Maske ile ilgili flaş açıklama! Zorunluluk...
Maske ile ilgili flaş açıklama! Zorunluluk... Koronavirüs ile birlikte hayatımıza giren maskeler ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Maske kullanımının ne zaman biteceğini, maskesiz yaşamın ne zaman başlayacağını merak edeneler için tarih verildi. Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi İlhan, aşılamanın önemine vurgu yaptı. Birçok kişiden 'maskeleri ne zaman çıkarabiliriz' sorusu aldığını ifade eden İlhan, "40 milyon doz aşı olabilirsek maske konusunda gevşemeler görebiliriz" dedi.
16.05.2021 Gündem
Maske ile ilgili korkutan açıklama! Mavi maske uyarısı
Maske ile ilgili korkutan açıklama! Mavi maske uyarısı Koronavirüs salgını ile birlikte hayatımızın bir parçası haline gelen maskelerle ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Bilim insanları mavi renkli maskelerin bir kısmında kobalt maddesi keşfettiklerini duyurdu.
2.04.2021 Gündem
Maskelerle ilgili flaş açıklama! Bu durumda hemen değiştirin...
Maskelerle ilgili flaş açıklama! Bu durumda hemen değiştirin... Tokat Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Sibel Yavaş, koronavirüs tedbirleri kapsamında takılan koruyucu maskelerin en fazla 3-4 saat kullanıldıktan sonra değiştirilmesi, yüksek sesle konuşma sırasında ıslanan maskelerin ise hemen çıkarılması gerektiğini söyledi.
15.03.2021 Gündem