Loca

Loca

Son dakika loca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan loca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını loca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Loca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan loca gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 loca haberi bulunmuştur. Tüm loca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı...
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı... Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, sportif başarısını mali anlamda da gösterdi ve kasasını doldurdu. Sarı kırmızılılar 608 milyon TL kâr elde ederken, bu rakamın oluşmasında taraftarın katkısı büyük oldu.
11.04.2024 Galatasaray
Sahilde aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası! Yiyecek ve içecek ücretleri de ekstradan ödeniyor
Sahilde aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası! Yiyecek ve içecek ücretleri de ekstradan ödeniyor Kurban Bayramı tatilinde turizm hareketliliğinin yaşandığı Antalya'da sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Gündem
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Tüm futbolcuların ailelerine mektup: Ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz
Tüm futbolcuların ailelerine mektup: Ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulüpte yer alan tüm futbolcuların ailelerine bir teşekkür mektubu yolladı.
8.05.2023 Galatasaray
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor’’ dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi Ankara Altındağ'da gecekondunun içini eğlence mekanına çeviren kişiler suçüstü yakalandı. Dışarıdan gecekondu gibi görünen eğlence mekanında şişelerce sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Gündem
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e sürpriz telefon! Herkes hakem hataları için zannederken...
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e sürpriz telefon! Herkes hakem hataları için zannederken... Süper Lig'in 13.haftasında NEF Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 yenen Galatasaray'da galibiyet sevinci yaşanırken, Sarı Kırmızıların Başakşehir deplasmanında vereceği sınav şimdiden merak konusu oldu. Derbiden sonra Başkan Dursun Özbek'i arayan Ali Koç'un 'teşekkür' mesajını ilettiği öğrenilirken, Portekizli hoca için özel loca tahsis edilmesi ise ezeli rakip cephesinde takdirle karşılandı.
9.11.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş Fenerbahçe biletleri çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar?
Beşiktaş Fenerbahçe biletleri çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar? Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Süper Lig'de 8. Haftayla beraber yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletlerinin çıkıp çıkmadığı, ne kadar olduğu merak ediliyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 20:00'de oynanacak. Sarı-lacivertli taraftarların yasak nedeniyle tribünden takip edemeyeceği derbide deplasman tribünü biletleri sorgulanıyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe biletleri çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar?
28.09.2022 Şampiy10
Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig heyecanı devam ediyor. Ligin 6. haftasında Beşiktaş ve Başakşehir karşı karşıya geliyor. Beşiktaş’ın sahasında İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği maçın detayları belli oldu. Futbolseverler Beşiktaş Başakşehir maçının saati ve kanalını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Başakşehir maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte detaylar…
12.09.2022 Futbol
'15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni, 53 bin 860 kişi ziyaret etti
'15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni, 53 bin 860 kişi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl açılışı yapılan '15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni, 9 ayda 400'ü yabancı 53 bin 860 kişi ziyaret etti.
14.07.2022 Gündem
Selen Görgüzel locaları kapattı! Bol bol poz verdi...
Selen Görgüzel locaları kapattı! Bol bol poz verdi... Marka danışmanı Selim Akar ve işletmeci Çağrı Doğuş ile tatil yapan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün Çeşme Aya Yorgi Manodel Sol Beach’te görüntülendi.
20.06.2022 Magazin
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 4 farklı maddeden toplam 600 bin TL, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
5.05.2022 Galatasaray
UEFA'dan gelen gelir Galatasaray'a can verdi!
UEFA'dan gelen gelir Galatasaray'a can verdi! Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde yakaladığı başarılı sonuçların ardından kasasına tam 161 milyon TL koydu.
13.04.2022 Galatasaray
Fenerbahçe Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak 2022, saati? Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları 2022
Fenerbahçe Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak 2022, saati? Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları 2022 Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımının 11 Nisan Pazartesi günü 20.30'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Galatasaray Nef ile oynayacağı ING Basketbol Süper Ligi maçının bilet satışı 4 Nisan Pazartesi günü başladı. Peki, Fenerbahçe Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak 2022? Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları 2022
5.04.2022 Basketbol
Barcelona maçı öncesi soluğu savcılıkta aldı!
Barcelona maçı öncesi soluğu savcılıkta aldı! Galatasaray, Barcelona karşılaşması öncesi bilet satışları hakkında bir bilgilendirme paylaştı.
16.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
Sivas'ta Fatih Terim'den özel istek! Böyle görüntülendi
Sivas'ta Fatih Terim'den özel istek! Böyle görüntülendi Cezası nedeniyle takımının başında yer alamayan Fatih Terim, maçı locadan takip ederken isteği üzerine bulunduğu loca siyah cam filmi ile kaplandı.
13.12.2021 Futbol
PFDK kararları açıklandı! Birçok kulübe ceza!
PFDK kararları açıklandı! Birçok kulübe ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), birçok kulübe ceza verdi...
9.12.2021 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
5 maç oynadı Denizlispor'a transfer yasağı getirdi
5 maç oynadı Denizlispor'a transfer yasağı getirdi Tecrübeli stoper Neven Subotic, eski kulübü Denizlispor'a transfer yasağı getirdi.
13.10.2021 TFF 1.Lig
Tolgahan Sayışman, Alex de Souza'nın locasını satın aldı! Ödediği ücret...
Tolgahan Sayışman, Alex de Souza'nın locasını satın aldı! Ödediği ücret... Oyuncu Tolgahan Sayışman, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın alıp, iki yaşındaki oğlu Efehan'ın ismini verdi.
28.08.2021 Magazin
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek'
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek' Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Futbolun kurullarının bağımsız bir şekilde, futbolun paydaşları tarafından seçilmeleri en fazla 3-5 ayı bulacaktır." dedi.
1.08.2021 Trabzonspor
'Vakt-i Fener' projesinde kombine fiyatlarını açıkladı
'Vakt-i Fener' projesinde kombine fiyatlarını açıkladı Vakt-i Fener projesinde loca fiyatlarını açıklayan Ali Koç "Buradan birkaç 100 milyon liralık gelir sağlama imkânımız var" açıklamalarında bulundu.
7.07.2021 Fenerbahçe
Burak Elmas'a teşekkür etti G.Saray'ın oyuncusunu aldıklarını açıkladı
Burak Elmas'a teşekkür etti G.Saray'ın oyuncusunu aldıklarını açıkladı Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'ın kalecisi Okan Kocuk ile anlaştıklarını duyurdu.
6.07.2021 Galatasaray
Basketbolda salon kapasitelerinin yüzde 50'si oranında seyirci alınacak
Basketbolda salon kapasitelerinin yüzde 50'si oranında seyirci alınacak Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yeni sezonda tüm lig maçlarında salon kapasitesinin yüzde 50'si oranında seyirci alınmasına karar verdi.
2.07.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Loca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki loca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.