Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye rest: Siz Firmino'ya girerseniz biz de 18 milyon euro'luk yıldıza gireriz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye rest: Siz Firmino'ya girerseniz biz de 18 milyon euro'luk yıldıza gireriz Daha önce Firmino için İngiltere'ye Cenk Ergün'ü gönderen ve Brezilyalı yıldız için masaya oturan Galatasaray'ın bu hamlesine cevap veren Fenerbahçe 31 yaşındaki forvete talip olunca ortalık karışmıştı. Sarı Lacivertli kulübün Firmino transferine dahil olması üzerine Cimbom'u harekete geçtiği öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticilerinin bu sefer Fenerbahçe'nin listesinde olan 8 numara için girişimlere başladığı bildirildi.
7.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe onun için 4 Avrupa deviyle kapışıyor 18 milyon euro'luk yıldız bedavaya imza atıyor
Fenerbahçe onun için 4 Avrupa deviyle kapışıyor 18 milyon euro'luk yıldız bedavaya imza atıyor Devre arası transfer dönemini Samet Akaydın, Oosterwolde ve Emre Demir'le kapatan Fenerbahçe 27 yaşındaki orta saha için 4 Avrupa deviyle karşı karşıya geldi. Şu anda boşta olan ve Sevilla, Leicester, Napoli, Milan gibi kulüplerin atağa geçtiği yıldız futbolcunun Sarı Lacivertli takıma sıcak baktığı anlaşılırken, yetenekli futbolcunun 2 yıl önce Vodafone Park'ta 2-1 biten maçtan sonra Batshuayi'yi alından öpmesi futbolseverlerin hafızalarına kazınmıştı.
6.03.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un sabrını taşırdı: Eljif'i, Kim Min'i aldınız yıldız futbolcuyu da bize bırakın
Ali Koç'un sabrını taşırdı: Eljif'i, Kim Min'i aldınız yıldız futbolcuyu da bize bırakın Oosterwolde, Emre Demir ve Samet Akaydın gibi oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe 8 numara arayışlarını sürdürüyor. Lucas Moura'nın astronomik maaş talebi karşısında farklı isimleri gündemine alan Ali Koç'un Suriye asıllı yıldıza talip olduğu ortaya çıkarken, 27 yaşındaki orta sahaya Napoli'nin de kanca atması Sarı Lacivertli yönetimi kızdırdı.
3.03.2023 Fenerbahçe