Marko Marin

Marko Marin

Son dakika Marko Marin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marko Marin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marko Marin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marko Marin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marko marin gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 marko marin haberi bulunmuştur. Tüm marko marin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çılgın gecede Atletico Madrid 3'ledi
Çılgın gecede Atletico Madrid 3'ledi Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ikinci haftası, A, B, C ve D gruplarında oynanan 8 maçla tamamlandı.
3.10.2018 Şampiyonlar Ligi
Marko Marin: "Mesut daha iyi bir vedayı hak etti"
Marko Marin: "Mesut daha iyi bir vedayı hak etti" Sırbistan takımlarından Kızılyıldız'ın Alman futbolcusu Marko Marin, milli takımdan ayrılan Mesut Özil'in daha iyi bir vedayı hak ettiğini söyledi.
2.10.2018 Futbol
Yunanistan'da şampiyon Olympiakos
Yunanistan'da şampiyon Olympiakos Yunanistan Süper Lig'de Olympiakos, sahasında PAS Giannina'yı 5-0 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
23.04.2017 Futbol
Beşiktaş'ın rakibi belli oldu
Beşiktaş'ın rakibi belli oldu UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi Olympiakos oldu. Yunan ekibi son 32 turunda Osmanlıspor'u eleyerek bir üst tura yükselmişti
24.09.2021 Beşiktaş
Olympiakos, geriden gelip kazandı
Olympiakos, geriden gelip kazandı Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi'nin 13. haftasında karşılaştığı Asteras'ı 2-1 yendi.
4.01.2017 Futbol
Marin, Olympiakos ile sözleşme imzaladı
Marin, Olympiakos ile sözleşme imzaladı Geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak oynayan Chelsea'nin Alman futbolcusu Marko Marin, Yunanistan Süper Ligi takımı Olympiakos ile sözleşme imzaladı.
23.08.2016 Trabzonspor
Gencer'den şaşırtan karar!
Gencer'den şaşırtan karar! Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 30 Haziran’da yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
24.09.2021 Antalyaspor
Ronaldinho Antalyaspor'da
Ronaldinho Antalyaspor'da Ronaldinho'ya 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllık transfer teklifi yapan Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı ile prensipte anlaştı.
24.09.2021 Antalyaspor
Trabzonspor'da iki isimle yollar ayrıldı
Trabzonspor'da iki isimle yollar ayrıldı Trabzonspor, Marko Marin ve Fatih Atik ile yollarını ayırdı.
11.05.2016 Trabzonspor
Özer Hurmacı: Kovsalar gitmem
Özer Hurmacı: Kovsalar gitmem Trabzonspor yönetimi Özer Hurmacı, Marko Marin, Erkan Zengin, Fatih Atik, Sefa Yılmaz ve Luis Cavanda'yı kadro dışı bıraktığı kararını pazartesi öğle saatlerinde yapılan idman öncesi futbolculara tebliğ etti.
27.04.2016 Trabzonspor
Trabzon'da deprem! 6 futbolcu kadro dışı
Trabzon'da deprem! 6 futbolcu kadro dışı Trabzonspor'da 6 futbolcu kadro dışı bırakılırken, Onur Kıvrak da özür dileyerek takımda kalacağını açıkladı.
26.04.2016 Trabzonspor
Marko Marin : Artık yeter...
Marko Marin : Artık yeter... Trabzonspor’un Alman oyuncusu Marko Marin, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmasının tatil edilmesine sebebiyet veren olayların özellikle bordo-mavili takım için kötü olduğunu kaydetti.
25.04.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da transfer etkisi!
Trabzonspor'da transfer etkisi! Trabzonspor tam kadroya döndü, fakat bir türlü takım görüntüsü veremiyor. Teknik heyete göre bunun en büyük sebebi Bordo-Mavililer’i sırtlayacak yıldızların ayaklarının sahada, akıllarının ise transferde olması...
12.04.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'un kapısındaki tehlike!
Trabzonspor'un kapısındaki tehlike! Trabzonspor Yönetimi, 50. yılda şampiyonluk kadrosu kurmak için şimdiden kolları sıvadı. Takımda ciddi bir revizyon yapılacak, birçok isimle yollar ayrılacak. Fakat diğer taraftan kalması istenen yıldızların da çok ciddi talipleri var. Bordo-Mavililer, Yusuf, Cavanda, Marin, Mehmet Ekici gibi aslarını da elinde tutmaya çalışacak.
6.04.2016 Trabzonspor
Sıra yabancılarda!
Sıra yabancılarda! İkinci yarı başında bazı oyuncularla masaya oturup indirimli yeni mukaveleler yapan Bordo-Mavililer’de sıra yeni sezon öncesinde yabancılarda. Cardozo, Cavanda, Esteban, Douglas ve Marko Marin ile yapılacak görüşmeler yol haritasını belirleyecek
24.03.2016 Trabzonspor
Feyyaz Uçar: Tek yürek olmalıyız
Feyyaz Uçar: Tek yürek olmalıyız Fanatik Gazetesi yazarı Feyyaz Uçar, Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.
16.03.2016 Beşiktaş
Marin'e Cardozo dert oldu
Marin'e Cardozo dert oldu Mersin maçında kullandığı frikikte topun Cardozo’dan ağlara gitmesi ve o golün Paraguaylı’ya yazılması, Marko Marin’in içine dert oldu!
15.03.2016 Trabzonspor
Kol kola zafere
Kol kola zafere Hami Mandıralı, “Bu sezon çok üzdüğümüz Trabzonlular’ı sevindirmenin yolu, Beşiktaş karşılaşmasından geçiyor. Size ve kalitenize güveniyorum” sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.
14.03.2016 Trabzonspor
Marin gazetecilere laf attı
Marin gazetecilere laf attı TRABZONSPOR Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
18.02.2016 Trabzonspor
G.Saray öncesi Trabzonspor'da Marin krizi
G.Saray öncesi Trabzonspor'da Marin krizi Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da dün Marko Marin gerilimi yaşandı.
18.02.2016 Trabzonspor
Marin mesaj gönderdi! 'Yine de...'
Marin mesaj gönderdi! 'Yine de...' Trabzonspor'da forma giyen Marko Marin, ertelenen Beşiktaş maçı nedeniyle vatandaşı Mario Gomez'e Instagram'dan mesaj yolladı.
26.01.2016 Beşiktaş
'Affedilecek şey değil'
'Affedilecek şey değil' Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, orta saha transferini devre arası kamp döneminde gerçekleştiremediklerini, bunun affedilecek bir şey olmadığını söyledi.
15.01.2016 Rizespor
‘Transferi halletmeliydik’
‘Transferi halletmeliydik’ Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, orta saha transferini devre arası kamp döneminde gerçekleştiremediklerini, bunun affedilecek bir şey olmadığını söyledi.
15.01.2016 Rizespor
'Feda' sırası yabancılarda
'Feda' sırası yabancılarda Trabzonspor yönetim kurulu futbolcularla yaptığı indirim görüşmelerine devam edecek.
12.01.2016 Trabzonspor
G.Saray’a kötü haber! Satmıyoruz…
G.Saray’a kötü haber! Satmıyoruz… Çaykur Rizespor Kulübü, adı çeşitli kulüplerle anılan forvet oyuncuları Leonard Kweuke’yi vermeyeceğini açıkladı.
7.01.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Marko Marin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marko marin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.