Memura erken emeklilik imkanı! Yaş şartı yok, 10 yıl çalışmak yeterli
Memura erken emeklilik imkanı! Yaş şartı yok, 10 yıl çalışmak yeterli Erken emeklilik ile ilgili flaş açıklama! Kamuda memur olarak çalışanları ilgilendiriyor. Yaş şartı bulunmuyor. 10 yıl çalışanları kapsıyor. SSK'lı olarak çalışanlara tanınan malulen emeklilik imkanı memurlar için de bulunuyor. Peki erken emeklilikten kimler yararlanabiliyor? Malulen emekli olma şartları neler? Malulen emekli olmak maaşları nasıl etkiliyor? İşte tüm memurların bilmesi gereken konunun detayları...
27.04.2022 Memur
Emeklilik ile ilgili flaş detay! Şartlar değişiyor, tarih...
Emeklilik ile ilgili flaş detay! Şartlar değişiyor, tarih... Emekli olacak pek çok kişiyi ilgilendiriyor. Şartlar değişiyor. Önemli detay belli oldu. Yaş şartı olmadan emekli olmak mümkün. Ülkemizde binlerce engelli çalışan için kolay emeklilik sistemi mevcut. Engelli çalışanlar diğer çalışanlara göre hem farklı hem kolay bir şekilde emekli olabiliyorlar. Emekli olmak için yaş, sigortalılık, prim günü gibi şartları daha hızlı tamamlayan engelli vatandaşlara emeklilik imkanı veriliyor.
12.07.2021 Emekli
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Malulen emekli olmak için...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Malulen emekli olmak için... Bütün çalışanlar ne zaman emekli olacağını merak ediyor. Emeklilik zamanı işe giriş tarihi, prim ödemeleri ve yaşa göre değişiyor. Malulen emeklilik şartlarını ise pek çok kişi bilmiyor. Malulen emekli olabilmek için 10 yıl sigortalı olmak gerekiyor. Ayrıca en az da 5 yıl prim ödenmesi gerekli.
8.10.2019 Emekli