Kütahyalı: "Galatasaray'a kayyum atanacak"
Kütahyalı: "Galatasaray'a kayyum atanacak" Başakşehir'in Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahlı, Dursun Özbek yönetimini çok ağır eleştirdi. G.Saray'ın kötü yönetildiğini ifade eden Kütahyalı, "kayyum atanacak" dedi.
10.04.2017 Galatasaray
Rasim Ozan Kütahyalı’nın boynunda Fenerbahçe atkısı..
Rasim Ozan Kütahyalı’nın boynunda Fenerbahçe atkısı.. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından Ümit Özat, Rasim Ozan Kütahyalı’nın boynuna Fenerbahçe atkısı taktı. Rasim Ozan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu boynunda Fenerbahçe atkısı ile kutlaması sosyal medyada geniş yankı buldu. İşte o anlar…
28.04.2014 Spor
Şok yazı! 'Cemaat onun için tetikte!'
Şok yazı! 'Cemaat onun için tetikte!' Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan kamuoyunda uzun süre 'cemaatin sözcüsü' olarak bilinen Hüseyin Gülerce ile ilgili ilginç yazı. "Gülerce'nin Pensilvanya ile bağı uzun süredir yok. Devlet de biliyor. Artık gerçekleri kamuoyuyla paylaşmak gerekir" diyen Kütahyalı, cemaatin Gülerce'yi itibarsızlaştırmak için tetikte beklediğini savundu.
29.09.2021 Gündem
Kütahyalı'ya 'fırfır' cezası!
Kütahyalı'ya 'fırfır' cezası! Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranında Mansur Yavaş için 'fırfır' yorumu yapınca RTÜK ceza kesti.
9.03.2014 Televizyon
Ümit Özat’tan Rasim’i şaşırtan yorum..
Ümit Özat’tan Rasim’i şaşırtan yorum.. Beyaz TV'de yayınlanan ''Derin Futbol'' adlı programda Ümit Özat ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.Rasim Ozan Kütahyalı'nın, ''Bu sene Fenerbahçe Galatasaray'a 10 puandan fazla fark atarsa kim ne isterse vermeye hazırım.'' dedi. Bu sözün üzerine Ümit Özat ise, ''Bu kadar iddialı olma, seni Parisien çorap reklamlarında oynatırlar.'' şeklinde karşılık verdi.İşte o anlar…
29.01.2014 Spor

Benzer Haber Etiketleri