Barış Murat Yağcı sevgilisiyle yakalanınca: Helal olsun size!
Barış Murat Yağcı sevgilisiyle yakalanınca: Helal olsun size! 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'a katılan ve finalist olma başarısı gösteren Barış Murat Yağcı, 'All Star' formatıyla ekranlara gelen Survivor 2022'ye ise dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle erken veda etmişti. Fenomen yarışmayla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
3.08.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı'nın sevgilisi Laura Celine'nin dikkat çeken pozları!
Barış Murat Yağcı'nın sevgilisi Laura Celine'nin dikkat çeken pozları! Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde olan Survivor eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı yeni aşka yelken açtı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine ile Beşiktaş maçına gitti. Survivor yarışmacısının sevgilisinin pozları ise gündem oldu.
31.07.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı'nın yeni sevgilisi güzelliğiyle dikkat çekti!
Barış Murat Yağcı'nın yeni sevgilisi güzelliğiyle dikkat çekti! Survivor All Star 2022 yarışmasından elendikten sonra Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı geri döndükten sonra yeni aşkını da Instagram'dan ilan etti. Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Survivor Barış model Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açtı. Laura Celine cesur pozlarıyla dikkat çekti.
6.06.2022 Magazin