Masterchef Barbaros

Masterchef Barbaros

Son dakika Masterchef Barbaros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masterchef Barbaros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masterchef Barbaros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Barbaros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef barbaros gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 masterchef barbaros haberi bulunmuştur. Tüm masterchef barbaros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi!
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi! MasterChef All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununda ipler gerildi. Somer Sivrioğlu ve MasterChef Barbaros arasında yaşanan gerilim, sezonun en önemli olayları arasında gösterildi. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele sürerken finale yaklaşan oyunda artık son tartışmalar yaşanıyor.
1.12.2023 Televizyon
Barbaros'tan kral hareket! Tanya kopya çekmesin diye... MasterChef All Star'da güldüren anlar!
Barbaros'tan kral hareket! Tanya kopya çekmesin diye... MasterChef All Star'da güldüren anlar! MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 10 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da araştırılıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşan kıran kırana rekabette güldüren anlar yaşandı. MasterChef Barbaros, mavi takımdaki rakibi Tanya kopya çekmesin diye bunu da yaptı.
10.10.2023 Televizyon
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu?
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununda Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana rekabetinde olaylara jüri üyeleri el koydu. Seyirci ekran başında hop oturup hop kalktı. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu MasterChef All Star'da Barış eleme adayı mı oldu?
5.10.2023 Televizyon
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu?
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef All Star yeni bölümde Barış ve Barbaros arasında yaşanan gerilim yarışmanın tarihteki ilk temaslı kavgası oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam etti. Peki Barış elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
5.10.2023 Televizyon
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu tam bir geri dönüşe sahne oldu. Kırmızı takımın 12-17'den 17-19'a getirerek kazandığı oyun sonrası kırmızılarda büyük coşku vardı. MasterChef Alican'ın kaptan olduğu kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak bundan öte Somer Şef'in elbisesi vardı. Ve bu elbise geceye damga vurdu.
1.09.2023 Televizyon
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı!
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı! MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu'nun yaptığı hareket konuşuluyor. Yeni haftanın takım kaptanları Sergen ve Tahsin olmuştu. Kırmızı ve mavi takım bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Takım oyununu açık ara Sergen'in takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan şef adaylarından Dilara, potaya gönderdiği ismi açıklarken kahkaha attı.
24.08.2023 Televizyon
Barbaros Yoloğlu'nun eski haline bakın! MasterChef Barbaros eşi kim?
Barbaros Yoloğlu'nun eski haline bakın! MasterChef Barbaros eşi kim? Barbaros Yoloğlu MasterChef All Star'a geldi. All Star sezonuna uzun süredir katılması beklenen başarılı yarışmacının kariyeri de merak konusu oldu. 2020 kadrosunda yer alan ve Serhat Doğramacı'nın arkasından ikinci olan MasterChef Yoloğlu'nun eski hali de gündem oldu. Peki MasterChef Barbaros'un eşi kim? İşte detaylar...
7.08.2023 Televizyon
MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi!
MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi! Katıldığı MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Barbaros Yoloğlu, uzun zamandır aşk yaşadığı Şule İdil Aydın’la evlendi.
26.07.2023 Magazin
MasterChef Barbaros neden yok? MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu var mı?
MasterChef Barbaros neden yok? MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu var mı? MasterChef Barbaros neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeni sezonu hız kesmeden devam eden yarışmada ikinci grup mücadeleleri başladı. MasterChef 2020 sezonunda yarışmacıların ana kadro mücadelesinde merak edilen yarışmacı ise MasterChef Barbaros oldu. 27 yaşındaki Barbaros Yoloğlu katıldığı yıl 2. olmuştu. Peki MasterChef All Star'da Barbaros var mı?
2.07.2023 Televizyon
MasterChef  Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu
MasterChef Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu 2020 yılında katıldığı MasterChef yarışması ile adını duyuran şef Barbaros Yoloğlu100 günde değişti. Büyük değişimini sosyal medya hesabından paylaşan Yoloğlu son görüntüsüyle şaşırttı.
27.07.2022 Magazin
MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan şaşırtan açıklama!
MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan şaşırtan açıklama! MasterChef Türkiye 2020'nin kendine olan özgüveni ve yemek yapma yeteneği ile öne çıkan yarışmacılarından Barbaros Yoloğlu, "Yarışma ile hayatımdaki 6 senelik boşluğu 6 ayda doldurdum." dedi ve samimi açıklamalarda bulundu.
17.04.2021 Magazin
Masterchef'te son durum ne? Masterchef şampiyon kim olacak? Serhat mı Barbaros mu? Masterchef puan tablosu!
Masterchef'te son durum ne? Masterchef şampiyon kim olacak? Serhat mı Barbaros mu? Masterchef puan tablosu! Masterchef Türkiye'de nefesler tutuldu ve finalde birinci olmak için Serhat ve Barbaros final mücadelesi verecek. Masterchef'in 6 aylık macerasında sona gelinirken bugün Masterchef olmak için Serhat ve Barbaros tüm hünerlerini sergileyecek ve şeflere eşsiz lezzetler çıkaracak. Masterchef Türkiye'nin şefleri Somer, Danilo ve Mehmet Şef'in değerlendirmelerinin ardından canlı yayında açıklanacak sonuçlar için heyecan dorukta. Büyük mücade veren Serhat ve Barbaros için bugün büyük gün. Masterchef'te dün finalin ilk ayağı tamamlanmıştı. Bugün de finale giden yolda her iki yarışmacı da kozlarını paylaşacak. Peki, Masterchef'te dün kim kazandı? Masterchefte en çok puanı kim aldı? Serhat mı yoksa Barbaros mu kazanır? İşte Masterchefte son durum ve Masterchef ile ilgili detaylar...
3.01.2021 Gündem
MasterChef para ödülü ne kadar? MasterChef birincisi ne kadar ödül alacak?
MasterChef para ödülü ne kadar? MasterChef birincisi ne kadar ödül alacak? Masterchef Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. Adım adım finale gelen yarışmacılar Serhat ve Barbaros bugün birincilik için kapışacak. Kıran kırana geçen Masterchef finalinde birinci olacak yarışmacıya verilecek ödül yarışmanın takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef para ödülü ne kadar? MasterChef birincisi ne kadar ödül alacak? Masterchef Ödülü belli oldu mu? İşte Masterchef Ödülü ile ilgili merak edilenler...
3.01.2021 Gündem
Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef finalisti Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli? MasterChef Barbaros…
Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef finalisti Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli? MasterChef Barbaros… TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında son 2 yarışmacı arasında yer alan Barbaros Yoloğlu hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yaptığı yemekler ile adından söz ettirmeyi başaran Barbaros aşçılık mesleğinde deneyimli olmasıyla dikkat çekti. Peki, Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef finalisti Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli?
2.01.2021 Gündem
Masterchef 2. finalist kim oldu? Masterchef'te kaşık atmak ne demek? Masterchef eleme adayları!
Masterchef 2. finalist kim oldu? Masterchef'te kaşık atmak ne demek? Masterchef eleme adayları! Masterchef'te adım adım sona yaklaşılırken eleme adaylarının verdiği mücadele sonrasında finalist olan son isim de belli oldu. Serhat'ın ilk finalist olarak belirlenmesinin ardından dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde ikinci finalist de belli oldu. Özgül, Emir ve Barbaros potadan çıkmak için verdikleri mücadele de önce Şef Maksut'un tabağını yaptılar sonra da ananas ile yeni bir tabak hazırladılar. 2. finalistin belirlendiği üçüncü aşamada ise yarışmacılar baklava açtılar. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'te tüm aşamaları başarıyla geçen yarışmacı ikinci finalist olarak büyük mücadeleye hak kazandı. Yeni bölümde ise Somer Şef'in kaşık attığı fragman geceye damgasını vurdu. Peki, Masterchef 2. finalist kim oldu? Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef'te kaşık atmak ne demek? İşte son bölümde yaşananlar ve Masterchef'in yeni bölümü ile ilgili detaylar...
27.12.2020 Gündem
Masterchef veda eden isim kim oldu? Masterchef'ten kim elendi? İşte Masterchef'te elenen yarışmacı
Masterchef veda eden isim kim oldu? Masterchef'ten kim elendi? İşte Masterchef'te elenen yarışmacı Masterchef'te kim elendi? Masterchef son 4 kimler oldu? soruları dün akşam yayınlanan Masterchef Türkiye'nin son bölümünde belli oldu. Masterchef'te adım adım sona yaklaşılırken kıran kırana geçen mücadeleler nefes kesiyor. Hafta boyu devam eden mücadelelerde ilk şef önlüğünü alan Emir olmuştu. Barbaros, Eray, Serhat ve Özgül arasında geçen düelloda elenen isim de belli oldu. Peki, Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Masterchef son 4 kimler oldu? İşte Masterchef'teki hayallerine veda eden isim...
21.12.2020 Gündem
Masterchef'ten kim elendi? İşte Masterchef Türkiye'den elenen isim!
Masterchef'ten kim elendi? İşte Masterchef Türkiye'den elenen isim! Sevilen yarışma Masterchef Türkiye'de elemeler devam ediyor. Dün akşam yayınlanan son bölümde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Masterchef'te Eray, Barbaros ve Esra arasında geçen eleme turu kıyasıya bir rekabete neden oldu. Elenen isim açıklanınca stüdyo buz kesti. Peki, Masterchef'ten kim elendi? İşte Masterchef Türkiye'den elenen isim!
16.11.2020 Gündem
MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında ve nereli?
MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Barbaros Yoloğlu yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. TV 8'in fenomen yarışmasının öne çıkan isimlerde olan MasterChef Barbaros Yoloğlu Esra ile birlikte eleme adayı olarak son ikiye kaldı. on haftalarda sıklıkla eleme potasına giren MasterChef Barbaros geçtiğimiz hafta da hazırladığı tabaklarla şefler tarafından beğenilerek son anda elenmekten kurtulmuştu. Peki, MasterChef Barbaros kimdir? İşte, MasterChef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu'nun biyografisi ve hayatıyla ilgili bilgiler.
15.11.2020 Gündem
MasterChef Barbaros Yoloğlu yeni tarzıyla şaşırttı
MasterChef Barbaros Yoloğlu yeni tarzıyla şaşırttı 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasının 12 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde; iddialı yarışmacılardan Barbaros Yoloğlu, sıra dışı tarzıyla herkesi şaşırttı. Danilo Şef, Barbaros'un kime benzediğini açıkladı.
13.10.2020 Magazin
MasterChef Barbaros'tan şaşırtan açıklama!
MasterChef Barbaros'tan şaşırtan açıklama! TV8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasında 16 kişilik ana kadroda yer almayı garantileyen Barbaros Yoloğlu, eleme turunda mücadelesini eden yarışmacılara yardım etmesi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
16.08.2020 Magazin
Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı
Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı Masterchef 2020 sezonunun 16 yarışmacısı belli oldu. Bu zamana kadar oynanan oyunlarda Masterchef'in 16 kişilik kadrosuna girmeye hak kazananan isimler seçildi. Peki, Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? Masterchef'te bu akşam kim kazandı? İşte 2020 Masterchef yarışmacıları...
16.08.2020 Gündem
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu?
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu? MasterChef 1 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. tv8 yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta boyunca Survivor All Star yayınlanacak. Barbaros, Esra, Hasan ve Tahsin'in son dörde kaldığı MasterChef All Star finali ne zaman yapılacak? Somer Şef şampiyonun belli olacağı MasterChef All Star final tarihini açıklarken, 1 Ocak Pazartesi günü Survivor All Star'ın yayınlanması izleyenlerin kafasını karıştırdı.
2.01.2024 Televizyon
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu!
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu! MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlarPazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı?
27.12.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Barbaros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef barbaros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.