaralı
Başkentte silahlı kavga: 5 yaralı Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında çıkan silahlı kavgada, Oda Başkanı Zafer Şener'in de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.
13.06.2017 Yaşam
Aydın’da çelenk krizi: 2 gözaltı
Aydın’da çelenk krizi: 2 gözaltı AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78’inci ölüm yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende çelenk krizi yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Okur'dan coach olarak ilk yorum!
Mehmet Okur'dan coach olarak ilk yorum! NBA'in Phoenix Suns takımında oyuncu geliştirme antrenörlüğü görevine getirilen Mehmet Okur, coach olarak da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.
3.11.2016 NBA
'Millilerde pasaporta bakılmaz'
'Millilerde pasaporta bakılmaz' Avrupa Ligi'nde mücadele eden 4 Türk takımında da forma giymiş ve yakın zamanda basketbolu bırakan Ermal Kuqo çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.10.2016 Basketbol
Mehmet Okur yeniden NBA'de
Mehmet Okur yeniden NBA'de NBA temsilcisi Phoenix Suns, Mehmet Okur'u oyuncu yetiştirme antrenörü olarak teknik kadrosuna dahil etti
13.09.2016 NBA
NBA'de bir Türk daha!
NBA'de bir Türk daha! Draft'a giren tek Türk olan Anadolu Efes'in genç yeteneği Furkan Korkmaz, 1. turda 26. sıradan Philadelphia 76'ers tarafından seçildi.
24.06.2016 NBA
Yanıyoruz!
Yanıyoruz! Dün sabah İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında 7 polis şehit oldu, 4 sivil vatandaş hayatını kaybetti...
7.06.2016 Magazin
Türk futboluna bir muhteşem tesis daha!
Türk futboluna bir muhteşem tesis daha! ‘Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi’nin temeli atıldı
2.12.2015 Futbol
Eto’o’ya yoğun ilgi
Eto’o’ya yoğun ilgi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Ligi'nin açılış etkinliğine katılan Antalyaspor'un yıldız golcüsü Samuel Eto'o'ya genç sporcular yoğun ilgi gösterdi.
2.12.2015 Antalyaspor
Dev adamı devirdiler
Dev adamı devirdiler Eski milli basketbolcu Mehmet Okur, ABD’de aile hayatının tadını çıkarıyor...
2.10.2015 Magazin
Küçük 'Ağa'dan büyük pozlar!
Küçük 'Ağa'dan büyük pozlar! Hafta Sonu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ünlü isimleri çocukları ile birlikte görüntüledi ve onlara “Büyüyünce hangi mesleği seçeceksin?” diye sordu...
21.04.2015 Magazin
Berna Laçin pişman oldu
Berna Laçin pişman oldu Fenerbahçe Ülker'in zaferi iki ünlü ismi sosyal medyada ilginç bir diyaloğa sürükledi.
21.04.2015 Fenerbahçe
Play-off sahnesinde 3 Türk
Play-off sahnesinde 3 Türk NBA Play-Off'larında 2012'den sonra bir kez daha 3 Türk oyuncu yer alacak.
17.04.2015 Basketbol
Türkoğlu ailesinden yardım kampanyası
Türkoğlu ailesinden yardım kampanyası Doğduğu günden bu yana Epidermolysis Bullosa adında kalıtsal bir doku hastalığı ile mücadele veren Resul Çınar Ulaş'ın yaşam kalitesini arttırmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yüzünü biraz olsun güldürebilmek için Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu "Bir Avuç Mutluluk" adında bir kampanya başlattı...
14.04.2015 Basketbol
‘Yakıştı’
‘Yakıştı’ ABD’de yaşayan eski milli basketbolcu Mehmet Okur, kolundaki Gazi Mustafa Kemal, dövmesi ve önündeki rakı kadehiyle pozunu Instagram’a yükledi...
19.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Okur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet okur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.