Malibu

Malibu

Son dakika Malibu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malibu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malibu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malibu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malibu gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 malibu haberi bulunmuştur. Tüm malibu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusu ABD’li oyuncuya saldırdı! Evine girip boğmaya çalıştı
Komşusu ABD’li oyuncuya saldırdı! Evine girip boğmaya çalıştı 'Bookie' adlı yapımda yer alan ABD'li aktör Charlie Sheen, Malibu'daki evinde saldırıya uğradı. Komşusu Electra Schrock ünlü ismin evine girerek, oyuncuyu boğmaya çalıştı. Sheen'in yaşanan arbedenin ardından polisi araması sonucu, Schrock tutuklanarak mahkemeye sevk edildi.
23.12.2023 Magazin
Lady Gaga'nın başı dertte! Takıntılı hayranı evine girmeye çalıştı
Lady Gaga'nın başı dertte! Takıntılı hayranı evine girmeye çalıştı Lady Gaga'nın evinin etrafında dolaşan şüpheli şahıs nedeniyle ünlü şarkıcının Malibu'daki evine polis çağrıldı. Ünlü şarkıcıya çiçek vermek istediğini söyleyen şahsın daha önce de hediye vermek için şarkıcının evine girmeye çalışan kişi olduğu ortaya çıktı.
16.05.2023 Magazin
Emiliano Sala'nın ölümünden saniyeler önceki ses kayıtlarını ve görüntüleri BBC yayınladı...
Emiliano Sala'nın ölümünden saniyeler önceki ses kayıtlarını ve görüntüleri BBC yayınladı... 2018/19 sezonunun devre arasında Emiliano Sala, Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'tan o dönem İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'ye transfer olmuştu. Kulüplerin anlaşması sonucu yeni takımına katılmak için Fransa'dan Galler'e gitmesi gereken Sala, menajerinin ayarladığı özel uçağa bindi. 21 Ocak günü, Sala'nın tek başına bindiği The Piper Malibu model uçak Manş Denizi'ne düşmüş ve Arjantinli futbolcu 28 yaşında hayatını kaybetmişti.
22.09.2022 İngiltere
ABD'li ünlü yatırımcı Sheldon Adelson hayatını kaybetti!
ABD'li ünlü yatırımcı Sheldon Adelson hayatını kaybetti! Venetian ve The Palazzo gibi otellerin sahibi olan Las Vegas Sands’in Başkanı ve CEO’su ABD’li yatırımcı Sheldon Adelson, (87) Malibu Kaliforniya’daki evinde hayatını kaybetti.
12.01.2021 Ekonomi
Serenay'dan Hollywood yıldızlarına yakın takip!
Serenay'dan Hollywood yıldızlarına yakın takip! Giyim tarzıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya, bu yaz Hollywood yıldızlarından ilham alıyor.
26.08.2020 Magazin
Maskesiz çıkmıyor!
Maskesiz çıkmıyor! Julia Roberts, önceki gün Malibu’da objektiflere takıldı.
12.04.2020 Magazin
Ünlü oyuncu gönüllü oldu! Virüs testi yapıyor
Ünlü oyuncu gönüllü oldu! Virüs testi yapıyor Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Sean Penn, koronavirüs ile mücadelede gönüllü bir ekiple birlikte çalışmalara başladı.
12.04.2020 Magazin
Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi
Pamela Anderson ile Jon Peters evlendi Bir döneme damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson, yapımcı Jon Peters ile pazartesi günü Malibu Kaliforniya'da düzenlenen özel bir törenle dünyaevine girdi.
22.01.2020 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Çıplak ayaklı Mel!
Çıplak ayaklı Mel! Mel Gibson, önceki gün Malibu’da objektiflere takıldı.
22.11.2019 Magazin
Evim evim güzel evim!
Evim evim güzel evim! Miranda Kerr, Malibu’daki köy evinde The Hollywood Reporter’a poz verdi.
20.10.2019 Magazin
Ünlü oyuncu kaza geçirdi, klasik otomobili hurdaya döndü!
Ünlü oyuncu kaza geçirdi, klasik otomobili hurdaya döndü! Amerikalı ünlü oyuncu ve komedyen Kevin Hart, Malibu'daki evinin yakınlarında kaza geçirdi. Hart, sırt ve bel bölgesinden yaralandı.
2.09.2019 Dünya
Dua Lipa-Anwar Hadid'in aşk tatili
Dua Lipa-Anwar Hadid'in aşk tatili Malibu sahillerinde deniz ve güneşin tadını çıkarırken görüntülenen aşıklar, romantik anlar yaşadı.
24.08.2019 Magazin
Dua'nın yeni aşkı
Dua'nın yeni aşkı 3.5 yıllık sevgilisi Issac Carew’den yaklaşık üç hafta önce ayrılan Dua Lipa, yeni bir aşka yelken açtı. Şarkıcının, ABD’li ünlü model kardeşler Gigi-Bella Hadid’in erkek kardeşi Anwar Hadid’le ilişki yaşadığı öğrenildi.
25.06.2019 Magazin
Jennifer Aniston nefes kesti
Jennifer Aniston nefes kesti Ünlü oyuncu Jennifer Aniston reklam çekiminde görüntülendi.
1.04.2019 Magazin
Emiliano Sala için özel ekiple anlaştılar!
Emiliano Sala için özel ekiple anlaştılar! Cardiff’in yeni transferi Emiliano Sala’yı taşıyan uçağı arama çalışmaları yeniden başladı. Sala’nın ailesi, gerekli olan 300 bin Euro’luk parayı gelen yardımlarla topladı ve özel bir arama kurtarma ekibiyle anlaştı.
30.01.2019 İngiltere
California'daki yangında ölü sayısı artıyor!
California'daki yangında ölü sayısı artıyor! Yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 88'e ulaşırken 203 kişiden hala haber alınamadı. ABD hükümeti, yangın mağdurları için 20 milyon dolardan fazla yardımda bulundu.
27.11.2018 Dünya
Son dakika... Trump'tan bomba Cemal Kaşıkçı açıklaması: Salı günü elimde olacak
Son dakika... Trump'tan bomba Cemal Kaşıkçı açıklaması: Salı günü elimde olacak ABD Başkanı Trump, 'Cemal Kaşıkçı'yı kimin öldürdüğüne dair rapor salı günü elimde olacak' dedi.
18.11.2018 Dünya
Bin kişiden haber alınamıyor!
Bin kişiden haber alınamıyor! ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki orman yangınlarında 71 kişi hayatını kaybederken, binden fazla kişinin ise kayıp olduğu açıklandı.
17.11.2018 Dünya
Son dakika... ABD'de ölü sayısı yükseliyor!
Son dakika... ABD'de ölü sayısı yükseliyor! ABD'nin California eyaletinde devam eden orman yangınlarında can kaybı sayısı gitgide yükseliyor. Eyaletin kuzeyinde devam eden ve yaklaşık 450 kilometrelik bir alana yayılan yangında, 228 kişiden hala haber alınamıyor.
12.11.2018 Dünya
Orman yangınında bilanço gittikçe ağırlaşıyor
Orman yangınında bilanço gittikçe ağırlaşıyor ABD'nin California eyaletinin kuzeyindeki orman yangınları nedeniyle hayatını kaybeden 14 kişinin daha cansız bedenine ulaşılması ile toplam can kaybı 23'e yükseldi.
11.11.2018 Dünya
Leo’nun göbek sorunu
Leo’nun göbek sorunu Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, Malibu sahillerinde arkadaşı Vivi Nevo ile görüntülendi.
2.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Malibu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malibu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.