Edin Dzeko gibi o da Bosna Hersekli! Galatasaray'a 63 milyon euro'luk forvet
Edin Dzeko gibi o da Bosna Hersekli! Galatasaray'a 63 milyon euro'luk forvet Mostafa Mohamed'in bonservisini Nantes'a veren, Gomis'le yollarını ayıran Galatasaray İcardi'nin yerini doldurmak için harekete geçti. Sarı Kırmızılı yöneticilerin Moussa Dembele haricinde Bosna Hersek doğumlu bir yıldıza talip olduğu bildirilirken, Dursun Özbek'in Fali Ramadani ile görüşmelere başladığı kaydedildi.
23.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 63 milyon euro'luk süper star! Geçen sezon Benzema'ya korku salmıştı
Galatasaray'a 63 milyon euro'luk süper star! Geçen sezon Benzema'ya korku salmıştı Mauro İcardi, Bafetimbi Gomis, Barış Alper Yılmaz gibi forvetlere sahip olan Galatasaray'ın ileri uca takviye yapmak için kolları sıvadığı öğrenilirken, Sarı Kırmızılıların 2019'da 63 milyon euro'ya Real Madrid'e transfer olan 25 yaşındaki golcüyü istediği bildirildi. Astronomik bonservis bedeliyle Karim Benzema'ya panik yaptıran Sırp yıldızın Galatasaray'a sıcak baktığı belirtilirken, oyuncunun daha önce Benfica, E.Frankfurt, Fiorentina gibi takımlarda forma giymesi ise Okan Buruk'u bir hayli memnun ettiği anlaşıldı.
31.01.2023 Galatasaray
Fatih Terim kalsın demişti ama... Galatasaray'da tecrübeli golcüye güle güle! Dünya yıldızıyla masaya oturuldu bile
Fatih Terim kalsın demişti ama... Galatasaray'da tecrübeli golcüye güle güle! Dünya yıldızıyla masaya oturuldu bile Lazio maçından sonra Burak Elmas'a kalması yönünde rapor verdiğini söyleyen Fatih Terim'in tecrübeli futbolcuyla yollarını ayıracağı belirtildi. Galatasaray'ın forvet hattına tartışılmayacak bir yıldızı transfer etmeye hazır olduğu kaydedilirken sarı kırmızılıların dünyaca ünlü oyuncuyla masaya oturduğu ifade edildi.
17.12.2021 Galatasaray