MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları! MasterChef'te mücadele devam ediyor. MasterChef eleme adayları dün yapılan yarışların ardından belli oldu. MasterChef'te kıyasıya rekabet devam ederken son dokunulmazlık oyunuyla birlikte potaya gidem isimler de kesinleşti. Kütahya'ya konuk olan Masterchef yarışmacıları birbirinden güzel yemekler hazırladı ve misafirler tarafından değerlendirildi. Puanlamalar sonrasında da kazanan takım belli oldu. Tahsin bireysel dokunulmazlığı aldı ve sona kalan 2 yarışmacı da eleme potasına girdi. MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
29.10.2021 Gündem
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim!
MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? Masterchef son yarışmacısı kim oldu? İşte MasterChef'te kazanan isim! MasterChef Türkiye'de heyecan devam ediyor. Masterchef'te yarışmacılar ana kadro yer alabilmek için Şef Mehmet Yalçınkaya, Şef Danilo Zanna ve Şef Somer Sivrioğlu karşısında tüm hünerlerini gösterdi. MasterChef Türkiye'de kıran kırana mücadele devam ederken MasterChef 2021'de ana kadrodaki 15. isminin belirlendiği final oyunu nefesleri kesti. Peki, MasterChef'te 15'inci yarışmacı kim oldu? MasterChef kazanan isim kim? İşte Masterchef 2021'in son yarışmacısı...
21.08.2021 Gündem