Lila Kağıt hisse fiyatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? LILAK koduyla Lila Kağıt hangi bankalarda var?
Lila Kağıt hisse fiyatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? LILAK koduyla Lila Kağıt hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi ve Lila Kağıt Halka arz oluyor. Yatırımcılar da Lila Kağıt hisse fiyatı ve talep toplama tarihlerini de araştırmaya başladı. Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar lira olan LILAK kodlu Lila Kağıt toplamda 120.000.000 lot dağıtacak. Katılım endeksine uygun olup olmadığı araştırılan Lila Kağıt hangi bankalarda var?
29.04.2024 Ekonomi
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu?
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
27.04.2024 Ekonomi