Lys'ye Gireceklere Tavsiyeler

Lys'ye Gireceklere Tavsiyeler

Son dakika lys'ye gireceklere tavsiyeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lys'ye gireceklere tavsiyeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lys'ye gireceklere tavsiyeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lys'ye Gireceklere Tavsiyeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lys'ye gireceklere tavsiyeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 lys'ye gireceklere tavsiyeler haberi bulunmuştur. Tüm lys'ye gireceklere tavsiyeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sınav kaygısını yenmenin yolları
Sınav kaygısını yenmenin yolları LYS'ye sayılı günler kala Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney, sınava girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, sınav kaygısını yenmenin yollarını anlattı.
15.06.2016 Eğitim
LYS sonuçları başarıyı belirlememeli
LYS sonuçları başarıyı belirlememeli ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi Sümer: “LYS sonuçları gençlerin başarı sınırı olarak görülmemelidir." dedi ve ailelere önemli bilgiler verdi.
15.06.2016 Eğitim
Sınavdan 1 hafta önceye dikkat!
Sınavdan 1 hafta önceye dikkat! Öğrenciler 18-19 ve 25-26 Haziran tarihlerinde LYS’ye girecekler. LYS'ye sayılı günler kala uzmanlar adaylara önemli tavsiyelerde bulunuyor.
13.06.2016 Eğitim
Lys'ye gireceklere altın öneriler
Lys'ye gireceklere altın öneriler Artık Lys'ye çok az bir zaman kaldı. İşte Lys'ye girecek öğrencilere altın değerinde tavsiyeler...
10.06.2016 Eğitim
Beyin gücünü artırmanın yolları
Beyin gücünü artırmanın yolları Psikolog Yrd. Doç. Dr. Mesud Yalçın Güzel, Kuantum Düşünce Tekniği'ni uygulayan herkesin hem stresten kurtulacağı hem de başarıyı yakalayacağını söyledi.
6.06.2016 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lys'ye Gireceklere Tavsiyeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lys'ye gireceklere tavsiyeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.