Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı!
Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı! TOKİ Malatya kura çekilişi sonuçları merak ediliyor. TOKİ tarafından 81 ilde başlatılan TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri yapılıyor. TOKİ tarafından belirlenen kura çekiliş programları başvuru yapan milyonlar tarafından izleniyor. 27 Kasım TOKİ programında ise Diyarbakır ve Malatya bulunuyor. Malatya’da Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir ve Hekimhan’da toplan 800 konutun çekiliş sonuçları araştırılıyor. Peki, Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı ve Malatya TOKi kura sonuçları (27 Kasım 2022)
27.11.2022 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki CNN Türk'te açıkladı: İstanbul'da 6 milyon bağımsız birim var, 600 bini çok riskli
Bakan Özhaseki CNN Türk'te açıkladı: İstanbul'da 6 milyon bağımsız birim var, 600 bini çok riskli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'e özel röportajda deprem konutlarındaki son durumu aktardı. Özhaseki, "Şu ana kadar 170 bin ihale yapıldı. 311 binin ihalesinin bu sene yapılmasını ve 1 yılda teslim edilmesini Sayın Cumhurbaşkanımız söz verdi. Bunu yapacağız" dedi. "Yöresel binalar yapılacak" diyen Özhaseki, "Yüzlerce müteahhit arkadaş devreye girecek" ifadelerini kullandı.
16.06.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bizi hiçbir zaman dedikodularla, iftiralarla yan yana bulamazsınız
Bakan Kurum: Bizi hiçbir zaman dedikodularla, iftiralarla yan yana bulamazsınız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kâğıthane Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Ve Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Kurum, “Bizi hiçbir zaman dedikodularla, iftiralarla yan yana bulamazsınız. Hiçbir zaman polemiklerin içine girmeyiz, algı yönetmeyiz. Hak neyse hakikat neyse orada oluruz" dedi.
24.04.2023 Gündem
TOKİ Başkanı, CNN TÜRK'te ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı
TOKİ Başkanı, CNN TÜRK'te ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı TOKİ Başkanı Ömer Bulut, CNN TÜRK canlı yayınında 'Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'nın detaylarını açıkladı. Bulut, "Vatandaşın çok daha rahat anlayabileceği, vatandaşın kendi imkanlarıyla 1 milyon harcayacaksa yarısını ödeyecek. Bu çok büyük bir kampanya. Devlet dönüşümün yarısını otomatik olarak karşılayacak. Dönüşüme ikna etmek için vatandaşa gidip proje anlatıyorduk. Dolayısıyla böyle bir projeyle vatandaş kendisi gönüllü olmak üzere konutunun dönüşüme tabi tutulmasını isteyecek. Esas dönüşümdeki vatandaş görüşmelerinde kaybedilen süreç o süreçler hızlı geçecek" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Deprem bölgesinde 42 bin konutumuzun temelini attık
Bakan Kurum: Deprem bölgesinde 42 bin konutumuzun temelini attık Bakan Kurum katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Kurum burada yaptığı açıklamada deprem bölgesine ilişkin bilgi vererek, 'Bugün itibariyle 42 bin konutumuzun temelini attık.' ifadelerini kullandı.
6.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum Ankara'da depremzede aileleri ziyaret etti
Bakan Kurum Ankara'da depremzede aileleri ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Mamak ilçesinde depremzede ailelere yaptığı ziyarette, “Daha önceki depremlerde olduğu gibi milletimizle yan yana, omuz omuza bu acılarımızı hep birlikte paylaşacağız. Biz büyük bir aileyiz. Türkiye ailesiyiz. Biz düştüğümüz yerden kalkmayı biliriz. Birbirimize destek olmayı biliriz.” dedi.
6.04.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum: 11 ilimizi ayağa kaldıracağız
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum: 11 ilimizi ayağa kaldıracağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde, 17 bin 902 konutun temelini eş zamanlı olarak attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Kahramanmaraş’ta gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yeniden yükselecek Anadolu’muz için, hep birlikte tek yürek olmak için bir aradayız. Soluğu her daim afetzede kardeşlerimizin yanında aldık. Sayın Cumhurbaşkanım, sizler her afette aziz milletimize bir yılda güvenli konut sözü verdiniz, bizler de gece-gündüz demeden canla başla çalıştık. 11 ilimizi kendi kimliğiyle, tarihî dokusuyla ve sanayisiyle ayağa kaldıracağız. Yeni yaşam alanlarımızı söz verdiğimiz gibi afetzede kardeşlerimize teslim edeceğiz.” dedi.
23.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: 34 bin konutun inşası başladı
Bakan Kurum: 34 bin konutun inşası başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaptığı açıklamada “Elazığ, kentsel dönüşüm sayesinde 3 yıl önce yapmış olduğumuz 24 bin konut sayesinde depremden en az hasarın yaşandığı illerimizden biri oldu. Vatandaşlarımızı 1,5 ay içerisinde konteyner kent alanlarına, geçici prefabrik yapılara, çelikten yaptığımız yapılara yerleştirme sürecini yürütüyor olacağız.1 milyon 875 bin binada inceleme yaptık, 301 bin binanın yıkılacak, acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı olduğunun tespitin yaptık. Elazığ’da ise aynı durumda 8 bin bina mevcut. 21 Şubat'tan bugüne yaklaşık 34 bin konutumuzun ihalesini yaparak yapım sözleşmelerini imzaladık ve sahada fiilen yapımına başladı.” dedi.
18.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: 32 bin konutun inşasına başladık
Bakan Kurum: 32 bin konutun inşasına başladık Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlattıklarını söyledi. Malatya'da incelemelerde bulunan Bakan Kurum, 11 ilde sözleşmeleri tamamlanan 32 bin konutun 20 bininin temelinin gelecek hafta atılacağını bildirdi.
17.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 13 farklı bilim kurulu oluşturduk
Bakan Kurum: 13 farklı bilim kurulu oluşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 farklı bilim kurulu oluşturduk. Her bir kurulu oluşturulurken, afet yönetim sürecini bir bütün olarak ele almaya gayret ettik. Bu kurullarımızda jeolojiden jeofiziğe, şehir bölge planlamadan inşaat mühendisliğine, mimarlıktan tarihe, hukuktan sosyolojiye, iktisattan afet yönetimine kadar birçok alanda bilim insanlarımız yer alıyor" dedi.
10.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya’da yapımına başlanan ve devam eden proje alanlarına yönelik Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde Koordinasyon Toplantısına katıldı. Bakan Kurum, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında da afet konutlarını yapma sürecini başlattık, ilk kazmalarımızı ellerimizle vurduk. Deprem bölgesini ihya edene kadar burada olacağız, vatandaşımızla el ele olacağız. Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman Osmaniye ve Kilis'imizde 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarını bugün itibariyle tamamlamış durumdayız. İnşallah bir kaç gün içerisinde 6 ilimizde de hasar tespit çalışmalarını tamamlamış olacağız. 21 Şubat'ta başladığımız yapım seferberliğine 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız, 85 milyon vatandaşımız tek yürek bir ve beraber olacağız ve hep birlikte bu zorluğu süreci atlatacağız. 2 ay içerisinde 11 ilimizde 244 bin 343 konutumuzu, 50 bin civarında köy konutumuzla birlikte 309 bin konutumuzun yapım sürecini başlatmış olacağız. Ellerimizi depremzede kardeşlerimizin elinden hiçbir zaman çekmeyeceğiz. El birliğiyle Malatya'mızı, tüm şehirlerimizi yeniden kalkındıracağız.” dedi. Bakan Kurum, 24 Ocak 2020 depremi sonrasında söz verdiklerini hatırlatarak, “Hamdolsun sözümüzü tuttuk, Malatyalı afetzede kardeşlerimiz için 8 bin 246 konutumuzu bitirdik ve bugün baktığınızda, burada milletimiz huzur içerisinde yaşıyor.” diye konuştu.
7.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarımız tamamlandı
Bakan Kurum: 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarımız tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Malatya'da konteyner kent uygulamamız devam ediyor. İnşallah sıcak sularımız akacak bu kentimizde. Bir yandan hasar tespit çalışmalarımızı da yönetiyoruz. Orta hasarlı, az hasarlı ve hasarlı binalara ekibimiz bir kez daha baktı. 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarımız bugünden itibaren tamamlandı" dedi.
7.03.2023 Ekonomi
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan yeni kararları açıkladı. Deprem konutlarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Amacımız 2 ay içerinde 244 bin konutun inşasına başlamaktır. Bugün kadar 22 binin inşasına başlanmıştır. Toplamda 488 bin yeni hane yaparak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi. Vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı yapan Erdoğan, "Bir kez daha vatandaşlarıma 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sunmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde toplamda 46 bin 104 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.
6.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Ulusal Risk Kalkanı toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Afet Yönetimi Politikaları Kurulu kurulacağını duyurdu.
3.03.2023 Gündem
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı! Bakan Kurum:405 bin afet konutu yapılacak
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı! Bakan Kurum:405 bin afet konutu yapılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
3.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlendirme diye bir mantık yok, hepsini sıfırdan yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlendirme diye bir mantık yok, hepsini sıfırdan yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesi Hatay'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hatay'da yaptığı açıklamada, "Kalıcı konutlar için TOKİ hazırlığını yapıyor. Konutlarımızın hiçbiri zemin artı 3 ya da 4 katı geçmeyecek. Güçlendirme diye bir mantıkla inşa ve ihya çalışmaları yapmayacağız. Hepsi sıfırdan yapılacak. Yerleşim yerlerimizi mümkün olduğu kadar ovalardan dağlara doğru kaydırarak, zemin sıvılaşmalarının yol açtığı felaketlerden uzak tutmak istiyoruz" dedi. Hatay'ın ardından Kahramanmaraş'a geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kahramanmaraşlı kardeşlerime sesleniyorum 'Kahramanmaraş için hemen şimdi' diyerek bu şehre sahip çıkalım. Geçici barınma için nereye giderse gitsin önümüzdeki yılın ilk baharında kendi memleketindeki hayatına başlamış olsun. Bu afet birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla parçalayamaz." dedi.
20.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri