Leonard Kweuke

Leonard Kweuke

Son dakika Leonard Kweuke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leonard Kweuke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leonard Kweuke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leonard Kweuke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leonard kweuke gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 leonard kweuke haberi bulunmuştur. Tüm leonard kweuke haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çaykur Rizespor'da imza töreni
Çaykur Rizespor'da imza töreni Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, Osmanlıspor'dan kadroya katılan Aminu Umar ve Musa Çağıran için imza töreni düzenlendi.
1.08.2018 Rizespor
Kweuke ile yollar ayrılıyor
Kweuke ile yollar ayrılıyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, "Kweuke ile 2 milyon avro karşılığında sözleşmesinin feshi için anlaşmaya vardık. Resmi işlemler devam ediyor." dedi.
25.07.2018 Süper Lig
"Çaykur'un sağladığı destekten bile daha fazlasını..."
"Çaykur'un sağladığı destekten bile daha fazlasını..." Çaykur Rizespor'da uzun süren sakatlığı nedeniyle kulübe katkı veremeyen Leonard Kweuke, Karadeniz ekibinin sözleşme fesih teklifini reddetti.
22.07.2018 Süper Lig
Çaykur Rizespor'dan Tarık Çamdal açıklaması!
Çaykur Rizespor'dan Tarık Çamdal açıklaması! Çaykur Rizespor, bütçesini iyi değerlendirip daha önce duyurduğu güçlü isimleri transfer etmeyi hedefliyor.
22.07.2018 Süper Lig
Üzülmez'den transfer itirafı
Üzülmez'den transfer itirafı Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Transferde belki Süper Lig'in en zayıf takımı olduğumuzu söyleyebilirim. Geç kalmışlıklar, sakatlıklar var. Bu sebeplerle 15-16 futbolcu ile kampı tamamlıyoruz." dedi.
12.07.2018 Süper Lig
Rizespor, şampiyonluk kupasını aldı
Rizespor, şampiyonluk kupasını aldı Spor Toto 1'inci Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve bir yıl aradan sonra yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başaran Çaykur Rizespor, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.
5.05.2018 TFF 1.Lig
Üzülmez, hakemlere sahip çıktı!
Üzülmez, hakemlere sahip çıktı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, 21. haftada konuk edecekleri Altınordu'nun güçlü bir takım olduğunu, saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanı almak istediklerini söyledi.
6.02.2018 TFF 1.Lig
Kweuke: İkinci ligde oynamak istemem
Kweuke: İkinci ligde oynamak istemem Rizespor'un kaptanı ve yıldızı Leonard Kweuke, geleceğiyle ilgili konuştu:
12.06.2017 Rizespor
Yılmaz Vural'dan flaş açıklama
Yılmaz Vural'dan flaş açıklama TFF 1'inci Lig'de bitime 9 hafta kala göreve geldiği Göztepe'yi önce play off'a, ardından Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Yılmaz Vural, kulüpteki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
9.06.2017 Süper Lig
Rize kazandı, Antep düştü
Rize kazandı, Antep düştü Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren iki takımın mücadelesinde Rize son 2 haftaya umutlu girmeyi başarırken Gaziantepspor lige veda etti.
20.05.2017 Gaziantepspor
Rize düşerse Kweuke gidiyor!
Rize düşerse Kweuke gidiyor! 24 lig maçında 12 gol attı, Çaykur Rizespor’u kümede tutmak için her şeyi yaptı ancak sezon sonunda ayrılık gözüküyor... Leonard Kweuke, Karadeniz ekibinin düşmesi halinde lig bitiminde Başkan ile görüşecek, gitmek istediğini söyleyecek.
11.05.2017 Rizespor
Rizespor tek golle güldü
Rizespor tek golle güldü Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor, kendi sahasında ağırladığı Karabükspor'u 1-0 mağlup etti.
28.01.2017 Rizespor
Süper Lig'de çılgın maç! Tam 5 gol...
Süper Lig'de çılgın maç! Tam 5 gol... Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor, evinde Çaykur Rizespor’u konuk etti. Mücadeleyi Rize ekibi 3-2 kazandı.
14.01.2017 Rizespor
Düşündüren itiraf: Günlük...
Düşündüren itiraf: Günlük... Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Loret Sadiku, "Hedefim Avrupa'da futbol oynamak. Şu an günlük düşünüyorum. Yarın ne olacağımızı bilemiyorum" dedi.
5.01.2017 Kasımpaşa Spor
Yıldızlar, şehitlerimiz için sahada!
Yıldızlar, şehitlerimiz için sahada! Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesinin düzenlediği "Yıldızlar Karması" maçı başlamak üzere...
23.09.2021 Futbol
Rizespor 18 maç sonra galibiyet gördü!
Rizespor 18 maç sonra galibiyet gördü! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Gaziantepspor'u mağlup etti.
24.09.2021 Gaziantepspor
Nefes kesen maç Bursaspor'un
Nefes kesen maç Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bursaspor, Bursa Büyükşehir Belediyesi stadyumunda Çaykur Rizespor'u konuk etti.
5.12.2016 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi Dışişleri Bakanlığı, golcü futbolcunun Amerika'daki eşinin yanına gidebilmesi için ABD Büyükelçiliği ile görüşme başlattı.
1.12.2016 Rizespor
Advocaat: Kırmızı kart ağırdı!
Advocaat: Kırmızı kart ağırdı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybettikleri maçta takımının her şeyi verdiğini ancak rakibin kendilerinden biraz daha iyi oynayarak kazandığını söyledi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Kweuke için Erdoğan ve Dışişleri devreye girdi
Kweuke için Erdoğan ve Dışişleri devreye girdi Çaykur Rizesporlu futbolcu Leonard Kweuke'nin hamile eşinin ABD'de geçirdiği trafik kazasında yaralanarak 8 aylık ikiz bebeklerini kaybetmesi üzerine harekete geçen Dışişleri Bakanlığı, golcü futbolcunun Amerika'daki eşinin yanına gidebilmesi için ABD Büyükelçiliği ile görüşme başlattı.
29.09.2021 Gündem
Başın sağolsun Kweuke
Başın sağolsun Kweuke 8 aylık hamile eşi Amerika'da kaza geçiren Çaykur Rizesporlı futbolcu ikiz bebeklerinin ölümüyle yıkıldı.
29.11.2016 Rizespor
Abdullah Avcı açıkladı! Emre Belözoğlu...
Abdullah Avcı açıkladı! Emre Belözoğlu... Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun, turuncu-lacivertlilere çok büyük güç kattığını söyledi
24.09.2021 Başakşehir
TFF'den Kweuke'ye "geçmiş olsun" mesajı
TFF'den Kweuke'ye "geçmiş olsun" mesajı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), trafik kazası geçiren Çaykur Rizesporlu futbolcu Leonard Kweuke için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.
16.11.2016 Rizespor
Ç.Rizesporlu Kweuke trafik kazası geçirdi
Ç.Rizesporlu Kweuke trafik kazası geçirdi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Kamerunlu forveti Leonard Kweuke, trafik kazası geçirdi.
16.11.2016 Rizespor
Erdoğan'ı şaşırtan telefon! "Başkomutan..."
Erdoğan'ı şaşırtan telefon! "Başkomutan..." Hikmet Karaman’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüğünü gören Kamerunlu Kweuke, telefonu aldı ve “Başkomutan sizi çok seviyorum. Size hayranım” dedi.
4.11.2016 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Leonard Kweuke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leonard kweuke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.