MasterChef Suna elendi mi? MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Suna elendi mi? MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında? MasterChef Suna elendi mi sorusunun yanıtı merak eidliyor. 10 Eylül MasterChef eleme gecesinde yaşananlar sonrası yarışmadan elenen son isim Suna oldu. Suna Aydın, gözyaşları içerisinde veda etti. "Gidebildiğim yere kadar gidecektim" açıklamasını yapan MasterChef Suna, mutfak sanatları akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Peki, MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, MasterChef yarışmacısı Suna Aydın'ın hayatı ve çalıştığı yerle ilgili bilgiler.
10.09.2023 Gündem
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy'un kaptanlığında yarışmacılar oyunu kurallarına göre oynadı. Ancak MasterChef Suna'nın yemeği dökmesi kırmızı takımda sinir harbi yaşattı. O anlar da MasterChef Alican'ın paspas yapması kaptanlığın hakkını veriyor dedirtti.
1.09.2023 Televizyon
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı!
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı! MasterChef All Star'da yeni takımlar kuruldu. Takım kaptanları Sergen Özen ve Tahsin oldu. Çileden çıkarmalı bir hafta izlenecek yarışmada takımlar oluşurken sinirler patladı. MasterChef Sergen Özen, takımına aldığı Suna ve Eda ile karşı karşıya geldi. Kendisini taklit eden Sergen'e, "terbiyesizsin" diyen Eda'yı fena fırçalayan Mehmet Şef'ten Suna da nasibini aldı.
22.08.2023 Televizyon