Luis Cavanda

Luis Cavanda

Son dakika luis cavanda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan luis cavanda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını luis cavanda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luis Cavanda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luis cavanda gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 luis cavanda haberi bulunmuştur. Tüm luis cavanda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'a transferden 53 milyon euroluk gelir!
Galatasaray'a transferden 53 milyon euroluk gelir! Yıldız futbolcularından Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan'ın El Ittihad ekibine gönderen Galatasaray, son iki sezonda transferden büyük gelir elde etti.
7.01.2019 Galatasaray
31.5 milyon euro kar!
31.5 milyon euro kar! UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer dönemini toplam 31 milyon 465 bin euro (239.3 milyon TL) karla kapattı.
1.09.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Aslan'a kötü haber! Transfer...
Aslan'a kötü haber! Transfer... G.Saray’ın kadrosunda bulunan hiçbir oyuncuya transfer teklifi gelmedi.
7.07.2018 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması
Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
6.07.2018 Galatasaray
Cavanda Galatasaray'a geri dönüyor
Cavanda Galatasaray'a geri dönüyor Galatasaray’dan kiralık olarak Standard Liege ekibine gönderilen Pedro Luis Cavanda ile ilgili karar verildi. Belçika ekibi, 28 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.
21.05.2018 Galatasaray
Eski Beşiktaşlıdan Galatasaray'a transfer şoku!
Eski Beşiktaşlıdan Galatasaray'a transfer şoku! Daniel Opare’nin Augsburg’da kadro dışı bırakılması Galatasaray’ı da etkiledi. Standard Liege Cavanda’yı almak yerine bonservisi elindeki Ganalı sağ beke yöneldi.
19.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'a Cavanda müjdesi
Galatasaray'a Cavanda müjdesi Galatasaray’dan giden ilk oyuncu belli oldu…
14.03.2018 Galatasaray
Galatasaray'da ilk ayrılık! 1.5 milyon euroya...
Galatasaray'da ilk ayrılık! 1.5 milyon euroya... Belçika’nın Standard Kulübü, Galatasaray’dan kiralık olarak aldığı Luis Cavanda için sarı-kırmızılılara 1.5 milyon euro satın alma bedelini ödemeye karar verdi.
13.03.2018 Galatasaray
Galatasaray KAP'a bildirdi!
Galatasaray KAP'a bildirdi! Galatasaray, Luis Cavanda'yı 500 bin Euro karşılığında Standard Liege'e kiraladığını KAP'a bildirdi.
1.09.2017 Galatasaray
G.Saray'da sürpriz ayrılık
G.Saray'da sürpriz ayrılık Belçika ekiplerinden Standart Liege, Galatasaray'ın sağ beki Luis Cavanda'yı kadrosuna kattığını açıkladı
31.08.2017 Galatasaray
Başkan Özbek'ten oyunculara çağrı!
Başkan Özbek'ten oyunculara çağrı! Hakan Balta, Nigel de Jong, Ryan Donk ve Cavanda için G.Saray bu sezon toplam 6 milyon 125 bin Euro ödeyecek. Fayda sağlamayan bu isimlerin yerine yenilerinin alınması için dört oyuncunun da ayrılması şart! Başkan Özbek de Florya’ya giderek bu oyunculara tatlı sert bir uyarıda bulunup gitmelerini istedi.
22.08.2017 Galatasaray
Galatasaray göz kamaştırıyor!
Galatasaray göz kamaştırıyor! Süper Lig'de sezona yenilenen kadrosuyla başlayan ve oynadığı iki karşılaşmayı da farklı skorla kazanan Galatasaray'da yüzler gülüyor.
20.08.2017 Galatasaray
Cavanda'ya Süper Lig'den talip!
Cavanda'ya Süper Lig'den talip! Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen kırmızı beyazlılar, G.Saray’ın gözden çıkardığı Belçikalı oyuncuyla temasa geçti, imzalar an meselesi...
18.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'da şok! Kamptan gönderildi
Galatasaray'da şok! Kamptan gönderildi Galatasaray'ın dün akşam oynadığı Diosgyor maçında süre almayan Luis Cavanda, teknik direktör Igor Tudor'la gerilim yaşamıştı. Bugün ise Belçikalı futbolcu hakkında karar çıktı. Cavanda, kampın bitmesi beklenmeden kadro dışı bırakılıp İstanbul'a gönderildi.
9.07.2017 Galatasaray
G.Saray son dakikada güldü!
G.Saray son dakikada güldü! Slovakya'da kamp çalışmaları yapan Galatasaray Macar takımı Gyirmot ile karşı karşıya geldi.
2.07.2017 Galatasaray
G.Saray'da kamp kadrosu belli oldu!
G.Saray'da kamp kadrosu belli oldu! Galatasaray Futbol Takımı, 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamında yurt dışı kampı için Slovakya'nın Bratislava kentine gitti. Teknik Direktör Igor Tudor, takımda görmek istemediğİ 7 ismi kadroya dahil etmedi.
30.06.2017 Galatasaray
Sıkıntı gelenlerde değil gideceklerde
Sıkıntı gelenlerde değil gideceklerde Bir yandan Gomis, Belhanda ve Maicon'a kavuşmak için saatler sayan G.Saray, diğer yandan kadro şişkinliğini azaltmaya çalışıyor.
26.06.2017 Galatasaray
Cavanda'nın yeni takımı belli oldu!
Cavanda'nın yeni takımı belli oldu! Galatasaray’da gözden çıkarılan Luis Pedro Cavanda, Fransız ekibi Rennes ile anlaşma sağladı.
16.06.2017 Galatasaray
Galatasaray'da Osmanlıspor hazırlıkları sürdü
Galatasaray'da Osmanlıspor hazırlıkları sürdü Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 19 Mayıs Cuma günü Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
17.05.2017 Galatasaray
Galatasaray, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.
16.05.2017 Galatasaray
Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu planı belli oldu!
Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu planı belli oldu! 15 yıldır Galatasaray formasını terleten Sabri Sarıoğlu, gelecek sezon da takımda olacak.
16.05.2017 Galatasaray
Galatasaraylı yıldız Fenerbahçeli yöneticilerle görüştü!
Galatasaraylı yıldız Fenerbahçeli yöneticilerle görüştü! Galatasaray'ın bu sezon parlayan isimlerinden birisi olan Armindo Bruma, attığı ve attırdığı 2 golle Bursaspor maçına damgasını vururken gözler yeniden sözleşmesine çevrildi.
4.05.2017 Galatasaray
Derbi öncesi flaş gelişme!
Derbi öncesi flaş gelişme! Süper Lig'de bu akşam saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Igor Tudor 3 oyuncuyu kadroya dahil etmedi.
23.04.2017 Galatasaray
Riekerink: 'Fenerbahçe'den teklif gelirse...'
Riekerink: 'Fenerbahçe'den teklif gelirse...' Galatasaray’ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in önümüzdeki sezon da Galatasaray’da kalacağını açıkladı.
20.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Luis Cavanda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luis cavanda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.