Leonardo Jardim

Leonardo Jardim

Son dakika Leonardo Jardim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leonardo Jardim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leonardo Jardim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leonardo Jardim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leonardo jardim gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 leonardo jardim haberi bulunmuştur. Tüm leonardo jardim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus'un yeni adresi belli oldu!
Jorge Jesus'un yeni adresi belli oldu! Fenerbahçe'nin 1 yıllık yeni kontrat önerisine cevap vermeyen Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı'na gideceği ortaya çıktı.
16.05.2023 Fenerbahçe
Fransa'da dev mücadele! PSG - Monaco mücadelesi Misli.com'da...
Fransa'da dev mücadele! PSG - Monaco mücadelesi Misli.com'da... Fransa Ligue 1’de haftanın kapanışını Paris Saint Germain ile Monaco yapıyor. Kritik kapışmanın heyecanına canlı bahis ve daha birçok yeni oyun seçeneğiyle Misli.com’da ortak olabileceksiniz.
12.01.2020 Fransa
Monaco, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a transfer olması için izin verdi!
Monaco, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a transfer olması için izin verdi! Galatasaray'ın uzun süredir beklediği müjde geldi. Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a gitmesine izin verdi.
24.12.2019 Galatasaray
Galatasaray'da flaş Onyekuru gelişmesi!
Galatasaray'da flaş Onyekuru gelişmesi! Kötü gidişatın sürdüğü Galatasaray'da transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor.
16.12.2019 Galatasaray
Falcao'yu göndermemişti, yollar ayrılıyor!
Falcao'yu göndermemişti, yollar ayrılıyor! Falcao'nun Galatasaray'a transfer sürecinde yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarları üzen Leonardo Jardim için çanlar çalıyor.
16.09.2019 Futbol
Luiz Gustavo için Fransa çıkarması!
Luiz Gustavo için Fransa çıkarması! Marsilya Teknik Direktörü Andres Villas-Boas önceki akşam, Fenerbahçe’nin Luiz Gustavo için yaptığı teklifi reddettiklerini söylemişti. Sarı-lacivertliler dün yeni teklifini sundu. Damien Comolli transferi bitirmek için her an Fransa’ya gidebilir.
30.08.2019 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Falcao kararı! "Bu saatten sonra..."
Galatasaray'dan Falcao kararı! "Bu saatten sonra..." Kolombiyalı oyuncunun Monaco’ya son sözünü söylediğini dile getiren Galatasaraylı yöneticiler, “Bu saatten sonra transferde herhangi bir pürüz olacağını zannetmiyoruz” dedi ancak ıslak imza atılmadan kesin konuşamayacaklarını dile getirdi.
19.08.2019 Galatasaray
Son dakika Falcao açıklaması!
Son dakika Falcao açıklaması! Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Fransa Ligue 1'in ikinci haftasında Metz'le karşılaşacakları mücadele öncesinde Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim olan Radamel Falcao'yla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
15.08.2019 Galatasaray
Galatasaray'a büyük şok! Falcao ve Bakayoko...
Galatasaray'a büyük şok! Falcao ve Bakayoko... Monaco’da flaş bir transfer planı hayata geçiriliyor. Fransa Ligue 1 temsilcisi Galatasaray’ın gündeminde olan iki yıldız; Radamel Falcao ve Tiemoue Bakayoko için hamleler düşünüyor. Falcao’nun takımda kalması, Bakayoko’nun da kiralanması isteniyor.
12.08.2019 Galatasaray
Monaco'da ikinci Jardim dönemi
Monaco'da ikinci Jardim dönemi Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Monaco, eski teknik direktörü Leonardo Jardim ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
25.01.2019 Fransa
Anlaşma tamam! Jardim ve Giuliano...
Anlaşma tamam! Jardim ve Giuliano... Monaco'daki görevinden ayrılan ve ismi Fenerbahçe'yle de anılan Leonardo Jardim, Giuliano ve Nordin Amrabat'ın formasını giydiği Al Nassr kulübüyle anlaşma sağladı.
2.12.2018 Futbol
Dünyaca ünlü teknik adam Fenerbahçe'yi takipte!
Dünyaca ünlü teknik adam Fenerbahçe'yi takipte! Fenerbahçe ile adı geçen tecrübeli hoca Jardim'in şef analisti Miguel Moita bugünkü Zagreb maçında tribünde Fenerbahçe'yi takip edecek.
29.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi
Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun yerine gelmesi için düşünülen ilk isim olan Jorge Sampaoli'nin avukatı Fernando Barredes, sarı-lacivertli kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi.
2.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe istedi, Real Madrid'e gidiyor!..
Fenerbahçe istedi, Real Madrid'e gidiyor!.. Fenerbahçe'nin istediği Leonardo Jardim'e Real Madrid kancası... Real Madrid'in, ismi Fenerbahçe ile de anılan Leonardo Jardim için menajeri Jorge Mendes ile biraraya geldiği belirtildi.
1.11.2018 Fenerbahçe
Jardim'in rotası değişti! F.bahçe'ye...
Jardim'in rotası değişti! F.bahçe'ye... Fenerbahçe'nin teknik direktörler adayları arasında yer aldığı konuşulan Portekizli teknik direktör Leonardo Jardim ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
31.10.2018 Fenerbahçe
İşte Cocu'nun ardından göreve ilk aday
İşte Cocu'nun ardından göreve ilk aday Fenerbahçe'de Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu'nun görevine son verilirken, sarı-lacivertli takım için ilk aday da belli oldu.
28.10.2018 Fenerbahçe
Monaco, Thierry Henry'yi resmen açıkladı!
Monaco, Thierry Henry'yi resmen açıkladı! Fransa Ligi ekiplerinden Monaco, teknik direktörlüğe Thierry Henry'nin getirildiğini açıkladı.
13.10.2018 Fransa
Monaco'da Jardim'in yerine Henry geliyor
Monaco'da Jardim'in yerine Henry geliyor Fransa Ligi ekibi Monaco, teknik direktör Leonardo Jardim ile yolları ayırıp, yerine Thierry Henry'yi getiriyor.
10.10.2018 Fransa
Jardim: Beşiktaş çok iyi bir takım
Jardim: Beşiktaş çok iyi bir takım Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, 1-1 berabere sonuçlanan Beşiktaş maçının ardından konuştu. Jardim, Beşiktaş'ın çok tecrübeli bir takım olduğunu belirterek, "Çok iyi bir takıma karşı oynadık" ifadelerini kullandı.
1.11.2017 Beşiktaş
Beşiktaş, Avrupa'da 200. maçına çıktı
Beşiktaş, Avrupa'da 200. maçına çıktı Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Monaco ile yaptığı maçta siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, son resmi karşılaşmanın kadrosuna göre tek değişikliğe gitti.
1.11.2017 Beşiktaş
Jardim: "Stattaki atmosfer, havaya girmemiz konusunda yardımcı olacak"
Jardim: "Stattaki atmosfer, havaya girmemiz konusunda yardımcı olacak" Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ve futbolculardan Keita Balde, Beşiktaş mücadelesi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
31.10.2017 Şampiyonlar Ligi
Monaco'da şok! Yıldız isimler yok!
Monaco'da şok! Yıldız isimler yok! Beşiktaş'ın yarın akşam Vodafone Park'ta karşılaşacağı Monaco'nun kadrosu açıklandı. Fransız ekipte 4 yıldız İstanbul'a getirilmedi.
31.10.2017 Beşiktaş
Monaco'da Falcao şoku!
Monaco'da Falcao şoku! Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşı karşıya gelecek. Fransız ekibinin en önemli gol ayaklarından Radamel Falcao'nun bu maçta forma giymesi zor görünüyor.
29.10.2017 Beşiktaş
Jardim: Sadece şanssızlık yaşadık
Jardim: Sadece şanssızlık yaşadık Beşiktaş'ın Monaco'yu 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından, Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, karşılaşmanın oynandığı 2'nci Louis Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına çıktı.
17.10.2017 Beşiktaş
Monaco'da büyük panik! Beşiktaş maçı öncesi...
Monaco'da büyük panik! Beşiktaş maçı öncesi... Bu akşam oynanacak Monaco - Beşiktaş maçına geniş yer ayıran L'Equipe gazetesi, Fransız ekibinin gruptan çıkmak için galibiyetten başka çaresinin olmadığını vurguladı.
17.10.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Leonardo Jardim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leonardo jardim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.