Medjani

Medjani

Son dakika Medjani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Medjani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Medjani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medjani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medjani gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 medjani haberi bulunmuştur. Tüm medjani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor'da 3 futbolcuya kesik!
Sivasspor'da 3 futbolcuya kesik! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da, futbolcular Zoro Cyriac, Aydın Karabulut ve İlker Sayan'dan kendilerine kulüp bulmaları istendi ve kamp kadrosuna alınmadı.
6.01.2019 Sivas Spor
Sivasspor'da Medjani'nin sözleşmesi feshedildi!
Sivasspor'da Medjani'nin sözleşmesi feshedildi! Demir Grup Sivasspor, Carl Medjani'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
5.01.2019 Sivas Spor
Sivasspor'dan kötü başlangıç, iyi son!
Sivasspor'dan kötü başlangıç, iyi son! Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonuna iyi başlangıç yapamayan Demir Grup Sivasspor, teknik direktör değişikliğinin ardından yükselişe geçti.
25.12.2018 Sivas Spor
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti
Sivasspor kafilesi İstanbul'a gitti Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 23 Aralık Pazar günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, İstanbul'a gitti.
21.12.2018 Sivas Spor
Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rize'ye hazırlanıyor
Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rize'ye hazırlanıyor Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
18.11.2018 Sivas Spor
Demir Grup Sivasspor'da Çaykur Rize mesaisi
Demir Grup Sivasspor'da Çaykur Rize mesaisi Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, ligin 13. haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
17.11.2018 Sivas Spor
"Oyuncularımızın psikolojisini düzelttik"
"Oyuncularımızın psikolojisini düzelttik" Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
15.11.2018 Rizespor
Vodafone Park'ta büyük şok! Sivasspor geriden geldi
Vodafone Park'ta büyük şok! Sivasspor geriden geldi Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor deplasmanda Beşiktaş'ı geriden gelerek 2-1 mağlup etti.
11.11.2018 Beşiktaş
CANLI! Beşiktaş - Sivasspor
CANLI! Beşiktaş - Sivasspor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında bugün sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşıyor.
11.11.2018 Beşiktaş
Bodrumspor, Sivasspor'u kupa dışına itti: 2-1
Bodrumspor, Sivasspor'u kupa dışına itti: 2-1 Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor evinde Spor Toto Süper Lig temsilcisi Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
CANLI! Sivasspor - Fenerbahçe
CANLI! Sivasspor - Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk oluyor.
20.10.2018 Fenerbahçe
Carl Medjani: "F.Bahçe'nin durumu bizi ilgilendirmez"
Carl Medjani: "F.Bahçe'nin durumu bizi ilgilendirmez" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Cezayirli savunma oyuncusu Carl Medjani, disiplinli çalışmaya devam etmeleri halinde başarının geleceğine inandığını söyledi.
13.10.2018 Sivas Spor
Antalyaspor geriden geldi
Antalyaspor geriden geldi Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor Sivasspor'u geriden gelerek 2-1 mağlup etti.
23.09.2018 Antalyaspor
CANLI! Antalyaspor - Sivasspor
CANLI! Antalyaspor - Sivasspor Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında bugün sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk ediyor.
23.09.2018 Antalyaspor
CANLI | Sivasspor - BB Erzurumspor
CANLI | Sivasspor - BB Erzurumspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Demir Grup Sivasspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk ediyor.
16.09.2018 Sivas Spor
Cumhuriyet Kupası'nı Sivasspor kazandı
Cumhuriyet Kupası'nı Sivasspor kazandı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un geleneksel olarak organize ettiği ve bu yıl 20'incisi düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı normal süresi 1-1 biten maçta Bursaspor'u penaltı atışları sonucu 6-5 mağlup eden ev sahibi Demir Grup Sivasspor kazandı.
8.09.2018 Futbol
Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa
Demir Grup Sivasspor - Kasımpaşa Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.
26.08.2018 Kasımpaşa Spor
CANLI! Trabzonspor - Sivasspor
CANLI! Trabzonspor - Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor, ikinci haftada bugün sahasında Demir Grup Sivaspor'u konuk ediyor.
17.08.2018 Trabzonspor
Beşiktaş - Sivasspor
Beşiktaş - Sivasspor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.
19.05.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta hedef Devler Ligi!
Beşiktaş'ta hedef Devler Ligi! Beşiktaş, Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında Vodafone Park Stadı'nda Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Kadroda 9 oyuncu eksik. Peki Beşiktaş Demir Grup Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
19.05.2018 Beşiktaş
Süper Final!
Süper Final! Süper Lig'de kıran kırana geçen sezon bugün sona eriyor! Şampiyonluk için 3, Devler Ligi için ise 4 aday var!
18.05.2018 Galatasaray
Sakat Soldado'nun ısrarı Fenerbahçe'yi yarışta tuttu!
Sakat Soldado'nun ısrarı Fenerbahçe'yi yarışta tuttu! Soldado, ağrılarına rağmen Sivas deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. İspanyol yıldızın fedakarlığı, 2-1’lik galibiyette önemli rol oynadı.
17.04.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin zirve inadı sürüyor!
Fenerbahçe'nin zirve inadı sürüyor! Süper Lig'in 29. haftasında zorlu Sivas deplasmanında 2-1'lik bir galibiyet alan Fenerbahçe zirve inadını sürdürdü.
14.04.2018 Fenerbahçe
Kocaman'dan rekor
Kocaman'dan rekor Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki Demir Grup Sivasspor karşısında takımını son maça göre tek değişiklik yaparak sahaya sürdü.
14.04.2018 Fenerbahçe
CANLI! Sivasspor - Fenerbahçe
CANLI! Sivasspor - Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşıyor.
14.04.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Medjani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medjani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.