Marcelo Guedes

Marcelo Guedes

Son dakika Marcelo Guedes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marcelo Guedes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marcelo Guedes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marcelo Guedes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marcelo guedes gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 marcelo guedes haberi bulunmuştur. Tüm marcelo guedes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rizespor eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes'in peşinde!
Rizespor eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes'in peşinde! Spor Toto Süper Lig'de alt sıralarda kurtulma yarışı veren Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları başladı. Karadeniz ekibi, devre arası transfer döneminde Trabzonspor'dan Yunus Mallı, Fode Koita ve Anders Trondsen ile daha önce Türkiye'de forma giyen Marcelo Guedes'i kadrosuna katmak istiyor.
23.12.2021 Rizespor
Marcelo Süper Lig'e geri dönüyor! Adana Demirspor ile anlaşma sağladı...
Marcelo Süper Lig'e geri dönüyor! Adana Demirspor ile anlaşma sağladı... Transferin hızlı takımı Adana Demirspor, bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve Lyon'da kadro dışı kalan Marcelo ile anlaştı.
28.08.2021 Adana DemirSpor
İki eski Beşiktaşlı yıldızı reddetti!
İki eski Beşiktaşlı yıldızı reddetti! Sergen Yalçın; Dusko Tosic ve Marcelo'yu veto etti
12.01.2021 Beşiktaş
İşte Marcelo Guedes'in yeni adresi
İşte Marcelo Guedes'in yeni adresi Sezon sonunda Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Marcelo için West Ham devreye girdi.
15.12.2020 Fransa
Fenerbahçe'den eski beşiktaşlı Marcelo Guedes'e teklif!
Fenerbahçe'den eski beşiktaşlı Marcelo Guedes'e teklif! Marcelo Guedes için Fenerbahçe resmen devreye girdi. Kanarya, 33 yaşındaki stopere yıllık 2 milyon Euro’nun üzerinde teklif yaptı.
24.08.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan çifte operasyon! İki yıldız için harekete geçildi
Beşiktaş'tan çifte operasyon! İki yıldız için harekete geçildi Beşiktaş, dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli’yle yapılan pazarlıklarda büyük aşama kaydederken artık imza bekleniyor. Taraftarı heyecanlandıran transfer için yönetim her şeyini ortaya koyuyor. Sergen Yalçın da Burak Yılmaz ile yolların ayrılması sonrası net forvet olarak İtalyan yıldızı işaret etti. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer gelişmesi...
11.08.2020 Beşiktaş
Süper Lig'e gelmek için hiçbir teklifi kabul etmiyor!
Süper Lig'e gelmek için hiçbir teklifi kabul etmiyor! Kariyerini Lyon'da sürdüren Beşiktaş’ın eski oyuncularından Marcelo Guedes’in, yeniden Siyah- Beyazlı formayı giymesi için geri sayıma geçildi, müjdeli haberin bir an önce duyurulması umut ediliyor.
7.08.2020 Beşiktaş
Domagoj Vida Ada'ya, Marcelo Guedes Beşiktaş'a
Domagoj Vida Ada'ya, Marcelo Guedes Beşiktaş'a İngiltere'de Premier Lig'e çıkmayı başaran Slaven Bilic'li WBA, Vida için harekete geçti. İngilizler, 6-7 milyon Euro bonservisle bu işi bitirmeyi hedefliyor. Beşiktaş da Hırvat stoper Domagoj Vida'yı satar satmaz, Lyon'dan eski oyuncusu Marcelo Guedes'i geri almak istiyor.
28.07.2020 Beşiktaş
Trabzonspor onun için nabız yokluyor: Marcelo Guedes
Trabzonspor onun için nabız yokluyor: Marcelo Guedes Lyon’la bu hafta içinde oturup, geleceğini netleştirmesi beklenen Brezilyalı stopere Beşiktaş’ın ardından Bordo-Mavililer de talip oldu. Karadeniz ekibi, tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer etmeyi planlıyor.
7.01.2020 Trabzonspor
Marcelo'ya şartlı evet
Marcelo'ya şartlı evet Lyon’dan ayrılma kararı alan Brezilyalı stoperin ara transferde Beşiktaş’a dönmek için yönetimle temasa geçtiği ortaya çıktı.
20.12.2019 Beşiktaş
Marcelo bedavaya dönüyor!
Marcelo bedavaya dönüyor! Transfere odaklanan Beşiktaş, iki oyuncu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Kendisiyle sezon başında da ilgilenen Beşiktaş'a gelmek isteyen 25 yaşındaki Ganalı Bernard Mensah, ayrılık için Kayserispor yönetiminden kolaylık talep etti. Kartal, Lyon defterini kapatma kararı alan Brezilyalı stoper Marcelo Guedes'in geri dönüşüne bonservis bedeli ödememek koşuluyla sıcak bakıyor.
14.12.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti Lyon’da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah-Beyazlı formayı asla unutmayan Brezilyalı için Kartal’da yönetim, Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.
13.12.2019 Beşiktaş
Fransa'dan flaş iddia! Marcelo Guedes...
Fransa'dan flaş iddia! Marcelo Guedes... Beşiktaş'ın Lyon'da forma giyen eski futbolcusu Marcelo Guedes hakkındaki transfer iddiaları bitmek bilmiyor. 32 yaşındaki Brezilyalı stoperin geleceği konusunda kulüp yönetimiyle anlaşmazlık yaşadığı öne sürüldü.
29.07.2019 Beşiktaş
Brezilyalı yıldıza 'Beşiktaş'a git' çağrısı!
Brezilyalı yıldıza 'Beşiktaş'a git' çağrısı! Beşiktaş'ın eski futbolcularından Marcelo Guedes'in eşi Tatiane, Fiorentina'da forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı stoper Vitor Hugo'ya siyah-beyazlı takıma gelmesi için çağrıda bulundu.
20.07.2019 Beşiktaş
Marcelo Guedes geri dönüyor!
Marcelo Guedes geri dönüyor! Beşiktaş'ın devre arasında PSV'den kadrosuna kattığı Isimat-Mirin sergilediği performansla beklentileri karşılayamadı.
22.05.2019 Beşiktaş
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Marcelo Guedes bombası!
Marcelo Guedes bombası! Beşiktaş'ın küme düşen Hannover'dan kadrosuna kattıktan sonra 6 milyon euro bedelle Lyon'a sattığı Marcelo Guedes, 15 milyon euro karşılığında West Ham'a transfer oluyor.
10.07.2018 Futbol
İtalyan devi Marcelo Guedes'i istiyor
İtalyan devi Marcelo Guedes'i istiyor Beşiktaş'ın geçen sezon başında Lyon'a saatığı Marcelo flaş bir transfere daha imza atabilir.
29.05.2018 İtalya
Marcelo'dan heyecanlandıran hamle!
Marcelo'dan heyecanlandıran hamle! Beşiktaş'tan sezon başında Lyon'a transfer olan Marcelo Guedes, siyah-beyazlı formayla paylaşımda bulundu.
6.03.2018 Beşiktaş
Barcelona’da Marcelo sesleri
Barcelona’da Marcelo sesleri Beşiktaş’ta da oynayan ve sezon başında Lyon’a satılan Marcelo Guedes, defans takviyesi yapmayı planlayan Barcelona’nın gündeminde.
4.01.2018 Beşiktaş
Marcelo: 2-0 Beşiktaş kazanır
Marcelo: 2-0 Beşiktaş kazanır Kartal'ın eski yıldızı Lyon'lu Marcelo, bu akşamki dev maç öncesinde favoriyi siyah-beyazlılar olarak belirledi ve ekledi: 2-0 Beşiktaş kazanır
17.10.2017 Beşiktaş
Fikret Orman'dan Dusko Tosic yorumu: "Gıkı çıkmıyor"
Fikret Orman'dan Dusko Tosic yorumu: "Gıkı çıkmıyor" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların Sırp yıldızı Dusko Tosic'le ilgili olarak açıklamalar yaptı. Orman, Tosic'in profesyonelliğinin altını çizdi
29.09.2017 Beşiktaş
Şampiyona yakışır açılış!
Şampiyona yakışır açılış! Beşiktaş, seyircisiz maçta Antalyaspor'u devirdi lige 3 puanla başladı.
13.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş - Antalyaspor
Beşiktaş - Antalyaspor Spor Toto Süper Lig ilk hafta karşılaşmasında son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u ağırlıyor.
13.08.2017 Beşiktaş
"Herkesin yüzünde bir gülümseme var"
"Herkesin yüzünde bir gülümseme var" Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Beck: "Çok yoğun antrenmanlar yaptık. Temel ve fiziksel unsurlar üzerinde çalıştık. Şu anda zinde durumdayız. Herkesin yüzünde bir gülümseme var"
24.07.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Marcelo Guedes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marcelo guedes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.