En iyi menemeni O yaptı, kaptan oldu! 16 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı?
En iyi menemeni O yaptı, kaptan oldu! 16 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da yeni haftanın takımları bu akşam belli oluyor. 16 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim en iyi menemeni yaptı. Mavi takım kaptanlığı için tezgah başına geçen şef adayları kıran kırana mücadele etti. MasterChef Kerem'in elenmesinin ardından oluşan takımlar hafta boyunca dokunulmazlık oyunlarında ter dökecek. İşte 16 Ekim MasterChef All Star kırmızı ve mavi takım...
16.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu? 24 Temmuz MASTERCHEF KIRMIZI, MAVİ TAKIMLARDA KİMLER VAR?
MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu? 24 Temmuz MASTERCHEF KIRMIZI, MAVİ TAKIMLARDA KİMLER VAR? MasterChef All Star'da yeni takım kaptanları belli oldu. Eleme oyunu sonrası takımlar kaptanlık için yine tezgah başına geçti. Zorlu mücadelelere sahne olan rekabette takım kaptanları da netleşti. Peki 24 Temmuz MasterChef kırmızı ve mavi takımlarda kimler var?
24.07.2023 Televizyon
17 Temmuz MasterChef kaptanları kim oldu? MasterChef All Star'da kim kazandı?
17 Temmuz MasterChef kaptanları kim oldu? MasterChef All Star'da kim kazandı? MasterChef All Star tüm hızıyla sürüyor. Güzide'nin elenmesi sonrası kırmızı ve mavi takım tekrar tezgah başına geçti. Geçtiğimiz hafta Sergen ve Eray takım kaptanlıklarını almıştı. Peki 17 Temmuz MasterChef takım kaptanları kim oldu?
17.07.2023 Televizyon