Marko Ivkovic

Marko Ivkovic

Son dakika Marko Ivkovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marko Ivkovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marko Ivkovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marko Ivkovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marko ıvkovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 marko ıvkovic haberi bulunmuştur. Tüm marko ıvkovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslan sonunu getiremedi
Aslan sonunu getiremedi THY Avrupa Ligi karşılaşmasında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Arena'da Kızılyıldız'a 83-85 mağlup oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Sırp taraftarı öldürene 25 yıl
Sırp taraftarı öldürene 25 yıl Galatasaray Live Hospital ile Kızılyıldız arasında 21 Kasım 2014’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda öldürülen Sırp taraftar Marko İvkoviç’in davasında sanık Kadri Aktaş “Kasten adam öldürme” suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı...
19.10.2015 Yaşam
Sırp taraftar cinayetine 25 yıl ceza
Sırp taraftar cinayetine 25 yıl ceza Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasındaki maç öncesinde bir Sırp taraftarın öldürülmesiyle ilgili davada sanık Kadir Aktaş 25 yıl ceza aldı, 6 sanık beraat etti...
19.10.2015 Basketbol
Sırp taraftar davasında flaş gelişme
Sırp taraftar davasında flaş gelişme GALATASARAY Liv Hospital ile Kızılyıldız arasındaki THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda Sırp taraftar Marko Ivkoviç’in öldürülmesine ilişkin biri tutuklu 7 kişinin yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Kızılyıldız taraftarı sahaya domuz parçları attı
Kızılyıldız taraftarı sahaya domuz parçları attı THY Euroleague'de Sırbistan'da Kızılyıldız'la mücadele eden Galatasaray'a maç öncesi çirkin bir saldırı yapıldı.
16.01.2015 Galatasaray
Kızılyıldız taraftarından Ivkovic tişörtleri
Kızılyıldız taraftarından Ivkovic tişörtleri Maçın başlamasına kısa bir süre kala, ev sahibi takım taraftarları karşılaşmanın oynanacağı Kombank Arena'ya gelmeye başladı.
16.01.2015 Galatasaray
"Marko Ivkovic'i ben öldürmedim"
"Marko Ivkovic'i ben öldürmedim" Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçında ölen Sırp taraftarın davasına başlandı.
16.01.2015 Galatasaray
G.Saray Sırbistan'a geldi
G.Saray Sırbistan'a geldi Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu üçüncü haftasında Kızılyıldız ile bu akşam yapacağı karşılaşma için Sırbistan'a geldi.
16.01.2015 Galatasaray
"Marko'nun mezarına çiçek bırakacağız"
"Marko'nun mezarına çiçek bırakacağız" Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Euroleague'de yarın deplasmanda Kızılyıldız ile oynayacakları maç için takım ile birlikle Sırbistan'a gidecek.
15.01.2015 Galatasaray
Kızılyıldız'dan Ataman açıklaması
Kızılyıldız'dan Ataman açıklaması Kızılyıldız Basketbol Kulübü Başkanı Nebojsa Covic, Galatasaray maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
12.01.2015 Galatasaray
7 zanlıya dava açıldı
7 zanlıya dava açıldı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesi çıkan olayda öldürülen Sırp taraftarı Marko İvkoviç'i ile ilgili soruşturma tamamlandı.
7.01.2015 Galatasaray
Galatasaray'a şok ceza
Galatasaray'a şok ceza THY Euroleague'de Galatasaray'a, Kızılyıldız maçında yaşanan olaylar ile ilgili ağır cezalar çıktı.
9.12.2014 Galatasaray
İki ilçenin müdürü gitti
İki ilçenin müdürü gitti İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, iki önemli olayla gündeme gelen Sultanbeyli ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlerinin görev yerini değiştirdi...
29.09.2021 Gündem
O ilçelerin emniyet müdürleri değiştirildi!
O ilçelerin emniyet müdürleri değiştirildi! İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sultanbeyli ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlerinin görev yerini değiştirdi.
29.09.2021 Gündem
‘Farkında olmadan bıçağı almışım’ dedi, tutuklandı
‘Farkında olmadan bıçağı almışım’ dedi, tutuklandı İstanbul’da Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki basket maçı öncesi çıkan olaylarda, Sırp taraftar Marko’yu öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan Kadri A. ‘kasten adam öldürmekten’ tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Taraftar cinayetinde 1 kişi tutuklandı
Taraftar cinayetinde 1 kişi tutuklandı Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi ile ilgili savcılığa sevk edilen 7 kişiden biri tutuklandı, 6'sı serbest kaldı.
28.11.2014 Galatasaray
Sırp taraftar cinayetinde flaş gelişme!
Sırp taraftar cinayetinde flaş gelişme! İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu gözaltına alınan 7 şüpheli, Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi...
29.09.2021 Gündem
Cinayetin faili Türk
Cinayetin faili Türk İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sırp taraftar cinayetiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.
28.11.2014 Galatasaray
Banvit'ten örnek davranış
Banvit'ten örnek davranış Banvitli basketbolcular, İstanbul'da bıçaklanarak hayatını kaybeden Marko Ivkovic için pankart açıp saygı duruşunda bulundu.
26.11.2014 Basketbol
Çebi: Liderliği istiyoruz
Çebi: Liderliği istiyoruz Asteras Tripolis karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, liderlik istediklerini söyledi.
26.11.2014 Beşiktaş
Marko cinayetinde 5 taraftar gözaltında
Marko cinayetinde 5 taraftar gözaltında Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesi çıkan olayda, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko İvkoviç cinayeti ile ilgili polis ulaştığı bir görüntü üzerinden belirlediği 5 Galatasaray taraftarını gözaltına aldı.
25.11.2014 Galatasaray
96 saatte çözüldü!
96 saatte çözüldü! İstanbul’da öldürülen 25 yaşındaki Sırp taraftar Marko İvkoviç’in katili Abdi İpekçi’nin önündeki güvenlik kamerasından tespit edildi. 5 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
G.Saray ile Kızılyıldız'dan görüşme
G.Saray ile Kızılyıldız'dan görüşme Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer ile Kızılyıldız Telekom Sportif Direktörü Davor Ristovic, İspanya'da bir araya geldi
25.11.2014 Galatasaray
İntikam ittifakı!
İntikam ittifakı! Sırp Kızılyıldız, Yunan Olimpiakos ve Rus CSKA taraftarları, 18 Aralık'taki Olimpiakos maçı için İstanbul'a beraber gelmeyi planlıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marko Ivkovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marko ıvkovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.