Maskelerle ilgili canlı yayında son dakika açıklaması!
Maskelerle ilgili canlı yayında son dakika açıklaması! Son dakika haberine göre; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, CNN TÜRK yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Memişoğlu, 'Maskeler ne zaman çıkar?' sorusuna "Dünyada bitmediği sürece bitmez. Azalabilir, artabilir. Dünyada bitmedi, bitmiyor. Maskeyi kullanmaya devam edeceğiz. Havalandırması iyi olan alanlarda maskeyi çıkarabilirsiniz. Düğünde dernekte önce maske takılıyor, sonra herkes çıkarıyor. Bunu yapmasınlar" yanıtını verdi.
14.07.2021 Gündem
Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak?
Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak? Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle yaklaşık 1 yılı aşkın süredir maske zorunluluğu getirilmişti. Hem vaka sayılarındaki düşüş, hem de aşılamanın hız kazanması ve aşı yaş sınırının düşmesi normale dönüş için umut oldu. Normalleşme için son Kabine toplantısından 1 Temmuz kararları çıktı. Çoğu kişi de "Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak? Maske kaldırıldı mı? Maske yasağı kalktı mı?" soruları araştırırken maske ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor. Peki, Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem
Maskede alerjik reaksiyona dikkat!
Maskede alerjik reaksiyona dikkat! Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Dermatoloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Selda Pelin Kartal, koronavirüs önlemleri kapsamında kullanılan maskelerin yapımında kullanılan bazı maddelerin alerjik reaksiyonlara sebep olabileceğini söyledi. Kartal, "O yüzden vatandaşlarımız bakanlık onaylı maskeleri tercih etsinler" dedi.
16.02.2021 Sağlık
Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor Film Fragmanı
Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor Film Fragmanı 'Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor' filmi 13 Şubat'ta sizlerle...
3.02.2015 Sinema-Dizi