Sapık milyarder Jeffrey Epstein'ın malikanesinden çıkanlar dünyayı şaşkına çevirdi!
Sapık milyarder Jeffrey Epstein'ın malikanesinden çıkanlar dünyayı şaşkına çevirdi! Sapık milyarder Jeffrey Epstein'ın Palm Beach'teki malikanesinde yaşananlar tek tek ortaya çıkıyor. Kentin en lüks bölgesindeki malikaneye baskın düzenlendiğinde polislerin delil olarak el koyduğu eşyalar, dünyayı şaşkına çevirdi. Duruşmalar sırasında gösterilen fotoğraflar ise gündeme bomba gibi düştü.
8.12.2021 Dünya
Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein'in uşağı konuştu, mide bulandıran detaylar ortaya çıktı! İşte korkunç malikanenin gerçekleri...
Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein'in uşağı konuştu, mide bulandıran detaylar ortaya çıktı! İşte korkunç malikanenin gerçekleri... ABD'li pedofil milyarder Jeffrey Epstein'in yıllara yayılan ve birçok ünlü ve zengin ismi de kapsayan korkunç seks ticareti operasyonundaki sağ kolu olarak nitelendirilen Ghislaine Maxwell'in yargılanmasına bu hafta başlandı. Duruşmalarda kürsüye çıkan tanıkların anlattıkları kan donduruyor. 10 yılı aşkın bir süre boyunca Epstein'in uşağı olarak çalışan Juan Alessi'nin verdiği ayrıntılar, Epstein'in mide bulandırıcı hayatını bir kez daha gözler önüne serdi.
4.12.2021 Dünya
Nvidia Jetson TX1 ile Akıllı Drone ve Robotlar Akıllı Hale Gelecek
Nvidia Jetson TX1 ile Akıllı Drone ve Robotlar Akıllı Hale Gelecek Nvidia Jetson TX1 ile Akıllı Drone ve Robotlar Akıllı Hale Gelecek
11.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Maxwell PSG'de kaldı
Maxwell PSG'de kaldı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain, Brezilyalı savunmacısı Maxwell ile sözleşme yeniledi.
19.03.2015 Futbol