Luigi Datome

Luigi Datome

Son dakika Luigi Datome haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Luigi Datome ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Luigi Datome haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luigi Datome

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luigi datome gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 luigi datome haberi bulunmuştur. Tüm luigi datome haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Fenerbahçe Beko'da Sloukas takımdan resmen ayrıldı
Fenerbahçe Beko'da Sloukas takımdan resmen ayrıldı Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü devam ediyor. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama ile Yunan isim Kostas Sloukas da takımdan ayrıldı
24.07.2020 Basketbol
Luigi Datome, Olimpia Milano ile anlaştı!
Luigi Datome, Olimpia Milano ile anlaştı! Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ayrılığı sonrası geleceği merak edilen isimlerden Luigi Datome'nin İtalyan ekibi Olimpia Milano'ya transferinin kesinleştiği iddia edildi.
28.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İtalya'ya mı dönüyor?
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İtalya'ya mı dönüyor? Fenerbahçe Beko'nun İtalyan yıldızı Luigi Datome için flaş gelişmeler yaşanıyor.
31.05.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Luigi Datome şoku!
Fenerbahçe'de Luigi Datome şoku! Fenerbahçe Beko'da kısa süre içerisinde maaş indirimine gidilmesi beklenirken Luigi Datome flaş bir gelişme yaşandı.
30.05.2020 TBL
Fenerbahçe Beko'da bütçe yarıya düşüyor! Ayrılık krizi...
Fenerbahçe Beko'da bütçe yarıya düşüyor! Ayrılık krizi... Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun mevcut bütçesinin önümüzdeki sezon yarıya indirileceği ve Zeljko Obradovic başta olmak üzere Datome, Sloukas gibi isimlerin takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
15.05.2020 Fenerbahçe
İtalyan basketçiden Türkiye açıklaması: Gurur duyuyorum!
İtalyan basketçiden Türkiye açıklaması: Gurur duyuyorum! Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın İtalyan oyuncusu Luigi Datome, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkesine tıbbi yardım yapan Türkiye'yle gurur duyduğunu söyledi.
6.05.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş Sompo Sigorta'da basketbolculara covid-19 testi yapılacak
Beşiktaş Sompo Sigorta'da basketbolculara covid-19 testi yapılacak Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Beko'nun yaptığı koronavirüs açıklaması sonrası tüm takımı kontrolden geçirme kararı aldı. İki takım 8 Mart'ta karşı karşıya gelmişlerdi.
21.03.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Barcelona'ya farklı mağlup oldu!
Fenerbahçe Beko, Barcelona'ya farklı mağlup oldu! Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'de deplasmanda Barcelona'ya 89-63 yenildi ve bu sezon 9. maçında 7. yenilgisini aldı.
20.11.2019 Basketbol
Luigi Datome 3 yıl daha Fenerbahçe'de!
Luigi Datome 3 yıl daha Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Beko, İtalyan forvet Luigi Datome'nin sözleşmesinin 2022'ye kadar uzatıldığını açıkladı.
2.07.2019 Fenerbahçe
Sloukas'tan sonra Datome de imzalıyor
Sloukas'tan sonra Datome de imzalıyor Fenerbahçe, basketbol takımının yıldız isimlerinden Luigi Datome ile nikah tazelemeye hazırlanıyor.
30.06.2019 Basketbol
Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme...
Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme... Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi Beko'yı 4-3'le geçerek şampiyon olduğunu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç'u karşı karşıya getirdi. Serinin 5. maçında Luigi Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında düzenlenen basın toplantısı nedeniyle kulübe ve Semih Özsoy'a ceza geleceğini duyunca bir hayli sinirlenen Koç, 6. maç öncesinde Onan'ı arayarak maça gelmemesini istedi.
28.06.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Barcelona'ya gidiyor!
Fenerbahçe'den Barcelona'ya gidiyor! Fenerbahçe’nin erkek basketbol takımının oyun kurucusu Kostas Sloukas için İspanyol devi Barcelona’nın devrede olduğu öne sürüldü.
26.06.2019 Fenerbahçe
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu yendi! Rakibi...
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu yendi! Rakibi... THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde iki Türk temsilcisini karşı karşıya getiren maçta Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 92-73 yenerek adını tarihinde ilk kez finale yazdırdı. Efes'in rakibi Rus temsilcisi CSKA Moskova oldu.
17.05.2019 Basketbol
Fenerbahçe'den Datome açıklaması
Fenerbahçe'den Datome açıklaması Fenerbahçe Beko, ligde oynanan Darüşşafaka Tekfen maçında sakatlanan Gigi Datome'nin sağlık durumuyla alakalı açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada İtalyan oyuncunun tedavisine başlandığı ve Final Four sürecine kadar durumunun takip edileceği belirtildi.
29.04.2019 Fenerbahçe
Datome: Obradovic NBA'de çalışabilir!
Datome: Obradovic NBA'de çalışabilir! Fenerbahçe Beko'nun İtalyan yıldızı Luigi Datome, verdiği röportajda birçok konuya değinirken Zeljko Obradovic ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
8.03.2019 Fenerbahçe
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden babası Utku Onan, son yolcuğuna uğurlandı.
19.02.2019 Basketbol
Fenerbahçe'ye bir sponsor daha!
Fenerbahçe'ye bir sponsor daha! Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzalayan Damat, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile keyifli bir çekim gerçekleştirdi.
29.01.2019 Fenerbahçe
Dev derbide kazanan Galatasaray: 84-74
Dev derbide kazanan Galatasaray: 84-74 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray, evinde Fenerbahçe Beko'yu 84-74 mağlup etti.
23.12.2018 Galatasaray
Ekpe Udoh: İstanbul'a geleceğim
Ekpe Udoh: İstanbul'a geleceğim Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın eski yıldızı Ekpe Udoh, sarı-lacivertlilerin bu sezonda iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, savaşmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
12.12.2018 Fenerbahçe
Kanarya, İspanyol devine fark attı
Kanarya, İspanyol devine fark attı Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda İspanyol ekibi Barcelona Lassa'yı 84-65 yenen Fenerbahçe, averajla lider oldu.
30.11.2018 THY Euroleague
Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş
Fenerbahçe'den muhteşem geri dönüş Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Baskonia'yı geriden gelerek 74-72 mağlup etti!
9.11.2018 Basketbol
Fenerbahçe durdurulamıyor!
Fenerbahçe durdurulamıyor! Fenerbahçe, Euroleague 3. hafta maçında Zalgiris Kaunas'ı deplasmanda 82-75 mağlup ederek 3'te 3 yaptı.
19.10.2018 Basketbol
Fenerbahçe Basketbol Takımı sezonu açtı
Fenerbahçe Basketbol Takımı sezonu açtı Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde Metro Enerji Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.
3.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe basketbolda sezonu açıyor
Fenerbahçe basketbolda sezonu açıyor Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yarın yapacak. 2018-2019 sezonu kombine biletler yarın satışa sunulacak.
2.09.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Luigi Datome ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luigi datome haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.