Plazadaki kavganın nedeni belli oldu
Plazadaki kavganın nedeni belli oldu Sedat Şahin ve Burhanettin Saral gruplarının yargılandığı davanın iddianamesinde iki grup arasındaki çatışmalar ve grupların kendi içindeki yeraltı faaliyetleri ayrıntılı olarak anlatılıyor.
29.09.2021 Gündem
Şahin ve Sarallar’ın duruşmasında ortalık karıştı!
Şahin ve Sarallar’ın duruşmasında ortalık karıştı! Son yıllarda Türkiye'nin gündeminden düşmeyen mafya çatışmalarının iki tarafı yıllar sonra aynı çatı altında bir araya geldi. Sedat Şahin ve Burhanettin Saral İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada aynı salonda birbirine birkaç metre mesafede hakim karşısına çıktı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki kanlı mafya hesaplaşmasında flaş gözaltılar
İstanbul'daki kanlı mafya hesaplaşmasında flaş gözaltılar Güngören’de dün akşam Menderes Caddesi’ne beyaz bir otomobille gelen grup, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen başka bir gruba Kalaşnikoflarla ateş açtı. 1 kişinin öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya karıştıkları iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı. Saldırının Sarallar grubu tarafından Sedat Şahin grubuyla birlikte hareket ettiği öne sürülen Şirinler grubuna yönelik olduğu belirlenmişti.
29.09.2021 Gündem